"High Street Wind" je postal modni trend, toda kakšen je visok sloga, trije elementi so kritični

Estimated read time 3 min read

Ko so visoki ulični vetrovi postali trend, mnogi ljudje ne razumejo, kaj je slog visoke ravni.Pravzaprav dobesedno razumemo, da je slog na visoki ravni naprednejši ulični slog, ki združuje napredno in izvrstno krojenje, meša in se ujema z modnim trendom ter ustreza potrebam uličnega sloga.

Zlahka je razumeti, da je visok ulični veter integracija modnih krojenja in ulične kulture, zlasti vPod vplivom trenda Kanyeja in Jerryja.Vse več ljudi sledi trendu in posnema njihov način oblačenja.V resnici pa zavedanje domače trendovske mladine o slogu Gaojie še vedno ostane na njihovem slogu oblačenja pred tremi ali štirimi leti.

Če želite igrati visok ulični slog, ne smete samo razumeti, kaj je visok na ravni, ampak tudi vedeti, kakšne so značilnosti sloga Gaojie in kako nositi svoj visok ulični slog.

Ena: Gaojie Style je predvsem temno barvni sistem, poln trendovskega

Veter High Street je bolj kombiniran s črno -belimi in sivimi, redko pa ima še posebej mehke in svetle barve.Ker je veter High Street bolj moden, je ujemanje barv nekoliko pristransko proti skalnemu vetru.Klasični temni barvni sistem prikazuje drugačen trend pri krojanju z visokim koncem.

Dva: Veter na visoki ravni je ohlapen in ohlapen, še posebej prikazuje sliko

Če gre preprosto za ulični veter, je seveda, da telesni material nima nobenega odnosa.Vendar pa je v slogu visokega vetra, ohlapna in dobro ujemana tekma zelo figura.In še posebej očitna prednost je, da lahko pasu pokažete tanke in dolge noge.Večina nošenja na visoki ravni bo uporabila občutek plasti za spreminjanje pasu, ujemanje naslednjega prileganja pa se bo razdelilo. Obleka je še posebej prikazana

Tret

Zaradi polepšanja personaliziranih elementov lahko Gaojiejevo obleče bolj izstopajoče.Napredna vetrna obraba, z ohlapnimi vrhovi, vitkimi hlačami, nepravilnim krojanjem in drugimi elementi.Toda hkrati bo vključil tudi bolj prilagojene elemente, da bi pokazali visok ulični slog.Na primer, zasnova lukenj ali brušenja robov, pa tudi okrasitev zakovice ali kovinskih verig, lahko visok ulični veter postane bolj izstopajoča.

Več uličnega vetra, ki nosi stilsko skupno rabo

Veter High Street v zgodnji pomladi je tudi enostavno dobiti.Ohlapna črna jakna, bela majica z dolgim ​​spodnjim spodnjim nižjim zamahom, plast čiščenja je izšla.Spodnje telo je vitke, ki jih prilega ravne hlače.moramBolj neposredno popravilo.Tudi z debelimi platnenimi čevlji je zelo čeden.

Ohlapni pulover z enakimi barvnimi kratkimi hlačami, par z visokimi čevlji z visokimi in visokimi platnami, zlahka razlaga modni in visok slog.Takšna obleka je bolj primerna za visoke deklice.In preprosto belo okrasitev naredi obliko čistega črnega sistema modno.

Rahlo konvergenca visokega uličnega sloga, oblika ni tako pretirana, ampak je tudi bolj modna in radodarna.Kratka črna jakna je tudi ohlapna različica.Hlače z visokim vodom s teksturo so izbrale razcepljeno rezanje, ujemanje te modre serije pa je še posebej elegantno.Takšen visoko ulični veter se resnično počuti bolj nežno.Če se bojite, da ne morete nadzorovati preveč pretiranega sloga, ga lahko poskusite iz takšne obleke.

You May Also Like

More From Author