Hangzhoujeva izdaja ideoloških in političnih izobraževalnih blagovnih znamk "Xin Si Xianghang mi"

Estimated read time 2 min read
China News Service, Zhejiang News, 20. aprila (Zhang Bin in Huang Haiyan) na 19. mestu, „Integracijska konferenca univerze Hangzhou, osnovno in osnovno in politično izobraževalno izobraževanje ter slovesnost pri osnovnih in srednjih šolah in srednješolskih učencev leta 2024“ je bil lokalno.
Med prireditvijo je bila mestna izobraževalna znamka „Xin Si Xiang Hangzhou“ uradno izpuščena in je bila namenjena vodilnim generacijam mladih v ideološkem izobraževanju in delili okus Hangzhouja in okusa resnice na Kitajskem. Trdo delo boja in prihodnost z Hangzhoujem.
Spletno mesto dogodka.Slika izobraževalnega urada Hangzhou
„Leta 2024 bomo še naprej poglabljali integrirane značilnosti ideološke in politične izobraževanja srednjih, srednjih in osnovnih šol ter učinkovito prevzeli veliko odgovornost za gojenje novincev dobe razsvetljenja pomlajevanja ljudi in imeti „Štirje samozavesti“.
Poleg tega je danes predstavljen tudi „@此“ 此 „Hangzhou College Ideological and Political Education. Izobraževanje v Hangzhouju „bomo spodbujali nenehno in globoko izvajanje ideološke in politične izobraževanja univerz Hangzhou v Hangzhouu.
Dogodek je povabil tudi Cui Weicheng, predstavnik kitajskega potopljivega potopljenega „Linglong“ in predstavnika ekipe za razvoj in preizkušanje SEA, Nacionalnega izjemnega znanstvenega in tehnološkega delavca ter profesorja profesorja Deep -SEA Technology Profesor Univerze West Lake.Študenti na prizorišču so s svojimi zgodbami in izkušnjami občutili pomen raziskovanja neznanih in pogumnih inovacij.
Po prvotni drami „Navdušenje Qian Xuesena“ šole Qian Xuesen v Hangzhouu so učitelji in učenci na kraju dogodka stopili v tri vznemirljive trenutke izkušenj Qian Lao Poglobi duh znanstvenikov v novi dobi.
Na prizorišču je Xu Ping, članica Kitajskega združenja pisateljev in podpredsednik združenja pisateljev Hangzhou, delila tudi svoje bralne izkušnje za učitelje in učence ter vse pripeljala do raziskovanja neskončnih možnosti branja.Poroča se, da bo letos dogodek Hangzhou Reading Festival šel na osnovne in srednje šole Hangzhou, da bi študirali študente, začeli priporočila „Knjiga dišečega bralnega seznama“, „Qiantang Hongshu“ prikazovalne dejavnosti, „Book Fdassant Junior Talent „Ocenjevalne dejavnosti“, sledite knjigi knjige Pojdi na študij „Research Dectivity Book Dišav, Hangzhou Association Association PK natečaj in druge serije pod -aktivnosti.(čez)
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author