Guangxi močno in urejeno spodbuja strankarsko disciplino učenje in izobraževanje

Od začetka disciplinskega študija stranke in izobraževanja našega časopisa (Reporter/Wei Bifeng) je strankarski odbor avtonomne regije pritrdil velik pomen in vztrajal pri razvoju učenja in izobraževanja stranke kot pomemben politični test za “ Dve ustanove „in odločno doseženo“ dva vzdrževanja „kot krepitev. Disciplinska gradnja stranke in pomembni ukrepi za spodbujanje strogega in strogega razvoja stranke pri razvoju stranke, ki je vestno načrtovana in skrbno organizirana ter spodbujala hiter začetek, celovit začetek Razvoj in urejen napredek pri učenju in izobraževanju stranke v regiji.Od 15. aprila je 91 okrožij v okrožju, 44 univerz za upravljanje okrožij, 25 odborov za neposredne pogodbenice (stranke) in 14 okrožij, 111 okrožij (mesta, okrožij), 1256 mest (ulični) (delavci) Stranke Discipline Learning Učenje. Izobraževanje se je v celoti sprožilo.
Hitro in namestitev pravočasno.7. aprila je strankarski odbor avtonomne regije pravočasno organiziral sestanek skupine za gradbeno delovno mesto za gradbeno delo, da bi prenesel pomemben govor in pomembna navodila vrhovnega vodstvenega sekretarja vrhovnega vodstva in odločitve in uvajanja centralne stranke Odbor. Odbora stranke avtonomne regije.
Vključite vsakdanje življenje in ga pogosto zgrabite.Strankarski odbor avtonomne regije je strogo strogo rešil osrednjo uvedbo tabele, tesno v kombinaciji z dejanskim stanjem Guangxija, oblikoval in izdal „načrt izvajanja za izvajanje strank disciplinskih študij in izobraževanja v regiji“ in „Disciplinarne stranke stranke Študijski in izobraževalni delovni načrt za stalni odbor strankarskega odbora avtonomne regije „za spodbujanje disciplinskega študija stranke in izobraževanja v celotni regiji, ki gredo globoko.Iz prvotnih štirih vidikov prvotnega učenja, razlage, organizacijskega vodenja in opozorilnega izobraževanja izpopolnite „štiri študije“ ukrepe za vodilne učne odbore strank (Stranka), Gravno -zagovorniške organizacije Sledite in disciplinskemu pouku. Učenje in izobraževanje stranke Učinkovit ukrep za promocijo dela centra. Vladno izobraževanje na mestu v bližini za spodbujanje trdnega in v množičnem razvoju stranke in izobraževanja v regiji
Z zgornjo hitrostjo, demonstracijsko vodstvo.Stalni odbor strankarskega odbora avtonomne regije je v celoti predstavil vlogo demonstracije in vodenja, organiziral bralni razred Stalnega odbora stranke Odbora za avtonomno regijo, organiziral posebno svetovalno sejo za disciplino in izobraževanje v stranki Regija je prevzela vodilno vlogo pri dojemanju učenja in izobraževanja, pri čemer je prevzela vodstvo pri študiju in izvajanju „predpisov o disciplinskih dejanjih Kitajske komunistične partije“, pri čemer je prevzela vodstvo pri učenju, da bi se naučila discipline, Zhiji, Ming ji, in Shouji sta vodila stranke in vodstvene ekipe na vseh ravneh v regiji, da bi okrepila politično odločnost, disciplino, moralo in odpor.Stranke na vseh ravneh v regiji zavzemajo stalni odbor strankarskega odbora avtonomne regije kot merilo, poznajo odgovornost, opravljajo svoje naloge in odločno izpolnjujejo glavne odgovornosti učenja in izobraževanja stranke. Izdelana za organizacijo organizacije in izobraževanja stranke in izobraževanja ter dojemanje te pomembne politične naloge.Ustrezni strankarski delovni odbori in organi industrijskega sistema lani uporabljajo način vodenja in učinkovitega pokritja klasifikacije tematskega izobraževanja za izvajanje ciljno usmerjene organizacijske koordinacije in nadzora in vodenja ter si prizadevajo za spodbujanje poročanja o disciplinarnem študiju in izobraževanju na vsakem področju, vsakem področju, vsakem področju, vsakem področju, vsakem področju, vsakem področju, vsako podružnica, vsak kraj, vsak člani strank.
Člani stranke in kadri na vseh ravneh so navedli, da morajo temeljito preučevati pomembne govore in duh generalnega sekretarja vrhovnega vodstva in izobraževalnega izobraževanja, vzpostaviti pravilen pogled na moč, uspešnost in kariero. , Trdo smo si prizadevali, da bi začeli poslovno, akademsko strategijo, inovacije in izvajanje ter preoblikovali navdušenje učenja in izobraževanja stranke v močno motivacijo za sestavljanje kitajskega sodobnega poglavja Guangxi.
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author