"Dragon Boat Festival Style Haise Quanzhou" je bil izbran v členu 82 Ministrstva za kulturo in turizem.

Estimated read time 3 min read

Quanzhou.com, 9. maja (Rong Media Reporter Wang Jinzhi) Včeraj se je novinar iz občinskega urada za kulturno turizem izvedel, da je ministrstvo za kulturo in turizem nedavno začelo 82 nacionalnih podeželskih turizma v državi v „Freedom podeželju“ v državi Če želite odpreti novoletno „podeželje štirikratne dobre kulise, vodi turiste v domačo domovino različnih letnih časov, zaznava dolgoletni kulturni čar in ceni estetiko življenja štirih letnih časov.V provinci Fujian so izbrane 3 vrstice, ena od njih je mestni „Dragon Boat Festival Style Haise Quanzhou“.

Doživite „najbolj lokalni festival ljudskega carine“ na Kitajskem „

Po navedbah ustrezne osebe, ki je zadolžena za občinski kulturni in turistični urad, „Dragon Boat Festival Style Haisi Quanzhou“ Journey Line povezuje Shishi Lishi Town -Shishi Shili Gold Coast -Quanzhou Scening Area (National 4A Scenic Area) -Hinjiang Wulin Tradicionalna vas (National 4A Scenic Area) in čakate na slikovita točka morje brizganje, morje, ujeto v morskem bistvu

Poudarki 1: Ljudske dejavnosti na morju, ki brišejo vodo na mestu Shishi Jijiang, so edinstvene dejavnosti festivala zmajev v južnem Fujianu in edinstvena pomorska voda v državi in ​​svetu je bila podedovana že skoraj 300 let .Od začetka festivala Fujian in Tajvana in pomorski festival Pojiang je potekal za sedemnajste seje zapored od leta 2007. Vpliv se nenehno izboljšuje. so vključeni v tematsko dejavnost „Naš festival -Dragon Boat“ Central Civilizacijski urad.

Line Bright Spots 2: Med festivalom Dragon Boat je Anhai držal Jinjiang (Anhai) Dragon Boat Festival Festival Folk Turizem Culture Festival in opravljal posebne dejavnosti, kot sta „vodna lovska raca“ in „嗦 嗹 嗹 嗹“ v scenskem območju Anping Bridge.“称 又 又“, znan tudi kot Cai Lian, je tradicionalna ljudska običaja na ulici med festivalom Dragon Boat.Ko izberete Lotus, morate peti „Cai Lian Song“. .

线路 亮 : : 端午 期间 , , 水上 捉鸭 捉鸭 „相传 是 操练 水师 水师 的 训练 项目 , 捉鸭者 需 赤脚 赤脚 走 过 , , 打开 打开 悬挂 于 竿 顶端 笼子 笼子 , , 放出 鸭子 鸭子 后 跳到 捉鸭 捉鸭Bistvo

Obiščite vrtnico „Tradicionalna kitajska vas“

Mesto Luanjiang se nahaja v vidnem delu severovzhodne obale Shishija.Skupna površina je 34,38 kvadratnih kilometrov, obala pa je dolga 17 kilometrov.Ima 19 administrativnih vasi in 50.000 -tonskih pristanišč (National Ports) in ima dve svetovni kulturni dediščini (šest stolpa Shengta v dinastiji Song in Lin Lingdu).

Obojina desetih milj zlate obale je več kilometrov, voda je čista, voda je čista, plasti so zložene, pokrajina pa zelo zdravilna.Zaradi stabilnega vetra in valov v morju je plimovanje ravna, zlata obala pa je postala naklonjenost prostega časa in zabave v srcih mestnih ljudi.

Scensko območje Anping Bridge se nahaja v mestu Anhai in Nan’an Shuitou, Jinjiang City.Most Anping je bil ustanovljen v osmem letu Shaoxinga v dinastiji Southern Song (1138 AD).Leta 1961 je bil Državni svet razglašen za prvo serijo nacionalnih ključnih enot za zaščito kulturnih relikvij.Leta 2021 je bila vključena v točko dediščine „Quanzhou: Song in Yuan China World Marine Business Center“.

Tradicionalna vasica se nahaja v ulici Xintang, Jinjiang.

Festival Festival z avtentičnim čolnom čaka na okus

Po tej poti lahko turisti okusijo pristno hrano Dragon Boat Festival Festival in raziskujejo skrivnosti ročnih obrti.Takšno potovanje ni le kulturni praznik, ampak tudi krst duše, ki turistom omogoča, da v tradicionalnem in sodobnem mešanju pustijo nepozabne spomine festivala Dragon Boat Festival.

Predstavljena hrana: južni Fujian, zeliščni čaj, zeliščni čaj, barvita torta Nyonya, bambusova poganjka, zelenjava, goveja goveja juha, arašidovo juho, mesne cmoke, dekokcijske žemljice, kroge taro in tako naprej.

You May Also Like

More From Author