Fitnes brez redčenja mej v strelo

Estimated read time 5 min read

Vir: It Times

Avtor: Mao Yu Vir: It Times

S tišino spomladanske svetlobe se temperatura iz dneva v dan dviga in toplo sonce je napolnjeno z zemljo.

Če želite dobro figuro ali če želite zdravo in profesionalno oblikovanje, boste morda želeli ogledati te profesionalne fitnes blogerje. celotna omrežja.

Še pomembneje je, da so ti blogerji vključili kondicijo v vsakdanje življenje, tako da je domača zadrževanje in prostor užival v profesionalnem fitnesu.

Zheng Duoyan: od napihnjene do linije.

Navdihujoča preobrazba in praktična fitnes, korejski fitnes Blogger Zheng Duoyan uživa v Aziji, se je rodila leta 1966. Vnaprej je bila vnamela iz napihnjene ženske v telesu kot fitnes bloger. Korejska vroča mama „in“ Kraljica fitnesa „.Njena značilnost je, da z osebnimi izkušnjami, zagovarjanjem zdravega življenjskega sloga, razbijanje omejitev starosti in navdihuje številne navadne ljudi, ki se želijo spremeniti.

Glede na video slog je video tečaj Zheng Duoyan v zgodnji fazi običajno zabeležen v družinskem okolju.

Zdaj večina Zheng Duoyan beleži videoposnetke v obliki Team Fitness.Fitnes vaje pozdravljajo oboževalci z veselo glasbo, preprostimi in enostavnimi gibanjem -in visokimi učinki na maščobe.Omeniti velja, da je Zheng Duoyan tudi dober v poenostavitvi zapletenih fitnes in z živahnim ritmom, ki omogoča oboževalcem, da dokončajo vadbo v prijetnem vzdušju.

Sobota Zoey: „Qingliu“ v fitnes industriji

Oboževalci, ki so pogosto mešani s fitnes krogom B Station, zagotovo niso seznanjeni z „Saturday Wild Zoey“.

V soboto je Zoey eden od voditeljev na področju fitnesa v postaji B. Rojena je v Maleziji in odrašča v Shenzhenu na Kitajskem. Socialni računi so bili na voljo tudi na platformah, kot so Weibo, Xiaohongshu in Douyin.

V Združenih državah Amerike je leta 2019 pridobil kvalifikacijo za zasebno fitnes. jamstvo za profesionalnost svoje fitnes vadnice.

Odkar se je naselil v postaji B, je sobotna vadnica za fitnes Zoey kot jasen tok. vključno s pasom in trapezi.

Na domači strani Zoeyjevega računa v soboto so našteti podrobni tečaji, joga, pirati, vaje za izgorevanje maščob … ne samo primerne za novorojenčke in prizore družinske fitnesa, ampak tudi zelo primerne za raztezanje in vadbo v prostem času.V soboto Zoey je videoposnetek podrobno opisal dejanje, s katerim bo vsak ventilator lahko varno in učinkovito vadil.Hkrati pa sobota Zoey pogosto deli tudi vsakodnevno prehrano in osebno kondicijsko izkušnjo, da oboževalcem še dodatno pomaga pri uresničevanju celovitega zdravega življenjskega sloga.

Po vadbi s številnimi netizeni se zasukajo za znanstvene in učinkovite in enostavne fitnes v soboto.

Ne glede na to, ali ste pravkar stopili v fitnes krog, ne veste, kako narediti prvi korak, ali vi, ki zasledujete zdrav življenjski slog in zdravo figuro, opazujte blogerja Zhou Sixe Zoey, ki ima več deset milijonov milijonov oboževalcev.

Liu Genghong: Poglej Jaylen, medtem ko fitnes

Nabor „Compendium of Materia Medica“, ki je gorela maščoba, je Liu Genghong, ki je bila 49 let, eksplodirala v celotni mreži, ki je kitajska mreža domačih hiš doživel fitnes, ki je pritegnil v aerobno življenje. Kot Xiaohongshu, Douyin, Weibo pozornost več deset milijonov oboževalcev.

Osebne značilnosti Liu Genghonga se najprej odražajo v njegovi raznoliki identiteti.Z njim je najbolj sodeloval Jay Chou, „Compendium of Materia Medica“ in „Dragon Boxing“. Učinek yu le.

Serija „Liu Genghonghong Burning Fuck Vaja“, ki jo je ustvaril Liu Genghong, ljubijo oboževalci z visoko močjo, nizkimi pragovi in ​​enostavnim začetkom.Poleg tega je v videoposnetku Liu Genghong, naj bo topel raztezanje, trening moči ali aerobna vadba, oblikovanje tečajev, poln vitalnosti in strasti.Osebno je podrobno pokazal in razgradil vsako dejanje, pri čemer se je osredotočil na standarde in varnost dejanja ter zagotovil, da bi lahko vsak oboževalec, ki je sledil vaji, pravilno obvladal fitnes spretnosti in se izognil škodi.

Zanimivo je, da je Liu Genghong pogosto pripeljal svojo ženo Vivi, da se je pojavila v fitnes videoposnetku.Liu Genghong bo občasno oddajala tudi v živo in osebno pokazala poučevanje.

Danes se Liu Genghong še vedno drži fitnes. prekinitev 10.000.Tiho povejte, da bo v njegovem videoposnetku občasno dober brat Jay Chou.

Pamela: Pripravite „vadbo“

Ko se globalni fitnes bum še naprej segreva, je ime nemškega mojstra fitnesa Pamela Reif postalo sinonim za zdrav življenjski slog in učinkovito vadbo.V zadnjem času ima ta fitnes idol na YouTubu skoraj več deset milijonov oboževalcev na YouTubu in je užival tudi zelo visoko pozornost na domačih glavnih socialnih platformah, kot je Xiaohongshu.

V majhni rdeči knjigi Pamelini tečaji vključujejo občasno usposabljanje z visoko intenzivnostjo, trening moči, jogo in druge oblike sistemskih tečajev za kurjenje maščob.Med njimi je bilo zaradi občutnega perečega učinka maščobe dobro sprejeto visoko intenzivno občasno usposabljanje.Poleg tega je Pamela še posebej zasnovala vrsto ciljnih vadnic za oblikovanje lokalnih oblik za ljudi, ki želijo biti oblikovani, kot so dvigovanje kolkov, tanke noge, silovilne linije in skulpture z roko.Ti tečaji natančno ustrezajo potrebam različnih skupin.

Pamelin video slog je tudi edinstven. .V svojem videoposnetku je vsako dejanje opremljeno s podrobnimi razlagami in osebnimi demonstracijami, s katerimi lahko oboževalci natančno posnemajo.Zvočni posnetek je tudi zelo značilen in zelo dinamičen, kar ustvarja pozitivno fitnes vzdušje, tako da vadba ni več dolgočasna.

Ker je Pamela intenzivnost treninga prevelika, je veliko netizenov na območju komentarjev med vadbo povedalo: „Intenzivnost je prevelika“ „Set je res znojen“, „zakaj sestri Pa ustreza isto kot igranje“, zakaj je isto isto „Nekateri netizeni so tudi kričali:“ Usposabljanje je neveljavno in sploh ne morete vztrajati. „

You May Also Like

More From Author