Ženska oblačila mati in otroška hrana 2024 TMALL NALOŽBENJA, KI VIDITE TUKAJ Hrana sveži lastniki potisnijo polovico skrbništva

Estimated read time 3 min read

[Yibang Original] Na „Tmall Brand Brand Ecoloc Exchange Exchange“, ki sta jo skupaj organizirala Taotian Group and Fire Bat, Tmall Women’s Clothing, Mati in Baby in Food Primary sta dva razlagala najnovejši tržni trend in igranje platforme leta 2024.

Poglejmo pomladne in poletne trende ženskih oblačil letos.V drugi stopnji pomladnih in poletnih kategorij ženskih oblačil, glede na količino, pokritost trendov in vpliv na trg, ključno delovanje izdelkov SA -grada, in sicer obleke, hlače, t -majice, kavbojke, majice, kratke jopiče, kratke jopiče, krila, krila in krila ter krila in krila in krila.

Vsaka kategorija segmentov ima različne dejavnike odločanja potrošnikov, kot so dejavniki odločitve T -majic so slogi in sloge. Delež cenovnih pasov 0-38 juana in 88-176 juana narašča.

Za drug primer so glavni načini oblačil za zaščito pred soncem blagovna znamka in sloge ter sorodni izdelki dveh stratifikacije, oblikovanja s kapuco, delovne zgodbe, barvne zaščite za dopamin, zaščito pred soncem in hladno zaščito itd. Essence

Na sestanku je druga osnovna šola matične in otroške industrije omenila tudi novo igranje platforme -omejen čas za „načrt rasti eksplozije“ in spodbude za platformo za hranjenje (vključno z igrami na srečo z rabate in trgovino).

Prva pomeni, da lahko trgovci z mater in dojenčki oprostijo svoje provizije, da sodelujejo v omejenih časovnih trnih in pridobijo omejen čas, da se cena po ceni spremenijo, da dosežejo ustrezno prodajo in cilje na različnih stopnjah na mrazu Začetek, vroče prodajne izdelke in eksplozivni modeli.

Slednje se nanaša na igranje glavnega trgovca in platformo

Končno si oglejte industrijo sveže hrane.Trenutno je poleg trgovin Taobao Tmall, ki jih upravljajo trgovci, Food Fresh Industry predstavila celotno storitev gostovanja/napol v supermarketu, Amoy Factory, Taobau in veliki vrečki prigrizkov. Taobao, ki kupuje hrano, lahko doseže popolno gostovanje, ostali pa so na pol.

Osnovna šola priporoča, da je „velika torba prigrizkov“ prva izbira za posel v posel v industriji Food Fresh.Trenutno se „Velika torba prigrizkov“ uvršča na najprej v številu svežih naročil v prehranskem sistemu.

Leta 2024 so bile tri napotke za zaposlovanje hrane, ki so bile polne, da bi razbremenili odkup eksplozivnih modelov, dosežejo porušitev porušitve in kakovostnega uživanja.TMALL ima določene cene cen za rekrutirane nove poslovneže in nove izdelke.

You May Also Like

More From Author