2024 Blue Cavaliers Health Mobilni fizični pregled po vsej državi se je začelo po vsej državi

China Gongwang News zjutraj 24. aprila je bila posebna zdravstvena oskrba pritegnjena v posebno zdravstveno varstvo za odhod za tekaški dan in noč mesta.Prvi dogodek „leta 2024 Blue Knight Health Mobile Fizični pregled“ je potekal v zabavi in ​​centru za množično službo nove skupine za zaposlovanje nove zaposlitvene skupine v okrožju Putuo.
Dogodek so soposodili Kitajska Union za finance in trgovsko svetlobo, tobačni sindikat Textile, Oddelek za nadzor in upravljanje Nacionalne zveze sindikatov, Šanghajska federacija sindikatov, Šanghajski delavski dom in okrožna zveza Putuo Putuo sindikatov.S pomočjo lačne skupine Quan Guan?Okrog 7. ure so se v servisnem centru naselili mobilni avtomobilski inšpekcijski pregled in medicinska ekipa, da bi se pripravili na pozdrav kolesarskega prihoda.Od 8. ure je prva serija več kot 100 „lačnih“ bratov na urejen način začela izvajati različne zdravniške preglede.Glede na osebo, ki je zadolžena za negovalne domove na prizorišču, brezplačni zdravstveni testni set vključuje pregled X -Ara, barvni doppler ultrazvok, elektrokardiogram, pregledovanje logotipa tumorja, krvno rutino itd. Rezultati zdravniškega pregleda. poizvedba o enem kliku.
V skladu s „promocijo dvanajstih voditeljev platforme Enterprise Sindions (2024–2026)“ bo Nacionalna zveza sindikatov zagotovila zakonske pravice pri novih delavcih za zaposlitev, kot so distributerji, vozniki tovornjakov, vozniki spletnih avtomobilov in kurirske skupine. Številne storitve, kot sta okrevanje in zaščita med medsebojno pomočjo, vključujejo brezplačne mobilne zdravniške preglede v vrednosti 50 milijonov juanov za 100.000 delavcev.
Istega dne je fundacija za razvoj kitajskih delavcev predstavila 10.000 izvodov „za zaščito protikaka protikaka protirakaverja“ zaposlenih družine protirakarja „lačnim modrim vitezom, da bi pospremili zdravje družine Blue Knight.Okrajna zveza za sindikate Putuo „Spring Days in Nutty New Sharing“ je potekala istočasno, kar je zagotavljalo bogate zabavne projekte za Blue Knights, ki so opravili zdravniški pregled.
(Poročevalec delavcev Wang Haiwen)
Vir: zhonggong.com
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author