Bodite pozorni na zdravje žensk, to usposabljanje bo "suho blago"

Estimated read time 2 min read
Trenutno „Zdrava Kitajska gradnja“ nenehno promovira, „Zdravstveno upravljanje“ pa je vse bolj cenjeno.Pred kratkim ga je organizirala zdravstvena oddelka za pregledovanje žensk za pregledovanje ženskih bolezni in zdravstvena bolnišnica, ki jo je gostil okrožni odbor za zdravje in zdravje Yangpu, ki ga je organiziral Urad delovnega odbora za ženske in otroke ter okrožno zdravje materinih in otrok in otrok bolnišnica za nego (inštitut).
Da bi bolje zadovoljili potrebe zdravstvenega upravljanja večine prebivalcev in še izboljšali hrepenenje javnosti po boljšem življenju, so tečaji, ki jih organizira srečanje brez povezave, polni.Vsebina predavanj, ki se potiskajo, ne samo, ampak je tudi oblika razlage edinstvena.
Na prizorišču se samoumevno „Zdravstveno potovanje“ in skica „ne kažejo ceste“, ki jo prinašajo medicinski delavci. Zdravstvena oseba „. Hkrati vodi vse, kar razume in upravlja svoje zdravje.
Natančno izvajanje presejalnega dela na področju javnega zdravja je pomemben način za preprečevanje in zagotavljanje zdravja, prav tako pa je pomemben ukrep, ki vpliva na družinsko srečo in spodbujanje socialne civilizacije in napredka.V naslednjem koraku bo okrožna komisija za zdravje in zdravje še naprej širila večsmerni in večkanalni interaktivni model, spodbujala ulično skupnost, da bo dobro opravila pregled, promocijo in mobilizacijo bolezni, zlasti varovanje zdravstvenih pravic ključa Skupine, kot so ženske in otroci.
Wei Jian
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author