Danes Gu Yu!Kateri so primerni šport med povečanjem deževnice?

Pomlad je polna, posodobitve Vientiane

Dobrodošli v dežnih sončnih izrazih

Vreme je v deževni sezoni topleje

Deževnica se znatno poveča

Je kritični čas pomladne oddaje

Poleg tega se daje tudi telo in um

Pravi čas za „hitro polnjenje“

Notranje igre so dobra izbira

Pripravite vodnik za vadbo

Pridite in preverite ↓

Plezalne stopnice

Ko se povzpnete po stopnicah, mora biti zgornji del telesa pokonci in sproščen.Pogoste plezalne stopnice lahko učinkovito izboljšajo kardiopulmonalno funkcijo, povečajo porabo energije, povečajo največjo porabo kisika in povečajo vzdržljivost vadbe.

Vaja dviga

Dvižno gibanje je, da se postopoma dotakne tal z nogami, ko peta normalno stoji.Dvigovalna vaja lahko izboljša moč gležnja in loka, ki je ugoden za tek in skakanje.

Gibanje sile

V sobi lahko vsakdo uporabi tudi mize, stole in druge rekvizite za nekaj minut za potiskanje, stole, sedeče noge, počepe in druga dejanja. Izboljšanje mišične moči.

Previdnostni ukrepi za gibanje v zaprtih prostorih

1. nosečnice ali ljudje s prekomerno težo, lezije kolena, ljudje s hudo srčno -žilno boleznijo ter srednjimi in starejšimi ljudje niso primerni za plezalne stopnice;

2. ohranite dobro prezračevanje za vaje v zaprtih prostorih;

3. Notranja gibanja vadbe ne smejo biti nasilna in zmerna vadba;

4. Poskusite se izogniti hitrim dihalnim metodam pri vadbi v zaprtih prostorih, izboljšati globino dihanja, ohraniti stabilno frekvenco dihanja in ritem;

5. Pred vadbo opravljajte toplote in sprostitvene dejavnosti, da se izognete poškodbam.

Ali želite še vedno poskusiti še nekaj bolj zanimivih in tekmovalnih športov?Med deževno sezono z znatnim povečanjem deževnice je bil vreden tudi športa, ki jih je manj prizadel dež.2024 STRANJA STORITEV STROKEGA STOPKA BE Kmalu se bo začela.Na koncu članka obstajajo dobri kraji za doživetje lokostrelskih športov!

Dogodek se gleda


Od 23. aprila do 28. aprila, 2024 Station Svetovni pokal Shanghai se nas bo spet srečala z nami.Konkurenčne kvalifikacije in izpadi bodo na stadionu Pudongyuanyuan v Šanghaju od 23. do 26. aprila.finaleVoljaOd 27. do 28. aprilaPoskrbite za Pudong Binjiang Financial Plaza.

Ustanovljena s strani svetovne puščice v svetovnem pokalu leta 2006 je v Šanghaju prvič pristala istega leta, nato pa se je od leta 2009 do 2019 v Šanghajskem Pudongu naselila 11 zaporednih let.Letos je olimpijsko leto. Končni sprint za olimpijske točke.

Začetek s cvetlično glavo

Kot starodavno gibanje se lokostrelsko gibanje nenehno pomlajuje v modi in sodobnem Šanghaju.Briljantna in junaška drža puščic in puščic je fascinantna.Nato vam bo Xiaobu dal vstop na niz lokostrelskih športov, kar vam bo pomagalo nositi Yang, stotine las v sto stopnicah!Tako dobro, kot

1. Dvignite svoj lok in pred -aim

Središče gravitacije se rahlo premika, telo pa pokončno.Črni loki ne smejo odpreti loka,Ne smete ramen, ne omenjajte diha, ne pokažite nobenega odmika v položaju glaveBistvo

Nad Huang Xin ali nekdo se počuti primerno, nato pa med odpiralnim postopkom opravi subtilne prilagoditve.

2. Odprti položaj loka in vitkega položaja

Odprti lok je simetrična sila sprednje podpore in vrvice.ravna črta, Počasi se premikajo od roke v zadnjo mišično skupino in bodo hkrati sodelovali s predhodnim aimiranjem.

Ko se zanašate na položaj, je položaj roke blizu spodnje desne strani brade, lok pa je pritrjen na desno stran desnega nosu in desno stran ustnic.Sila, ki je blizu peresa, je najprimernejša.

3. Cilj in neprekinjena sila

Desno oko gre skozi pogled na ciljno srcePovezanCilj se mora zanašati na konsistenco dejanja.Hkrati je tudi rahlo tresenje pri ciljanju normalno.

Po zanašanju na položaj je treba naravnost še naprej odpirati lok.

4. Potresete in se priklonite

Majhna roka, zapestje nazajRazmeroma sproščenoSila se prenese na zadnjo mišico, lok pa se zanaša na silo upogibanja mišic.Po podpori puščice se bo lok pojavil od športnikov, vrv lok pa bo delovala, da prepreči, da bi premca padla.

Opomnik: z dejanjem ni absolutne pravice ali narobe, samo za vas in ni primerno zase ~

Strokovnjaki so prišli

Kakšne so značilnosti lokostrelstva?

Kakšne so prednosti vadbe lokostrelstva?

Navadni ljudje sodelujejo v lokostrelskih športih

Na kaj morate biti pozorni?

Danes sem povabil strokovnjake iz oddelka za športe

ANS, da vsi odgovorijo na vprašanja

Strokovni profil: Yan

Pridruženi raziskovalec na Šanghajskem inštitutu za športne vede (Šanghajski protivopinški center), nacionalni psihološki svetovalec na drugem mestu.

V glavnem se ukvarja s športnikovim tekmovalnim spremljanjem in psihološkim treningom, dolgoročna služba pa zagotavlja šangajsko lokostrelsko ekipo in strelsko ekipo.

Kakšne so značilnosti lokostrelstva?


Lokostrelstvo je natančen šport.Igralci z visoko stopnjo lokostrelstva morajo ohraniti odličen nadzor ravnotežja in drže, da dosežejo skladnost tehničnih gibov, tako da se lahko vsaka puščica večkrat odseva.Obenem, ko se gibanje lokostrelstva izvaja na prostem, morajo športniki upoštevati tudi vpliv zunanjega okolja, kot sta smer vetra in moč vetra na loke in puščice. Hitrost in sposobnost presoje.

Poleg tega mora med lokostrelskim procesom strelec ohraniti visoko stopnjo osredotočenosti in ga zunanji svet ne moti, da bi jasno spoznal notranji občutek telesa in ga nemoteno ohranil.

Kakšne so prednosti vadbe lokostrelstva?

Lokostrelstvo je zelo tehnična vaja, ki mora uporabljati sistemske mišice, zlasti moč rok, pasu in nog.Poleg natančnih tehničnih gibov je potrebna tudi dobra koncentracija, da se lokostrelstvo osredotoči na trenutno nalogo in se izogniti nepovezani motnji.

Poleg tega mora Sagittarius hitro uravnavati tudi svoja čustva, ki se ne zapletejo v rezultate, in jih metati.Zato je dolgoročna praksa lokostrelstva močno izboljšala raven čustvenega upravljanja in koncentracije.

Na kaj bi morali biti navadni ljudje pozorni, ko sodelujejo v lokostrelskih športih?

Za navadne ljudi, ki sodelujejo v lokostrelstvu, je najbolje izbrati primerno opremo pod vodstvom strokovnjakov, obvladati pravilno držo in spretnosti, upoštevati pravila in se osredotočiti na trening moči, da bi zagotovili varnost in učinkovitost vadbe.

Varnost je prva bistvena za lokostrelstvo: pred vsakim izstrelitvijo puščice ni nikogar, ki bi zagotovil, da ni nikogar pred tarčo, po cilju in okoliški tarči; Puščice iz istih žarkov enakomerno enotno puščice na loku; s ciljno puščico, da se izognete drugim, je treba po treningu najti puščice. Ne morem streljati puščic.

Poleg tega morate pri lokostrelstvu popraviti svoje telo in se osredotočiti na športna oblačila, da se izognete uporabi oblačil opreme, da motijo ​​normalno zagon premca in puščice.

Vaja

Poslušajte uvod

Ali nestrpno poskusite zdaj?

To priporoča več prizorišč lokostrelstva

Pojdi in doživi!

Skywalker lokostrelstvo Sky Walker Shooting Center

(Centralna trgovina Lujiazui)


Naslov:

Center Lujiazui, št. 899, Pudong South Road, Pudong New District L+Mall 6. nadstropje L607

Delovni čas: 10: 00-22: 00

Lokostrelski center SHBC

Naslov:

Soba 21, 2389, cesta Zhangyang, Novo območje Pudong Zhangyang Road, št. 1-2, nakupovalni center Huihuhui Plaza

Delovni čas: 10: 00-22: 00

Priklon

Naslov:

4. nadstropje Longzhizhi, park Zhongshan, št. 1018, Changning Road

Delovni čas: 10: 00-22: 00

Šanghaj Xuan Gonghui

Naslov:

Št. 808 Lanxi Road, okrožje Putuo

Delovni čas: 13: 00-22: 00

Shibei lokostrelski center

—— Shanghai Yueyou Xingjie Wu Club

Naslov:

Št. 808 Lanxi Road, okrožje Putuo

Delovni čas: 13: 00-22: 00

AIMGYM Target Sports Club


Naslov:

F10, št. 2909, Hechuan Road, okrožje Minhang

Delovni čas: 10: 00-22: 00

Archer Camp

Naslov:

Št. 506 Fenggu Road, okrožje Songjiang

Delovni čas: 11: 00-18: 00

*Nasvet: Odpiranje vsakega prizorišča temelji na dejanskem položaju

You May Also Like

More From Author