1. maj Poročilo o trendu turizma: Mladi turisti postanejo turistični trg Shengli Army

Pred kratkim je določena platforma OTA objavila poročilo „2024“, 1. maja turistične trende vpogled v Insight „(v nadaljevanju“ poročilo „).Glede na trenutne razmere rezervacije se je letošnja priljubljenost počitniškega turizma „majski dan“ nenehno povečevala na podlagi lanskega leta.
Drugače od kratkih potovanj med počitnicami Qingming je turizem „1. maja“, turizem srednjega dolžine, postal glavni junak, domača potovalna naročila pa predstavljajo 56%na platformi.Z izboljšanjem infrastrukture v različnih krajih in izboljšanjem zmogljivosti za sprejem turizma so priljubljene vse več turističnih destinacij za potopni trg.Štiri linijska in pod mesta, zlasti turistični trgi okrožja (okrožja in okrožja -jajca), so se znatno povečali, kar je prineslo nov korak.Podatki kažejo, da se je naročilo za rezervacijo hotelov Holiday Countyja „1. maja“ povečalo za 68%leto -na let, naročilo za vozovnice pa na slikovnih mestih se je povečalo za 151% -na let, in stopnja rasti je bila višja od nacionalnega trga .
Medtem ko privablja tuje turiste, se je turistična poraba lokalnih prebivalcev hitro povečala.Med počitnicami „1. maja“ so se naročilo za rezervacijo turizma četrtega in pod mesti povečalo za 140%leto -na let, prav tako pa so zmagale na nacionalnem trgu, povečanje Mesta.
„Mladi turisti po 00-ih, ki jih predstavljajo študentje (18-22 let), so postali moč turističnega trga.Podatki kažejo, da je delež potovalnih naročil „post -00s“ v prvi dan počitnic predstavljal 31%, kar je za 20%več kot na leto.Potujete s sostanovalci in potujete skupaj, pojdite na lokalni okus, udarite s karticami in obiščite muzeje, da postanete najljubši način za študente.
Med letošnjim praznikom 1. maja je bila še ena pomembna sprememba, da so zeleni in okolju prijazni popotniki hitro rasli, zaradi česar so zelena ne le pred njimi.Vse več popotnikov izbere izdelke z oznako „z nizko vsebnostjo ogljikovih hotelov“.Glede na podatke o rezervaciji hotelov so se naročila z nizko ogljikovo hoteli povečala za 51%leto -na let, od katerih so se naročila „post -90s“ povečala za 77% Nova moda.(Vir: China Net Wu Ceyin)
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author