Golf bo pritegnil nov razvoj

Estimated read time 2 min read
Prvo tekmovanje kitajske ženskega profesionalnega golf Tour 2024 -Otvoritev ženskega sina Tianjin je v Golf klubu Panshan v Tianjinu.
Nov obraz, novo vreme.Wei Qingfeng, sekretar Kitajskega golfskega društva, je novinarjem povedal, da kitajske žoge za golf niso le nove obraze, ampak tudi nove reforme in nov razvoj; Dogodki celovit in trajnostni razvoj talentov in drugih vidikov.
Prva je prilagoditev institucije.Wei Qingfeng je dejal, da se je z uspešno spremembo kitajskega visokega združenja v začetku letošnjega leta spremenilo v ustanove za notranje ustanove. , Oddelek za strateško propagando in tržno usposabljanje.
„Z nenehnim razvojem gospodarstva in družbe moje države ima China Tour temelj nadaljnjega razvoja in širitvenega obsega.“ dogodek.V primerjavi z mehanizmom združenja je tržni mehanizem bolj prilagodljiv.
Wei Qingfeng je dejal, da v naslednjem koraku, ne glede na to, ali raste v lokalnem območju ali v tujini, ni dovolj, da bi se zanašal na moč združenja, ker združenju nimajo profesionalnih talentov, ki delujejo.S podjetniškimi operacijami lahko usklajuje in komunicira z mednarodnimi in domačimi organizacijami in subjekti, da bi spodbudili prireditev dogodka.
Po mnenju Wei Qingfenga je srednja turneja „vodja“ in podpora golf projekta. učinkovito podprto.V golfu sodeluje več ljudi, razvoj celotne panoge pa bo postal boljši in boljši.
Po ustanovitvi podjetja na Central Tour je prednostna naloga povečati igro.“Še posebej ženska turneja. Trenutno je v našem letu le deset iger. Če se bomo v prihodnosti lahko povečali na več kot 20 ali celo trideset iger, bo to precejšnje.“
Po več podpori za financiranje, kam bo šel denar?Wei Qingfeng je dejal, da bo za več tekmovanj porabilo več denarja za gradnjo različnih tekmovanj in menjalnih platform.Hkrati bo bolje podprl razvoj igralcev, tako da ne bodo mogli samo „podpirati svoje družine“, ampak tudi po upokojitvi.Kar zadeva usposabljanje mladih talentov, bo tudi več politik usposabljanja in večja podpora.Poleg tega bo za oglaševanje in promocijo porabljenih več energije, pri čemer prikazuje podobo sonca in zdravje golfa in pozitivne moči ter zadovolji hrepenenje ljudi po boljšem življenju.
Wei Qingfeng je dejal, da bo okrepil mednarodne izmenjave in sodelovanje golfa.Kitajska visoka zveza je dosegla tudi strateškega partnerja z evropsko turistično skupino.
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author