10 super praktičnih prelivov, naj hitro napredujete in postanete modni in rafinirani

Estimated read time 5 min read
Danes je zbirka nasvetov.Ne vem, če ste ga našli.
Pravzaprav je poleg telesa spletnega blogerja še nekaj majhnih podrobnosti.Majhna podrobnost lahko spremeni slog nošenja, eleganten bloger pa v teh majhnih podrobnostih nosi izvrstno in modo.
Danes sem v vsakdanjem življenju pripravil 10 majhnih podrobnosti
1
Kar zadeva znatno visoko, bi morali biti vsi seznanjeni z pasom in ima velik učinek za izboljšanje pasu.Toda za trebuh ali rahlo maščobno telo je to enakovredno drugi pomanjkljivosti telesa.Pravzaprav obstaja pomemben način, na katerega ne bomo pozorni v vsakdanjem življenju, to jeRoll ManssBistvo
Zavihajte manšete in jo izpostavite3 ~ 5cmLeva in desna zapestja, celoten vizualni center bo potegnjen navzgor, kar lahko doseže tudi pomemben učinek.Še posebej pri nošenju dolgih plaščev je učinek zelo očiten.
2
Podobno so nasvetiIzpostavlja manšete, izrezke ali obrobeBistvoTovrstna rosa je tudi pogost način za nadgradnjo oblikovanja v modni krog, ki bo videti večnaključen, Tudi pustite na splošnoBogata barvaBistvoKo je barva tega notranjega plašča drugačna od barve suknjiča, bo desna odprta stran videti bolj izvrstna.Pravzaprav, dokler izpolnjujete kotalne manšete, lahko imate učinek izpostavljanja notranjega rokava.
3
Obstaja tudi jeseni in zimo.
Obstajata dva boljša nasveta:Prva je uporaba pasu, Privežite pas na pasu in nato izvlecite oblačila nad pasom, pokrijte pas in skrajšajte dolžino nakupa. hlačeDrugi je vogal sprednjega dela puloverja, Naj se pulover zdi poševen, tako da lahko pokrije majhen trebuh in ima nov občutek oblike.
4
Ko govorim o puloverjih, moram reči, da je pulover zložen.Dame, ki so že dolgo zaskrbljene, bi morale vedeti, da imamo največ vsakodnevnega pisanja.Ohranite toplo, modno in oblačila naredite več možnostiBistvo
Največ, kar pišemo, je kup visokih (pol -visokih ovratnikov) vitkih puloverjev.Majica z visoko ovratnico+majica+plaščNato lahko z nekaj majhnimi dodatki, kot so klobuki, ogrlice, šali itd.IzjemnostBistvo
5
TudiIste barveBistvoŽe večkrat smo rekli, preden jo želite preprosto razumeti, je ista barva, dve barvi različnih globin.Njegova prednost je, da lahko nošenje naredi bolj lepo in udobno, preprosto, a visoko.Toda tovrstna obleka ni univerzalna, saj bodo barvni odtenki vplivali na vizualni učinek.
Bili bi pozorni, ko smo na splošno gledani.Svetla barva bo imela občutek lahkotnostiČe ga nosijo jeseni in zimo, lahka barva na dnu ne bo videti zajetno.Poleg tega, ko imate radi pisane hlače, ko pa se vam zdi težko ujemati, ga uporabitePlitva in plitvaMetoda metode lahko tudi oslabi nenaden občutek hlač.
6
Poleg istega barvnega sistema obstaja tudi bolj način uporabe, torej„Jiu su yiliang“To pomeni, da je devet točk razmeroma elegantne barve in je svetla svetla barva.Prednost tega je, da ne bo narobe, ampak tudi prinesla drugačno izkušnjo.
Ko ga tako nosite, bodite pozorni na svetel položaj, barva kože pa je dolgočasnaStran od obraza(Čevlji ali hlače) lahko polepšate, kar je lahko blizu obraza (zgornji del ali nakit).
7
Ker semOkroglo telo, plus širina ramen, Zato se je težko obleči pozimi in močno bo, ko boste slučajno, še posebej izbira puloverjev.Mogoče bo veliko ljudi začutilo, da širina ramen in okroglo telo izbereta velik V, da bi razumela učinek, v resnici pa ni.Ker ključna kost ni očitna, nošenje v -neka izpostavlja bistvo maščobe, skupaj s hladnim vremenom, ni realno, kako nositi v -neck.Tako je večina mojih puloverjev vodena.
Če ste takšni kot jaz, lahko poskusiteSpecifičen pulover z rahlo ohlapno iglo, Ali na pol -naknadno (polovično -visoki pulover je rešitelj s kratkim vratom).Poleg tega mora biti ramenska linija dosledna.
8
Po govoru se pogovorimo o spodnjem telesu.Zaradi dolgoročnega sedenja ima veliko ljudi„Ponaredite svojo širino“Težave.V redu je imeti suknjič, a ko enkrat odnesete plašč, bo ta pomanjkljivost takoj izpostavljena.In pri oblačenju bo veliko omejitev, kot so tesne hlače in kolčna krila.
Najbolj priporočljivo za false motika je ohlapna krila,Kot krilo, široko nihajno krilo, nagubano krilo itd., Lahko pokrije meso in elegantno ali izbereDimne hlače (stožčaste hlače), široke hlače, oblogeČakam, da je sposoben, prosti čas pokriva tudi meso.Vendar lahko ponarejeno širino izboljšate z vadbo.
9
Ko nosite krilo in suknjič, morateBodite pozorni na dolžino odnosa med obemaBistvoRazlika med dolžino obeh je lahko v položaju na polovici dolžine, zlasti med stegni in kolenom, ki bo videti pet ali pet točk.Dolžina krila je na gležnju,Dolžina suknjiča je bodisi nekoliko daljša od krila, ali pa se odločite za pasu.
10
Nazadnje je dodatek za dodajanje gospe, ki želi biti tanka in visoka, v primeru nošenja suknjiča,Izbira iste barve ali iste barve notranje uporabe bo imela ta učinek.
Vendar je treba opozoriti, da tudi takšna obleka potrebuje enakoRazkrij pasBistvoPas in barva različnih globin kažeta, da bo pasu boljši.
Napisano na koncu:
Pogosto pravimo, da je lepota sistematičen projekt, ki vključuje vse vidike, kot so slog oblačil, barva, ličila, pričeska in podobno.Toda lepota postane korak za korakom.
No, tukaj je, da spregovorimo o hitrih in naprednih oblačilnih veščinah nošenja Xiaobaija.
Izjava: Originalno besedilo, slika prihaja iz interneta.
Besedilo/grenivka
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author