April "Run" City Tide Cool Sports Feast

21. aprila je bila v SKP v Chengduju v SKP v SKP v Chengduju 21. aprila. Landmark Business District.Tema tega dogodka je „Run“, svetovni prvak v Parkourju in številni športni navdušenci različnih starosti „tečejo“ v poslovno okrožje, pa tudi ekipe prvakov, kot so metanje žog, dirke FPV in interaktivne vrvi Državljani, ki doživljajo trendovske projekte.

Otroci sodelujejo iz oči v oči s svetovnim prvakom

Parkour, to francosko modno ekstremno gibanje izvira iz osemdesetih let, je zdaj postalo nov favorit globalnih športnih navdušencev.Gibanje parkourja je v glavnem razdeljeno na dirke in svobodo.Svetovne igre Chengdu leta 2025 bodo prav tako spodbudile projekt Parkour.

Na prireditvi je občinstvo videlo vrhunske spretnosti svetovnega prvaka Parkour, ki ga je v Chengduju v Chengduju.Prazen, valjan po tleh, stranski -ob strani protiragirajoče stene, protirapenjajoče se ograje … V njihovih rokah je sproščena vrsta težkih gibov, vsaka podrobnost aplavz občinstva.G. Liu, državljan, je dejal: „V svojem mobilnem telefonu sem gledal parkour na televizorju. Ta šport sem videl na prvem brez povezave, da sem videl, da se ta šport počuti preveč kul, še posebej v modnem mestu, kot je SKP.“ Pod vodstvom profesionalnih trenerjev Parkour, Xiaoxiao Mengwa, je skozi vrsto gladkih akcij, kot so tek, skakanje, plezanje, prečkanje in valjanje, spretno prestopil ovire in odhitel do konca.

„Otroci so zelo veseli. Imajo priložnost, da se obrnijo na te trendovske gibe, tako da so otroci in svetovni prvaki zelo smiselni!“

„Promet“ dogodka postane „postopna“ poraba „inkrementalna“

Na prireditvi so državljanski prijatelji sodelovali tudi v različnih tekmovalnih izkušnjah svetovnih iger pod vodstvom profesionalnih trenerjev.Dirke in metanje žog FPV in drugi projekti so postali priljubljena izbira za vse, kar lahko poskusijo.Na območju FPV Drone Racing Experience imajo državljani profesionalna očala FPV, da bi začutili srečo, ki jo prinaša hiter shuttle.

Na tleh metanja je izkušenj trdo delal in vsakič, ko je ustrelil, je bila kombinacija moči in spretnosti.G. Li je novinarjem povedal: „Slišal sem šele prej in danes imam priložnost“ posvojiti „. Prva perspektiva je zelo vznemirljiva.“

Aprila je mesto „Run“ navdihnilo z logotipom World Games Dual „U“. , medtem ko uživate v zabavi športa, medtem ko lahko okusite tudi čar hrane.Proizvodno mesto je pokazalo tudi proizvodnjo ročnih obrti, kot sta ne -helikost in barvanje umetnosti, ki je državljanom omogočila, da se obrnejo na kulturo, ki ni v koraku, v bližnjem območju.“Running City“ vključuje športne prireditve v urbane komercialne znamenitosti in povezuje športe, glasbo, nakupovanje, hrano in trend.Če vstopite v poslovno okrožje za športne dogodke, bo spodbudilo novo vitalnost porabe, „promet“ dogodka pa postaja „inkrementalna“ poraba.

CHENGDU DANALY JINGUAN NOVICE HUANG YI KE

Organizacijska konferenca

Takoj po tem, ko se viri svetlobe znotraj prvega prizorišča spremenijo v zgornji vir svetlobe, da se izognete neposrednemu streljanju; sistem za kondicijo.

Trenutno je bila zaključena preobrazba strojnih zmogljivosti Chengdu High -Tech Sports Center, Eagle Eye System pa je vstopil tudi v končni test nastavitve.

Storitev je pripravljena

Celovite vaje in izpopolnjevanje vseh vidikov

Prišlo je več kot 450 prostovoljcev

Da bi zagotovili varnost in uspešno organiziranje pokala Chengdu Tangyou in zagotovili visokokakovostno izkušnjo za udeležence in gledalce, je izvršni odbor Chengdu 2024 Tangyou Cup 15. aprila izvedel obsežne vaje.Vaja vključuje vse vidike sprejema, prevoza, varnosti, medijskega delovanja, odziva v sili in prostovoljnih storitev, sodelovalo pa je skupno skoraj 2500 ljudi.Po vadbi različni oddelki še naprej optimizirajo in prilagajajo težave v vaji ter nadaljujejo s standardiranjem podrobnosti o storitvi in ​​delovne procese ter izboljšajo zmogljivosti in ravni storitev.

Trenutno je več kot 450 prostovoljcev CENGDU 2024 prispelo drug za drugim, različni oddelki pa so zaključili usposabljanje. .

Prva tekma je tudi karneval navdušenca nad badmintonom.Poročevalec je od organizacijskega odbora izvedel, da bo med pokalom Chengdu 2024 Tangyou pokal severovzhodna stran Chengdu High -Tech Sports Center (Anhe Ludong) hkrati organiziran, da bo organiziral „pero, ki ga prehodiš, tudi prireditveni dogodek, vključno z nacionalno dirko Badminton National. , zabavno športno doživetje doživljajo čudovite tematske dejavnosti, kot je gledanje kampiranja.Zdaj se prizorišče karneval uredi v polnem zamahu.

Okrog 23. aprila bodo sodelujoče ekipe pokala Tangyou v Chengduju in uradniki svetovne zveze Badminton in kitajskega združenja badmintona prispele v Chengduju drug za drugim 25. aprila bo CHENGDU HIGHT -TECH SPORTSKI ODDELEK ODBOR VRATA. „Po pripravkih zgodnje faze smo bili v celoti pripravljeni. Zaupanje ima tudi možnost, da se odlično predstavijo pokal Chengdu 2024 pred globalnimi navdušenci nad badmintonom, zaradi česar je Chengdu 2024 Tangyou Cup model sveta slabe tekme.

CHENGDU DANALY JINGUAN NOVICE HU RUIKAI CHEN HAO ORGANIZIJSKI PROGRAM

Na tekoči trak dajte izvlečene vzorce krvi in ​​vzdolž stropa se vzorec pošlje na inšpekcijski terminal in samodejni pregled se začne …

Sedite na kavču, vzemite telefon, vklopite kamero in snemajte na jeziku, kliknite, da ga pošljete.V samo 10 minutah je gospod Li, državljan, doma opravil spletno posvetovanje kitajske medicine …

Ne glede na sobo za avtomatizacijo celotnega postopka ali spletno oddaljeno posvetovanje prek interneta in interneta stvari, tehnologija močno spremeni zdravstveno zdravljenje.

Vzorčni pregled je avtomatiziran skozi celoten postopek

Štiri ali štiri -kvadratni laboratoriji so napolnjeni z različnimi avtomatiziranimi inšpekcijskimi instrumenti; Vzorčni inšpekcijski pregled deluje v skladu z njihovimi postopki.

V preteklosti je bil vzorec laboratorija za dokončanje vzorčnega prevoza, od vzorčnega prevoza, razvrščanja, vnosa informacij, do števila zaznavanja zgornjih strojev, potrebno ročno delovanje.Zdaj je občinska druga bolnišnica samostojno razvila sistem celotnega procesa za pregledovanje vzorcev. delovne sile skoraj polovico stroškov delovne sile.10 ljudi lahko zaključi testiranje več kot 20 ljudi.

„Teoretično je naše laboratorijsko testiranje potrebno za sodelovanje tehničnega osebja.“ Poročilo je inteligentno.S programskimi programi in poročili o rezultatih inteligentnega pregleda lahko natisnete in ročni pregled ni potreben.“V bistvu smo dosegli popolno avtomatizacijo procesov, informatizacijo in inteligenco iz zbirke vzorcev, pregleda in odkrivanja celotnih procesov.“

Spletno posvetovanje za pošiljanje zdravil domov

Zjutraj 16. aprila je pred kliniko sedel Qin Yue Si, zdravnik tradicionalne kitajske in zahodne medicine v tradicionalni kitajski in zahodni medicini Chengdu, in identificiral jezik bolnikov, ki so pravkar poslali po internetu bolnišnico prek mobilnega telefona.“Tradicionalno posvetovanje s kitajsko medicino je pozorno na zasliševanje in ni treba uporabljati velikega instrumenta izpita je čisto dobro. „

Qin Yuezi je novinarjem povedal, da bolnikov, ki so jim diagnosticirali na spletu, zaradi delovnih odnosov niso v Chengduju, zato so se odločili, da bodo ponovno zaposlili spletno metodo.“Glede na opis in jezikovno podobo pacienta lahko pacient v bistvu presodi o trenutnem položaju pacienta. Po predpisovanju zdravila lahko pošljete tudi prilagojene tradicionalne recepte za kitajsko medicino, kot so rezine kitajske medicine in ocvrto tradicionalno kitajsko medicino. v roke pacienta. „

Razume se, da ne samo spletna ponovna ponovitev po provincah in mestih, tradicionalna kitajska in zahodna medicina v Chengduju je izvedla tudi dvorano za predavanje v oblaku „Rongqiao Kang“ in posvetovalne dejavnosti.Preko interneta bolnišnični tradicionalni strokovnjaki za kitajsko medicino redno opravljajo zdravstvena posvetovanja za kitajske in čezmorske Kitajce, ki so daleč stran od drugega konca zemlje vsaka dva meseca.Skozi „upanje“ in različico vprašalnika „Deset vprašanj“ (izdelava poizvedovalnih obrazcev) „Vprašanje“ različice vprašalnika krši omejitve časa in prostora, kar omogoča oddaljeno diagnozo in zdravljenje kitajske medicine ter posvetovanje ter posvetovanje .

You May Also Like

More From Author