"Global Finance" v Združenih državah Amerike prejšnji teden se je komercialna popis surove nafte znižala, mednarodne cene nafte so se 8. dvignile

Xinhua Finance, New York, 8. maja (poročevalec Liu Yannan), ko se je ameriški komercialni popis surove nafte zmanjšal od prejšnjega tedna, se je mednarodna terminska cena surove nafte zvišala in se po začetku 8. leta povišala.

Od konca dneva se je cena lahkih surovih naftnih terminov, dostavljena v newyorški borzi, povečala za 0,61 ameriških dolarjev in se zaprla na 78,99 USD na sod, kar je 0,78%. povečanje za 0,51%.

Po podatkih, ki jih je ameriška energetska agencija objavila isti dan, je prejšnji teden ameriški komercialni inventar surove nafte znašal 459,5 milijarde sodčkov, kar je 1,4 milijona sodčkov v primerjavi s prejšnjim mesecem. Prejšnji teden se je popis nafte povečal za 300.000 sodčkov.Vključno s komercialno nafto, rafinirano nafto, propan in akril.

Podatki kažejo tudi, da je bil povprečni dnevni obseg predelave surove nafte prejšnji teden 15,9 milijona sodčkov, kar je bilo 307.000 sodčkov v primerjavi s prejšnjim mesecem. .

Omeniti velja, da je bil prejšnji teden komercialni popis surove nafte na ameriškem območju kunksin 35,3 milijona sodčkov, kar je 1,9 milijona sodčkov v primerjavi s prejšnjim mesecem. od 947.000 sodčkov iz prejšnjega meseca.

Glede na podatke, objavljene na 7. zvečer, je ameriški naftni inštitut pokazal, da se je ameriški komercialni inventar surove nafte prejšnji teden povečal za 509.000 sodčkov v primerjavi s prejšnjim mesecem.V istem obdobju naj bi se bencinski in destilirani popis nafte povečala za 1,46 milijona sodčkov in 1,7 milijona sodčkov v primerjavi s prejšnjim mesecem.

Matt Smith, tržna raziskovalna institucija Kpler, vodja naftnih analitikov, je dejal, da je krepitev predelave in izvoza rafinerij spodbudila inventar surove nafte, da se nekoliko zmanjša.

Analitiki Morgan Stanley so povedali, da so kazalniki naftnega trga v zadnjih tednih postali šibki, cene nafte pa so znižale z nedavnega vrhunca.Čeprav ponudba naftnega trga zdaj ni tesna, naj bi se sezona pojavila v naslednjih mesecih.

Morgan Stanley je dejal, da je možnost, da se letos zahteva povpraševanje nafte, močna, OPEC+pa bo verjetno razširil zmanjšanje proizvodnje do konca letošnjega leta.To bi moralo zagotoviti podporo za 2 milijona sodčkov na dan v tretjem četrtletju.

Uredi: wu zhengsi

You May Also Like

More From Author