20 blagovnih znamk Moon Cakes v Guangdongu: Sveto srce, Tsui Xiangyuan, Fuhai, Jin Jiu, Donghai Hall, Jin Ge, Jin Bun, katera Moon Cake je okusna?

I introduced last issue: Guangdong Mooncake Top Ten Brands: Guangzhou Restaurant Mooncake, Guangzhou Pottery House Mooncake, Shenzhen Anqi Mooncake, Dongguan Huamei Mooncake, Guangzhou Lianxianglou Mooncake, Dongguan Golden Apple Mooncake, Shantou Rongcheng Mooncake, Shunde Ronghua Cake Home , Zhongshan Baiwei Mooncake, Guangzhou Fuxiang Mooncake.

Danes uvod: Uvrstitev blagovne znamke Guangdong Mooncake (11-20):

Blagovna znamka Guangdong Mooncake 20 (11–20, z registriranimi sredstvi lahko prijatelji glasujejo za uvrstitev blagovne znamke Guangdong Mooncake v vašem srcu)

Dongguan Sacred Heart Mooncake, Sun Yat -sen Tsui Xiangyuan Mooncake, Zhanjiang Wuchuan Fuhai Mooncake, Zhanjiang Wuchuan Gold Septembr Luna Cakes, mojster Guozhou Mooncake.

Guangdong Fulida Food Co., Ltd., pravni zastopnik: Deng Hongzheng, registrirani kapital: 20 milijonov juana, naslov: okrožje B, Chashan Town, Chashan Town, mesto Dongguan.

Guangdong Fulida Food Co., Ltd. (prej Factory Heart Heart Food) je zasebno podjetje, ki proizvaja tradicionalne torte, piškote, srednji festivalski festivalski lunine torte in druge hrane ter upravljajo verigo za torte.Originalno podjetje je bilo ustanovljeno leta 2000. Z nenehnimi izboljšavami in inovacijami je zdaj postalo sodobno prehrambeno podjetje s kombinacijo proizvodnje in prodaje. Industrija.

V zadnjih letih je serija blagovnih znamk Holy Heart osvojila številne nagrade.Svete srce „dvojno rumeno belo lotosovo mooncake“ je Kitajsko združenje za prehrano ocenil kot kitajsko znano blagovno znamko Mooncake izdelka iz leta 2010, ki je izdelan iz izdelka Gold Medalja Moon Cake.

Tsui Xiangyuan Health Food (Zhongshan) Co., Ltd., pravni zastopnik: Liang Binggen, Registrirani skladi: 12,5 milijona hongkonških dolarjev, naslov: št. 13, vzdolž območja razvoja bakle, mesto Zhongshan, provinca Guangdong (znotraj nacionalnega zdravja Baza).

Kitajska Zhongshan Tsui Xiangyuan je bila ustanovljena leta 1918. Gre za prehrambeno podjetje, specializirano za proizvodnjo tradicionalnih značilnosti, kot so Zhongshan Authentic Mandljeve torte in kantonske lune.Tsui Xiangyuan pokriva površino 100 hektarjev, rastlinsko območje pa je skoraj 30.000 kvadratnih metrov.Obstaja več kot 60 sort štirih glavnih serij izdelkov (serija Almond Cake, serija Moon Cake, kitajska serija torte in serija hitre hrane).

Leta 1918 je Shiqi Tsui Xiangren Cake, Ganxiang Songhua, postala posebnost Xiangshana, ki je uradno postavila prodajalne za širitev prodaje, imenovane „Tsui Xiangyuan Mandljeve torte“.

Leta 1935 je na mednarodni razstavi za hrano, ki je potekala na gori ZDA Honolulu v Združenih državah Amerike, udeležila Xiangyuan Xiangyuan Almond Cake.

Leta 1989 so bili ustanovljeni štirje podrejeni korporaciji „Tsui Xiangyuan Food Industry Group“: Tovarna mandljeve torte Tsui Xiangyuan, Tsui Xiangyuan Food Factory, Tsui Xiangyuan Biscy Factory in Tsui Xiangyuan Tovarni. Mesto Zhongshan.

Leta 1998 je Tsui Xiangyuan opravil dve sistemski reformi in prevzel vodstvo, da je postal prvo zasebno podjetje v Zhongshanu.

Leta 2008 je Xiangyuan Garden posebej izdeloval mandljeve torte (premera 1 metra, visok 0,25 metra, tehtal je 150,2 kg, volumen pa 9838 -krat večji od običajne mandljeve torte).

Leta 2005 je bil Xiangyuan predniki „označevanja izvora“ in je postal originator mandljevih tort.Leta 2009 je bil na seznam „Guangdong Neopredmetena kulturna dediščina“ vključen tradicionalni proizvodni proces ksiangijske vrtne mandljeve torte.

Leta 2010 je predstavnik Guangdonga sodeloval v šangajski svetovni razstavi in ​​na vrata svetovne razstave je trkalo majhno kladivo.Ta proizvodna veščine so se pojavile tudi v programu CCTV „Srečna Kitajska · očarljiva Zhongshan“, „Domači Farfen · Obalni“, „Daily Agriculture in Guangdong štiri znane torte“ in druge kolumne.

Leta 2015 je Tsui Xiangyuan zmagal na „postdoktorski raziskovalni postaji“ in „Guangdong pokrajinskim podjetniškim tehnološkim centrom“, ki je postavil most za Zhongshanove visoke talente in podjetja.

Od leta 2008 do sedanjosti že 10 let dobijo lunine torte Tsui Xiangyuan osvojijo „kitajsko znano torto z zlato medaljo luno“.

V letu 2018 je Tsui Xiangyuan v 100 letih potegnil.Po 100 letih je Tsui Xiangyuan postal sinonim za pristne kantonske torte.Jejte v Guangdongu, jejte torte, da bi jedli kadilni vrt.

Guangdong Fuhai Cake Industry Co., Ltd., je podjetje Mooncake na Kitajskem z naslovom Green Food na Kitajskem.Pravna oseba: Liang Weixing

Registrirani kapital: 12.0846 milijonov (juan).

Glavni izdelki Fuhai Cakes so noge Wu Renjina, Wu Ren na žaru, štiri rumene lotosove pražene torte, beli lotus z rumenjakom, vijoličen krompir.

Guangdong Fuhai Cake Industry Co., Ltd., je v nacionalnem natečaju za kuhanje leta 2006 osvojil „dvojno zlato“ – „National Courning Skills“ „Zlata nagrada in“ Nacionalna kulinarična kesanja in ocenjevalna konferenca „.Pravna oseba: Liang Weixing je pripravil tradicionalno proizvodno tehniko Moon Cakes v Guangdongu o neopredmetenem projektu kulturne dediščine.

Guangdong Jinjiu Cake Industry Co., Ltd., pravni zastopnik: Zheng Furong, registrirani kapital: 10 milijonov juana, naslov: št. 1, Chuangye Road, Wuchuan City.Podjetje poganja mesto, zaradi septembrske torte je Wu Chuan postal domači kraj kitajskih lun.

Zlate septembrske torte so ena izmed najboljših blagovnih znamk Moon Cake na Kitajskem.

Glavni slogi zlate septembrske torte so: velike torte Wu Renjina (velike torte), Wu Ren Cristid Golden Noge, Wu Ren Barbecued torte, jajčni rumenjak White Lotus Roe, Lotus Roe Bean Pasto in druge lune torte.

Za festival Wu Chuana, srednjega festivala, ali gre za ponovno srečanje ali tisoč milj misli, se bo potrudil po svojih najboljših močeh, da bi okusili zlate septembrske torte z močno nostalgijo.

Zaradi uspeha Jin Jiu je bilo vodilo več podjetij Wuchuan Moon Cake.Obstaja oblak ljudi: „Potem ko jedo Wuchuanovo veliko luno torto, menim, da je festival Mid -Autums sladkega.“Big Moon Cake Wu Chuana je s svojo edinstveno kulturno konotacijo postala ena izmed „najboljših deset vizitk Wu Chuana“, Jin Jiu Gong pa je nepogrešljiv.

Muzej prvega moškega kolača z zlatim septembrskim tortom

Nekakšna misel predstavlja narod;

Umetnost simbolizira državo;

Škatla z luninimi tortami, okus je močan na Kitajskem;

Ena pulzna dedovanje doseže zlato naravo zlata.

Guangzhou Donghai Hall (Cake House) Food Co., Ltd. je podjetje za sodelovanje na Kitajskem -hong.Sedež in tovarniške zgradbe se nahajajo v okrožju Tianhe v Guangzhouju, v osmih večjih okrožjih Guangzhou pa se širi več kot 100 podružnic.Zdaj je postalo največje podjetje za prehransko verigo v Guangzhouu.

Guangzhou Donghaitang Cake House Food Co., Ltd., registrirani kapital je 6 milijonov HK, naslov: soba 1314, Yian Plaza, št. 33 Šesta cesta, okrožje Yuexiu, Guangzhou.

Hong Kong Donghai Hall’s High -End West Cake Specialty Store, imenovana Donghai Hall, je verižna trgovina, ki prodaja kruh in zahodne torte v Hong Kongu.Hong Kong Donghai Hall, ustanovljena v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, je v glavnem napadla trg sredi -do -zaend.Ena od njegovih glavnih odgovornih oseb je Yu Wening. .Donghai Hall v zadnjih letih aktivno širi trge v Hong Kongu in celinski Kitajski in ima v Hong Kongu 53 podružnic.Marec 2008 je pridobila Hong Kong Meixin Group.

Zhanjiang Golden Hotel, ki se nahaja na zlatem območju ljudske avenije v mestu Zhanjiang, z registrirano prestolnico 5 milijonov juanov.Ko gre za „Zlato briljantno“, je najlažje pomisliti na državljane Zhanjiang, da se nahaja na vodilnem položaju zabavne industrije Zhanjiang, a od odprt , ljudje so nenadoma odkrili, da je originalna zlata briljantna slava.Številni naslovi, kot so „Kitajska gostinska slavna trgovina“, „Kitajska kantonska kai slavna trgovina, trgovina z blagovno znamko hrane“, „Demonstracijska enota za varnost hrane“ je spodbudila slavno gostinsko moč in sposobnost visoke točke mestnih hotelov. Golden Mooncake „je visokokakovostna znamka Moon Cakes v zvezdnih hotelih v Zhanjiangu. Prodaja je bila v ospredju stabilna. Je blagovna znamka, ki ima dober ugled in priljubljena pri javnosti na trgu Zhanjiang.

„Wu Ren Ham Moon Cake“ Jin Huajie je še vedno edinstven s svojo pristno mehko dišavo.

Xiangxiang Food Factory v mestu Zhongshan je bila ustanovljena leta 1994 in je veja pekarne Macau Xiangxiang na celini.Po letih razvoja je bil leta 2002 ustanovljen Zhongshan Xiangxiang Food Co., Ltd., z registriranim kapitalom 3 milijone juana.

Macau Old -Fanted Dišeči torti je bil ustanovljen leta 1969. V glavnem proizvaja in prodaja tradicionalno hrano, kot so jajčni zvitki.Sedež v Macau ima podružnice v Zhongshanu, Kanadi, ZDA in Avstraliji.

Xiangxiang Food Co., Ltd. je podedoval tradicionalno izdelavo pekarne Macau Xiangxiang v kombinaciji z lastno napredno opremo in vrhunskimi tehnologijami za lansiranje slavne blagovne znamke Moon Cake „Golden Zun“.

Zhongshan Caidiexuan Food Co., Ltd. je bil ustanovljen leta 1993. Pravni zastopnik Liang ali registrirani kapital je znašal 2 milijona.Naslov je št. 16, Donghe North Road, okrožje Shiqi, mesto Zhongshan.Zdaj je postalo veliko podjetje, specializirano za proizvodnjo kitajske in zahodne hrane za torte.Podjetje se nahaja v mestu Zhongshan. Več kot 100 sort izdelkov v 3 serijah.

„Materiali, fina proizvodnja, edinstven okus in nova embalaža“ je večno prizadevanje za CAI Diexuan. Blaginja je neskončna.

2008: Cai Diexuan Xixi je v državi izbral prvo serijo „petih zvezdniških trgovin s tortami“.

2010: Zmagal je v „najboljših desetih prodajalnah pekarn v državi“, „Znana blagovna znamka v provinci Guangdong“, „Kitajska pekarna izjemna trgovina s tortami“.

2012 in 2013: Naslov „Kitajske slavne torte“ je bil osvojen v vrsti.

2016: Osvojil je naslov „Top 100 Kitajskih 100 podjetij na Kitajskem“.

2016: Osvojil je naslov „Top 100 Kitajskih 100 podjetij na Kitajskem“.

2018: Naslov „Demonstracijska enota za integriteto za tri Connect“.

Leta 2019 je osvojil naslov „Izjemnega podjetja ob 40. obletnici reforme Kitajske in odprtja.

Zhongshan Matley Food Co., Ltd., je bil prvotno ustanovljen 16. avgusta 1991 za tovarno hrane Zhongshan Ganglong.V glavnem proizvajajo, predelajo in prodajajo različne lunine torte, zahodne torte, torte, jajčne zvitke, nadeve, sladkarije in druge hrane ter surove in pomožne materiale.Izdelki podjetja so pridobili certifikat o registraciji izvoza Nacionalnega higiena hrane in opravili certifikat o varnosti hrane HACCP.In izvoženo v ZDA, Nemčijo, Francijo, Italijo, Kanado, Avstralijo, Novo Zelandijo, Španijo, Kostariko, Papua Nova Gvineja, Filipine, Laos, Kambodža, Vietnam, Peru, Čile, Venezuela in druge deset držav v jugovzhodni Aziji , Hong Kong in Macao posebne upravne regije, kakovost in okus izdelkov dobro sprejemajo kupci, izvoz pa je med najboljšimi v državi v državi.

Huizhou Master Guo Cake Industry Co., Ltd., pravna oseba: Guo Hanguang, registrirani kapital 1 milijon juanov, naslov: HQ-5, HQ-5, HQ-5, Pingshan Oversease Chinese City Development Cona, okrožje Huidong.

Od 6. do 8. julija letos je bila v Tianjinu potekala druga kitajska konferenca o oceni kakovosti torte in prireditev World Expo China Cake Chare.Industrija Huizhou Dengfeng je bila uspešno izbrana v novo skupino „Top Ten National Cakes“ Core Enterprises. National Cake Classic „z visokimi glasovi.Poroča se, da so nacionalne torte kot klasika kitajske kulture hrane vedno pritegnile veliko pozornosti iz industrije.Guo Hanguang, ustanovitelj Master Guo, je dejal, da so v okviru integracije kitajskega in zahodnega peciva klasika dedovanja nepredstavljive odgovornosti industrije torte.

Prijatelji vedo, katere dobro znane blagovne znamke Moon Cake v provinci Guangdong?Dobrodošli, da pustite sporočilo za razpravo, naslednji povzetekFortune of the dobro znana luna torta v provinci GuangdongDobrodošli prijatelji, ki bodo še naprej pozorni, vsem vam želim srečni festival srednjega leta!

Sem pečenja hrane Fanmlai, pozoren na mene, delim hrano in delim zdravje in delim srečo, svojim prijateljem želim srečne vsak dan, veliko sreče!Veselimo se vaše pohvale in deljenja, hvala!

Sorodno vsebinsko priporočilo:

Deset najboljših blagovnih znamk Mooncakes v Guangdongu

Top 10 blagovnih znamk Mooncake v Shenzhenu

Najboljših blagovnih znamk Peking Mooncake

Klasifikacija kitajske lune torte, šola Moon Cake School Daquan

You May Also Like

More From Author