Devet vaj, ki so dovzetne za poškodbe, ne glede na to, ali je treba študente in odstotke zaščititi.

Estimated read time 2 min read

Več vadbe so učinkoviti načini za razvoj zdrave in dobre ustave, vendar je nekatera vadba resnejša ali pa je večja verjetnost, da se bo poškodovala.Na primer, v zadnjih letih sta fitnes in shujšanja doma. vaja.

Naj povzame nekaj zlahka poškodovanih vaj, pa tudi zaščitne ukrepe, ki jih je treba izvesti.

1. Nogomet:

Nogomet je eno najbolj norih in strastnih tekmovanj.Nasprotnik ga je brcnil in poškodoval, poškodovan z žogo in tako naprej.

2. Gimnastika:

Težko je, da se težko premaknete.

Tretjič, hitro teče ali dolga teka:

Tek je najpreprostejša in najpogostejša vaja.Torej je najbolje, da pred tekom nosite kolenske blazinice.

Štiri, smučanje:

Razmislek o soncu in smučanje z visoko energijsko porabo na snegu sta pomembna izziva za presojo športnikov.

5. Košarka

Igranje košarke je zelo pogosto in enostavno jih je poškodovati.

Pet športov, košarke, gimnastike, teka in smučanja so zelo enostavno povzročiti trakte, kot so izbokline in praske.Ljudje, ki delajo te gibe, priporočamo, da se ogrejejo, nosijo kolenske blazinice, zapestni stražarji in drugo zaščitno opremo.Pripravite seOddelek za upravljanje omrežja Pingchu, okrožje PingjiangNa voljo so visokokakovostne medicinske hladne stiske.

6. Joga:

Številne ženske radi gledajo tudi videoposnetke z mobilnimi telefoni.

Sedem, izguba teže:

Vzpostavitev uteži je zelo nevarno gibanje.Priporočljivo je, da to izvajate, da to storite in poskusite to storiti pod vodstvom strokovnjakov.

8. Ponoči se vozite s kolesom:

Ponoči pogled ni zelo dober.Če je položaj jahanja napačen ali je cestna površina ravna, lahko povzroči naključno ali udarno.

Devet, plavanje:

Nepravilna plavalna drža ali nobene ustrezne plavalne sposobnosti lahko povzročijo krče, poškodbe ramen ali raztezanje, pitno vodo v bazenu itd., Še posebej plavanje v naravi.Priporočljivo je, da se kopate v bazenu.

Na splošno, če niste pozorni na nobeno vajo, ste morda poškodovani, vendar je nekaj vadbe bolj poškodovane.Priporočljivo je ohraniti pravilno držo med vadbo, se izogibati prekomerni sili in sprejeti dobre zaščitne ukrepe, kar lahko zmanjša številne nepotrebne škode.

You May Also Like

More From Author