Guangzhou je edini!"Najbolj skrbimo za turistične destinacije"

Estimated read time 3 min read

16. maja je 32. Guangzhou turistična razstava začela tridnevna razstava državljanov in turistov.Razstavno območje v okrožju Nansha je priljubljeno, državljani pa so postavljeni za razumevanje najnovejših gradbenih situacij in informacij, povezanih s turističnimi viri.

Razstavno okrožje Nansha je bilo na mednarodni turistični razstavi Guangzhou ocenjeno kot „najbolj osredotočeno na turistične destinacije“ in je postalo edina enota v Guangzhouu, ki je osvojila to nagrado.Na dan dogodka je okrožje Nansha organiziralo tudi vrsto dejavnosti spodbujevanja kulturnega turizma za „Mesto vitalnosti območja zaliva“, s čimer je promoviralo bogate kulturne turistične vire Nansha širši javnosti in turistom, da so izčrpali Nansha Tukeke.

Nansha ne -helikost kultura in tradicionalna priljubljenost žetve hrane

Po poročilih je trenutna mednarodna turistična razstava Guangzhou privabila skupno 55 držav in regij za sodelovanje, kar je skupno število občinstva pritegnilo skoraj 200.000.Na tej razstavi se je Nansha osredotočila na temo „Mesto Bay Area Vitality“. Provinca.

Razstavno območje tudi aktivno deduje kulturo in vrhunske razstavne prostore gradi s pomočjo ne -helikosti, tradicionalne hrane in drugih vidikov.Vesele poje, melodični zvoki Guqin, vaba, tesarstvo, čajna umetnost Guizhou in druge izkušnje, ki niso v nobeni hekirani, ter različni kulturni in ustvarjalni izdelki, ki jih izdelujejo šali Xiangyun Yae, stene, maske in druge vrste prigrizkov nastajajo v Nanshi Z aromo, deklico v okrožju Ziyun, Guizhou, ki nosi tradicionalna oblačila Buyi, prinaša ročno izdelane sezamove tablete in prehranske torte, ki privabijo veliko število državljanov, da sodelujejo v interakciji.

Raziskovalna turneja je pritegnila pozornost

Na posebnem promocijskem sestanku so Nansha, zadružni oddelki za kulturni turizem in ključna podjetja za kulturni turizem so se spremenili za izvajanje promocije turizma, spodbujali osnovne turistične vire in izdelke obeh krajev, kar je pritegnilo pozornost širše javnosti in industrije.

Med njimi je Nansha District predstavil več kot 20 turističnih linij 7 glavnih turističnih linij Binhai New Cityja, živahnega prostega časa, kulturnega ekološkega turizma, turneje podeželskih in tehnoloških turnej, turneje po podeželju in tehnološki industriji, raziskovalne turneje in staršev. Otroške raziskave.

Gospa Huang, ki je delala v potovalni agenciji, je dejala: „V preteklosti, ko je omenila turizem Nansha, večina ljudi pozna samo Tianhou Palace in Scenic Tots. Z nenehno oglaševanjem Nanshe v zadnjih letih se bodo državljani tudi posvetovali Nansha Raziskovalni turizem sem tokrat sodeloval na razstavnem območju Nansha, v upanju, da bom izkopal nekaj raziskovalnih izdelkov in pripeljal več turistov v Nansho. „

Ustvari nov vzorec razvoja turizma v regiji

Po poročilih so v zadnjih letih skozi globoke naravne vire in kulturno dediščino značilnosti regionalnih značilnosti postopoma oblikovale nov vzorec razvoja globalnega turizma v vzhodnem obalnem turizmu, južnem ekološkem turizmu in severnem kulturnem turizmu.V letošnjem prazniku 1. maja je bilo število turistov v okrožju približno 1,39 milijona, kar je 21,72%leto -na let, kar je pokazalo močno vitalnost trga kulturnega turizma v okrožju Nansha.

„Od lanskega leta se število turistov v parku še naprej povečuje in nekateri turisti iz Hong Konga in Macaua. Letošnji festival Mid -Autum se je začel registrirati.“ ) Tang Yongjie, vodja industrijskega turizma, je predstavil, da podjetje že od leta 2016 goji Nansha. Pecivo DIY Experience, Raziskovalno izobraževanje in izobraževanje.

(Foto izpoved okrožne kulture Nansha, radia, televizijskega turizma in športnega urada)

You May Also Like

More From Author