Deseta obletnica ustanovitve spletnega raziskovalnega centra Ministrstva za izobraževanje je potekala v Pekingu

Kitajske mladinske dnevne novice (staž Li sijia mladinska novica · novinar mladinske mreže kitajske mreže Ye Yuting) 23. aprila, šesta obletnica šeste obletnice šestega raziskovalnega centra za izobraževanje Ministrstva za izobraževanje in Ministrstvo za izobraževanje je bilo v Tsinghua Univerza.Poročalo se je, da je leta 2013 univerza Tsinghua zgradila in upravljala prvo kitajsko platformo MU -Xuexue na spletu.
Wu Yan, član stranke in namestnik ministra za izobraževanje, je v celoti potrdil prispevek univerze Tsinghua in spletnega raziskovalnega centra za izobraževanje na univerzi Tsinghua in Ministrstva za izobraževanje za deset let. „Academy Online“ je prva platforma MU na Kitajskem; Prva mednarodna organizacija v moji državi leta 2020, svetovna večkratna lekcija in spletna izobraževalna zveza; Indeks „.Soočen je z naslednjih desetimi leti, je predstavil štiri pričakovanja o razvoju centra: najprej za promocijo večjega obsega „MU razreda, ki gre na morje“; Tretja je udeležba v načrtu „101“ za gojenje osnovnih disciplin;Wu Yan je poudaril, da mora biti v naslednjih desetih letih veliko reforme izobraževanja. vodja v spletnem izobraževanju na Kitajskem.
Jiang Peixue, podpredsednik univerze Tsinghua in akademik kitajske akademije znanosti Pri modernizaciji kitajskega izobraževanja in njegovega vodstva gradijo skupnost digitalnega izobraževanja za spodbujanje digitalnega razvoja svetovnega izobraževanja.
Srečanje je dodelilo tudi spominski pokal za učitelje razreda MU z več kot milijon in 500.000 lekcijami.Srečanje je organiziralo slovesnost podpisovanja izobraževanja, ki je omogočila umetno inteligenco.
Vir: Kitajska mladinska dnevna stranka
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author