Šanghaj je napovedal primer nadzora dima: dva javna dvigala sta bila kaznovana v dveh javnih dvigalih na komercialnem trgu

Estimated read time 4 min read
Izvajanje „predpisov o nadzoru kajenja v šangajskih javnih mestih“ je vstopilo v 15. leto.Kajenje ne samo resno ogroža naše zdravje, ampak tudi eden od pomembnih virov požarnih nesreč.Zlasti kajenje v javnih dvigalih se vonj počasi širi, kar ne bo vplivalo le na naslednjo lestev, ampak tudi metanje cigaretnih zadnjic lahko povzroči tudi skrite nevarnosti ognja.
Retrospektivna
Primer 1: okrožje Yangpu
Pred kratkim je celovita upravna ekipa organov pregona na ulici Siping Road v mestu Yangpu pobrala državljan, ki se je pritožil, kar je razmišljalo, da v javnih dvigalih na komercialnem trgu na območju ni bilo primanjkovalo nadzora dima in ni bilo znakov in ni bilo znakov prepovedi kajenja.Po prejemu pritožbe so se ekipe za pregon odpravile na prizorišče, da bi preverile mesto in ugotovile, da v obeh javnih dvigalih komercialnega trga ni bilo nobene prepovedi kajenja. Delo za nadzor dima ni bilo izpolnjeno.
Slike tega članka so javni račun WeChat „brezmočni Šanghaj“
Skupine kazenskega pregona so po pridobitvi dokazov takoj zaslišale podjetje za nepremičninske storitve na komercialnem trgu.Podjetja za nepremičnine sprva niso sodelovala, češ da dvigalo ne ve, da mora dvigalo objaviti prepoved kajenja.Člani skupine organov pregona so izvajali propagando in izobraževanje v skladu z določbami „predpisov o nadzoru kajenja na javnih mestih v Šanghaju“, nepremičninskemu podjetju, da dobro opravi nadzor kajenja, in strogo upošteva zahteve „Šanghaja Sistem logotipov tobačnega nadzora in nastavitev specifikacij „(kliknite za ogled podrobnosti). Na prestižni lokaciji nastavite enotne znake za kajenje in nadzor nad nadzorom.
Obenem se v skladu z določbami „predpisov o nadzoru javnih mest v javnih mestih v Šanghaju“ delovno podjetje za nadzor dima na območju upravljanja nepremičnin na območju upravljanja nepremičnin ne izvaja v skladu z zakon.V naslednjem pregledu je nepremičninsko podjetje pravočasno objavilo prepoved kajenja dvigala in učinkovito izpolnilo delo nadzora dima, da bi doseglo dober opozorilni učinek.
Pred odpravljanjem
Po popravljanju
Primer 2: okrožje Songjiang
Pred kratkim je celovita upravna ekipa kazenskega pregona v ulici Yongfeng v urbanem vodstvu Songjiang prejela pritožbo državljanov Gu Shuijiayja, da bi razmislila, da so bili v dvigalu v lastnih stavbah prebivalci, ko so se odprla vrata dvigala. Močan vonj po dimu.
Po prejemu pritožbe so člani ekipe Urban Management hitro prispeli na kraj dogodka in ugotovili, da v dvigalu stavbe ni prepovedi kajenja oči, v dvigalu pa je dišil očiten vonj dima.Pozneje je uradnik za pregon prišel na posest skupnosti.Obenem so tudi organi pregona izvedli tudi javnost na nepremičninskem podjetju in prosili nepremičninsko družbo, naj učinkovito opravlja promocijo prepovedi kajenja.Nato je nepremičninska družba po potrebi objavila tudi prepoved kajenja na dvigalu skupnosti.
Po popravljanju
Nasveti za pande
Člen 6 „Predpisi o nadzoru kajenja na javnih mestih v Šanghaju“:
Kajenje je prepovedano na javnih mestih, v zaprtih prostorih, v zaprtih prostorih in javnem prevozu.
9. člen
Enota, kjer se nahaja kraj kajenja, izpolni naslednje obveznosti:
(1) ustanovite prostovoljca, ki se odvrne s kajenjem ali organiziranjem kajenja;
(2) dobro opravljajte javnost in izobraževanje in izobraževanje;
(3) na lokaciji, ki se ukvarja z očmi, nastavite enoten logotip za kajenje in nadzor nad nadzorom;
(4) ni opreme, povezane s kajenjem;
(5) odstranjuje kadilce;
(6) Poročanje regulativnim organom, ki ne želijo odvrniti odvrnitve krajev za kajenje.
Člen 16 „Predpisi o nadzoru kajenja na javnih mestih v Šanghaju“:
Nadzor in izvrševanje dela tobaka se izvajata v skladu z naslednjimi predpisi: (6) Oddelek za pregon za urbanistično upravljanje je odgovoren za nadzor in izvrševanje dela nadzora dima na javnih dvigalih na območju upravljanja premoženja.
Člen 18 „Predpisi o nadzoru kajenja na javnih mestih v Šanghaju“:
Če enota, kjer se nahaja kraj, kjer je kajenje, krši določbe člena 9 teh predpisov, ustrezni oddelki, določeni v členu 16 teh predpisov, naročijo popravek v roku in jih lahko kaznuje z 20.000 juanov ali manj; Če so okoliščine resne, kaznovane globe pod 30.000 juanov.
Člen 19 „Predpisi o nadzoru kajenja na javnih mestih v Šanghaju“:
Če posameznik kadi iz kajenja in ne posluša odvračanja, ustrezni oddelki, določeni v členu 16 teh predpisov, naročijo popravke in naložijo globe v višini 50 juanov ali manj.
(Prvotno z naslovom „Kajenje v dvigalu, brez kajenja prepovedi v dvigalu … kazni !!!“)
Vir: javni račun WeChat „Brezmočni Šanghaj“
(Ta članek izhaja iz Surging News, za več izvirnih informacij prenesite aplikacijo „Surging News“)
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author