4 sateliti "Carpool" v vesolje!V komercialnem vesolju moje države je nov napredek

Estimated read time 2 min read

Danes (7. maja) ob 11:21 je moja država uspešno lansirala dolge ročne rakete v satelitskem centru Taiyuan.Misija je 520. let dolge marčeve serije izstrelitvene rakete.

Dolgo marec št.

Dolge kronske rakete 6. marca so uspešno letele, družina Long March Rockets pa je dodala nove člane.To je še izboljšalo novo generacijo nove generacije dolgih marčevskih serij prevozniških raket in spodbudilo pospeševanje aktivnih nosilcev raket v moji državi do posodobitve.

Dolga marec C je raketa z dvema stopnjama. Teža je približno 215 ton.

China Aerospace Science and Technology Ding Xiufeng: Dolga marca št. 6 Cross Rockets je nova generacija tekočega nosilca za prihodnji trg komercialnega izstrelitve. Potrebe odzivnih uporabnikov.

V zadnjih letih se je komercialni vesoljski trg hitro razvil. odprto prvič.

Ding Xiufeng, China Aerospace Science and Technology Group: Dolga marec št. 6 navzkrižnih raket je uspešno prispeval k razvoju komercialnega vesoljskega prostora, zagotovil več možnosti in možnosti za trg komercialnih satelitskih izstrelij ter spodbujal razvoj komercialnih satelitov in razvoja komercialnih satelitov Satelit.

Prvi „potnik“ dolgega 6. marca C: Neptun 01 Star

Neptune 01 Star je prvi „potnik“ dolge rakete, ki so 6. marca.Katere so „edinstvene spretnosti“ tega?

Neptun 01 Star nosi anteno v obliki dežnika s premerom približno 4 metra.Delovni načelo tega radarja se razlikuje od kamer drugih optičnih satelitov na daljavo.

Sea Pingxing 01 Star -Mlaod Chief Xiao Dengjun: Lahko si predstavljamo ves dan, naj bo to noč ali dan ali celo v oblačnem vremenu, oblaki in dežju, vključno z različnimi slabim vremenom, kot sta pesek in prah.

S to sposobnostjo lahko Neptune 01 Star uporabimo za polja spremljanja zemljišč in virov, preprečevanja in ublažitve nesreč, varstva okolja, pomorske varnosti in drugih polj.Poleg tega lahko Neptun 01 za razliko od tradicionalnih radarskih satelitov presodi tudi smer gibanja počasnih premikajočih se tarč s pomočjo video posnetkov.

Ren Wei, tehnični direktor Neptune 01 Star: Njene dinamične značilnosti lahko obvladate v kratkem času.

V skladu z načrtom je prvotni načrt Neptuna za zagon 13 satelitov v železniškem omrežju, kar lahko močno izboljša sposobnost odziva satelitov po zaključku.

Yao Xingfu, oseba, zadolžena za Neptun 01 Star: Po gradnji druge faze, po zaključku leta 2028, je bilo v omrežju železniške skupine 36 satelitov, ki so uporabnikom zagotovili visokošolske inteligentne storitve na daljavo.

You May Also Like

More From Author