Blagovna znamka Taipingbird VI se obnovi in ​​nadgradi ter se pomakne proti novi poti "World -Class Fashion Brand"

Estimated read time 5 min read

Nova vizija taiping ptice je šokantna in razkriva novo poglavje slike blagovne znamke

2024 je leto, ko je v oblačilni industriji izbruhnila tradicionalna kitajska kultura.Z izboljšanjem samozavesti potrošnikov in porastom mlajše generacije potrošniških skupin so kitajski elementi deležni vse več pozornosti in ljubezni. -kultura -kulturna resonanca.V oblačilni industriji imajo znani lokalni elementi pogosto močan čustveni odmev.Od ustanovitve je taiping ptica vedno prevzela koncept vodila trend kitajske mladine in je vodila v vpogledu v tržne bolečine. Tretja celovita nadgradnja vizualne identifikacije blagovne znamke.

S kitajščino kot vizualno jedro je tudi samozavestna odločnost

V dobi „vnosa“ in „proti -vnaprejšnjega“ v kulturi je trčenje vzhodne in zahodne kulture pokazalo potrošniško brez primere želje po obnovi blagovne znamke.Fizična moč Taiping Bird temelji na močnem in edinstvenem vizualnem kladivu -kot glavni viziji za zajem potrošniških misli.Kitajska kultura, ki so danes lahki ljudje žejni, nikakor ni en kup kitajskih tradicionalnih elementov, ampak enaka pogostost kot odlična kultura tujih držav, ki odmeva vrednost tradicionalne kulture do trenda mode in nov trend v simbiozi.V skladu s trendom potrošnikov, s pametno integracijo kitajske kulture in kulture blagovne znamke, pionirski duh taiping ptic, ki se „s kitajsko kulturo kot kosti in raznoliki integraciji“ prenaša „s kitajsko kulturo“. Moč, da prodre za Kitajce in s kitajsko čustveno željo, „s Kitajcem kot prvim, ki kaže nacionalno zaupanje“, je odločnost podjetja Taipingbird in zaupanje.

Pod perspektivo internacionalizacije raziščite način raziskovanja

Z porastom kitajske kulture v procesu raziskovanja blagovnih znamk oblačil za gradnjo kitajskega diskurza do svetovne modne kulture ima internacionalizacija blagovne znamke večje zahteve -internacionalizacija blagovne znamke namerno ne sledi modnemu in priljubljenosti, priljubljenosti, Toda v sodobnem sodobnem, ki temelji na globokih vpogledih mednarodne skupnosti, zagotavlja bolj lokalizirano in konotativno vsebinsko izražanje.V tem psihološkem kontekstu je bil kot vodilni v industriji logotip blagovne znamke po posodobljenem miru, ustvarjalnemu pridobivanju in modernizaciji interpretacije kitajskih in angleških simbolov, ki je v celoti razložil „mednarodni“ vzorec lokalne kulture in mednarodne perspektive.Kitajska in angleščina uporabljajo ostre pisave.Kitajski logotip je navdihnjen z osnovnim genom kitajske estetike, uravnotežene in celotne črte so preproste in žilave, harmonične in urejene ter učinkovito prenašajo ton blagovne znamke mladega in svobodo Taipingbird -a. Sodobna je preprosta in edinstvena in je v sodobnem času edinstven.Poleg pisave je tudi sestava pisave vrhunec.Nova kombinacija novega logotipa blagovne znamke Taiping Bird, ki prenaša nacionalno korporativno podobo, ki jo blagovna znamka osredotoča na kakovost.Pametna zlitje taiping ptice skozi nesterilizirani kitajski in angleški logotip ni le učinkovit odmev kitajskih zahodnih kulturnih elementov, ampak tudi potrošnikom omogoča, da občutijo podobo blagovne znamke miru in čvrstosti in vitalnosti blagovne znamke.

Vodilna kulturna samozavest, trdno se premika k novi poti „World -Class Fashion Brand“

Za vizualno nadgradnjo, na ključnih vozliščih sprememb povpraševanja potrošnikov, je taiping ptica spet spremenila trend, da bi izvedla celovito -dimenzionalno strategijo „prepoznavanja blagovne znamke, postavitve izdelkov in uporabniške izkušnje“.Glavni strateški direktor blagovne znamke Taiping Bird je dejal, da je na novo nadgrajena nadgradnja VI korak za strategijo „Ena blagovna znamka“ Taiping Bird. „,“ Integracija „,“ Integracija „,“ Integracija „Tri temeljne strategije marketinške detonacije so izhodišče, nova generacija vodilnih trgovin pa so merila, ki na novo definirajo novo podobo“ kakovosti „jedra in“ ene blagovne znamke “ blagovne znamke Taipingbird.

Z bolj makro perspektive je vsaka obnova in nadgradnja blagovne znamke čas, da pokažemo strategijo blagovne znamke in se prebijamo skozi sebe, kar pomeni, da so uporabnikovi izčrpni pregledi pogleda, podoba, odnos in modni okus obkroženi s Prepoznavanje okusa in okusa mode in obkroženo s prepoznavanjem okusa podjetja. da bodo potrošniki dojemali prenovo blagovne znamke globlje.Izdelek je najbolj neposreden koncept blagovne znamke. in toleranco do ljubezni, trenda in strpnosti Duhovno jedro izdelka lahko ustvari močno dojemanje blagovnih znamk za potrošnike. , trend diverzifikacije „in povečanje pravic potrošnikov. Čustvena povezava blagovne znamke Taipingbird.

Hkrati pa je predstavil celovito nadgrajeno serijo AirXPeace kot odraz prenove blagovne znamke, ki podreja definicijo tradicionalnega športnega oblačenja, pogumno raziskuje ravnovesje športnih trendov in urbanega sloga, ki prikazuje mednarodno vizijo blagovne znamke in raznoliko moč modnih izdelkov, In prvi od potrošnikov, ki se začnejo iz praktične izkušnje, lahko potrošniki čutijo samozavestno in sproščeno obleko. okrepil čar blagovne znamke taipinga ptičjega spoštovanja kakovosti in nenehnemu zasledovanju odličnosti.

Hkrati bo poleg izdelkov prva vodilna trgovina z blagovno znamko Taipingbird v Ningbo Tianyi Plaza dokončana tudi za izdelavo nove maloprodajne slike z vitalnostjo in teksturo. in trendovska potopna izkušnja in doseže enako frekvenčno resonanco kot duh mladih.Potrošniki lahko seveda doživijo iskrenost tega časa v večkanalnici. the brand line of the brand line, the promotion of public business sectors, and the products of the Taipingbird brand. The real brand value and positioning allows the Chinese to see the renewal power of the Taipingbird brand to continuously break through the self and strengthen the samozavest kitajske kulture.

Pod valom globalizacije, začenši z novo strategijo, v smislu blagovne znamke Taiping Bird je novi logotip blagovne znamke zadnjih 30 let klasičnega dedovanja kondenziranega kastinga, kar pomeni, da je pomembna priložnost za vodenje kitajske mode in navdih Mednarodne blagovne znamke z enako pogostostjo resonanceNa podlagi lokalne kulture, raznolike tolerančne kulture kot potiska, so izdelki prevozniki, pacifiške ptice pa bodo bolj samozavestne in trdne v globalizacijskem potovanju, tako da bo svet lahko videl slavo orientalske estetike.

Na poti „Ustvarjanje modnih blagovnih znamk sveta“ bo Taiping Bird prinesel svoja prva srca in poslanstvo, da se v industriji globoko gojijo in uporabijo modna oblačila visoko kakovosti za vzpostavitev referenčne podobe „Kitajske blagovne znamke“ v novi Era.

You May Also Like

More From Author