Šesti izobraževalni raziskovalni center 6. ministrstva za izobraževanje in deseta obletnica simpozija pametnega poučevanja in raziskovalnega centra za izobraževanje Ministrstva za izobraževanje je bil

23. aprila je 23. aprila 23. aprila 23. aprila šesti izobraževalni raziskovalni center Ministrstva za izobraževalno raziskovalno središče Ministrstva za izobraževanje in simpozij za inteligentno poučevanje in deseto obletnico Centra za izobraževanje Ministrstva za izobraževanje 23. aprila.Wu Yan, član stranke Ministrstva za izobraževanje, namestnik ministra Ministrstva za izobraževanje, nekdanji namestnik ministra Ministrstva za izobraževanje, in Lin Yanqing, podpredsednik Kitajskega visokošolskega društva, Qu Zhenyuan, nekdanjega predsednika kitajskega društva za visoko šolstvo, Zhang Daliang, podpredsednik Kitajskega društva za visoko šolstvo, in sekretar za visoko šolstvo Ministrstva za izobraževanje Chang Zhou Tianhua, Song Yi, prvi inšpektor na ravni oddelka za visoko šolstvo ministrstva OF Education, Jiang Peixue, namestnik direktorja univerze Tsinghua, akademik Kitajske akademije znanosti, Yuan Yuan, nekdanji podpredsednik univerze Tsinghua, nekdanji direktor raziskovalnega centra za izobraževanje, ter številne domače in tuje umetne umetne umetne umetne umetne umetnosti Srečanja so se udeležili umetni inteligentni in izobraževalni digitalni strokovnjaki in učenjaki.Srečanje je pritegnilo več kot 80.000 vzgojiteljev, da so sodelovali na brez povezavi in ​​na spletu.

Vodja globalnega spletnega izobraževanja

Wu yan govor

V svojem govoru je Wu Yan v celoti potrdil prispevek spletnega izobraževalnega raziskovalnega centra na univerzi Tsinghua in deset let Ministrstva za izobraževanje. Na spletu International Platform, ki jo je poučevalo, je bilo v ustanovitvi prve organizacije za visoko šolstvo v moji državi leta 2020. Neomejeno možnost -Poročilo o digitalnem razvoju visokega izobraževanja „in“ svetovni „indeks digitalnega razvoja visokošolskega izobraževanja“.Soočen je z naslednjih desetimi leti, je predstavil štiri pričakovanja o razvoju centra: najprej za promocijo večjega obsega „MU razreda, ki gre na morje“; Tretja je udeležba v načrtu „101“ za gojenje osnovnih disciplin;Wu Yan je poudaril, da mora biti v naslednjih desetih letih veliko reforme izobraževanja. vodja v spletnem izobraževanju na Kitajskem.

Jiang Peixue govor

Jiang Peixue je v svojem govoru pregledal spletni raziskovalni center na univerzi Tsinghua in deset let Ministrstvo za izobraževanje.Predlagal je, da je trenutno umetna inteligenca preoblikovati obliko visokega šolstva, univerza Tsinghua Učenje opolnomočenja umetne inteligence.V prihodnosti bo univerza Tsinghua še naprej podpirala delo spletnega raziskovalnega centra za izobraževanje Ministrstva za izobraževanje in pod vodstvom Ministrstva za izobraževanje za nadaljnjo spodbujanje poglobljene integracije umetne inteligence v akademske raziskovalne in upravljanje storitev izobraževanja in izobraževanja in izobraževanja poučevanje in igranje vodilne vloge pri modernizaciji izobraževanja v moji državi in ​​lastni vodilni vlogi.Pričakuje, da bodo univerza Tsinghua in globalni partnerji skupaj sodelovali pri gradnji skupnosti digitalne izobraževalne skupnosti, da bi skupaj potegnili novo poglavje za razvoj digitalizacije sveta.

Kultivator „MU“ za deset let

Leta 2013 je Univerza Tsinghua zgradila in upravljala prvo kitajsko platformo MU -Xueyuan na spletu.V tem srečanju so Lin Yanqing, Qu Zhenyuan, Zhang Daliang, Yuan Yuan, Song Yi in Peng Gang podelili spominski pokal za učitelje z več kot milijon in 500.000 lekcije.

Podelil spominski pokal za predstavnike več kot milijon in 500.000 učiteljev MU razreda

Pionir poučevanja opolnomočenja

To srečanje še vedno temelji na temi inteligentnega poučevanja, o katerem razpravljamo v okviru hitrega razvoja umetne inteligence.Wang Xiaoxiao, generalni sekretar Ministrstva za izobraževalno raziskovalno središče Ministrstva za izobraževanje in direktor spletnega izobraževalnega centra univerze Tsinghua, in Wang Shuaiguo, osebe, ki je bila zadolžena za spletno šolo univerze Tsinghua, je skupaj sklenila temo “ AI izobraževanje in raziskovanje poučevanja. „

Li Manli, Wang Xiaoxiao in Wang Shuaiguo pripravijo tematsko poročilo

Wang Xiaoxiao je pregledal model delitve tehnoloških inovacij v spletnem raziskovalnem centru za izobraževanje Ministrstva za izobraževanje, ki temelji na modelu delitve tehnoloških inovacij v razredu MU, razreda dežja in razreda kloniranja, da bi dosegli veliko odpiranje in služenje razvoju globalnih učencev in primeri.Povedala je, da so bili v okviru umetne inteligence vzgojitelji pozvani, da so premislili, univerza Tsinghua pa je začela gradnjo umetne inteligence, ki je omogočena izobraževanja in učne pilotne gradnje.Raziskovanje umetne inteligence je delila za spodbujanje personaliziranega poučevanja mednarodnih in domačih univerz.

Wang Shuaiguo je v poročilu dejal, da je ohranjanje visoke stopnje občutljivosti na tehnološko revolucijo prvotni namen in poslanstvo univerze Tsinghua za izvajanje spletnega izobraževanja.Umetna inteligenca, ki opolnomoči izobraževanje in učenje, bo imela priložnost doseči enotnost personaliziranega učenja in usposabljanja v velikem obsegu in bo študentom omogočila prilagojeno pomoč. Doba umetne inteligence.Akademija si bo prizadevala, da bi se od odprtih spletnih tečajev razvijala do velikega personaliziranega učnega okolja.

Li Manli, namestnik direktorja spletnega raziskovalnega centra za izobraževanje Ministrstva za izobraževanje in profesor Inštituta za izobraževanje univerze Tsinghua, je objavil tematsko poročilo „Od MOOC do AI Education: Popularizacija in visokokakovostna inteligentna tranzicija“.Predlagala je, da ima rojstvo umetne inteligence pomemben in raznolik vpliv na izobraževanje. Tudi spolna vprašanja so vredna pozornosti.Podrobno je opisala preobrazbo tečajev, učiteljev in študentov v okviru razvoja umetne inteligence.Poudarila je, da bo v dobi digitalne modrosti potrebno izobraževalno okolje.

Razširnik globalnih virov visoko kakovosti

Trenutno umetna inteligenca kot strateška tehnologija, ki vodi nov krog znanstvene in tehnološke revolucije, industrijske spremembe in družbene spremembe izobraževanja.

Na sestanku je bila umetna inteligenca, ki opolnomoči izobraževanje in poučevanje in poučevanje, za gradnjo podpisovanja.School Online bo v prihodnosti sodeloval s partnerji za spodbujanje novega raziskovanja izobraževanja in poučevanja umetne inteligence.Nato je Xuexue podpisal sporazum o sodelovanju s tajsko nacionalno platformo momo in indonezijsko nacionalno digitalno izobraževalno platformo, ki bo s 148 univerzami na Kitajskem pomagala 450 razredov MU v Indonezijo in 100 makaroličnih razredov na Tajsko.

V tematskem poročilu te konference z Tajske univerze Julu Longgong, Nacionalne univerze za znanost in tehnologijo Ho Chi Minh, Vietnam, Mednarodne znanstvenike z Nacionalne univerze na Kitajskem in Nacionalne univerze v Mongoliji, Harbin Institute of Harbin Institute of Harbin Tehnologija, številne domače fakultete in univerze, ki jih delijo v dobi neštetih modrosti, uporabljajo tehnologijo umetne inteligence za opolnomočenje raziskovanja in praktičnih izkušenj izobraževanja in poučevanja.

Du Fenglian in Wang Yu z leve strani

Navzdol od leve, preechaya sittipunt, pham trans vu in nghiêm xuân huy

You May Also Like

More From Author