Inne bambusovi kalcijevi izdelki Novi izdelki, ki se prodajajo v prodaji zdravstvene prodaje Jingdong

Estimated read time 4 min read

 24. aprila je v Pekingu potekala uvedba konference o izstrelitvi bele knjige Inne Bambusovega kalcija Nove izdelke in „Kitajske starševske trende prehrane“.Na sestanku sta obe strani sporočili, da bodo novi izdelki Inne Bamboo kalcija uradno predstavljeni v Health Jingdong.To je prehranski izdelek, zasnovan za otroke, stare 6 do 18 let.JD Health bo zagotovil širok marketinški kanal za ta nov izdelek s svojo platformo in bogato delovanje delovanja in trženja, ki povezujejo veliko količino potrošniških skupin.

 Na sestanku bela knjiga „Trendi prehrane za starševstvo starševskega oddelka“ poudarja pomen natančne ločitve dopolnjevanja kalcija za rast in razvoj otrok/mladostnikov in zapolni spoznanje trga o gradnji sistema delitve otrok, starih od 6 do 18 let .

 

 Močan in močan za odpiranje širokega trga na področju zdravja otrok/mladih

 V zadnjih letih je JD Health nenehno izboljševal infrastrukturo farmacevtske zdravstvene dobavne verige in uporabnikom še naprej zagotavljal bogatejšo ponudbo izdelkov, hitrejšo časovno omejitev uspešnosti, boljšo garancijo storitev in cenovno ugodnejših cen surovin.Hkrati je JD Health uspešno ustvaril edinstvene prednosti novih posebnih zdravil in promocijo promocije omni -kanalov skozi strateško sodelovanje z najvišjimi domačimi in tujimi farmacevtskimi podjetji in je postalo najprimernejša platforma za sodelovanje za globalne blagovne znamke doseči globalno rast.

 Od vstopa v Kitajsko se je blagovna znamka Inne vedno držala zagotavljanja koncepta prehranske podpore znanstvenim oddelkom s svojo mednarodno perspektivo in strokovno raziskovalno in razvojno močjo, kar je kitajske družine prineslo visoko kakovost.Njegovo globoko razumevanje in natančno dojemanje povpraševanja po dopolnjevanju kalcija otrok pri 6-18 letih, ki nadomeščajo pomanjkanje prilagojenih prehranskih dopolnil proti tej starostni skupini na trgu.

 

 V prihodnosti bosta obe strani globoko sodelovali v smislu virov kanalov, profesionalnih storitev in izdelkov z visoko kakovostjo, da bi ustvarili širše tržne možnosti in razvojne priložnosti na področju otrok/mladostnikov.

 “Pametna rast“ v Insightu je postala nov trend na visokem trgu

 Bela knjiga v „Trendi prehrane kitajskega oddelka za starševstvo“ tokrat temelji na vpogledu trenda porabe otrok/mladostniških zdravstvenih prehranskih izdelkov, starih 6-18 let in predlaga trenutno povpraševanje po porabi javnega zdravja v javnosti. Lestvica še naprej narašča.

 Bela knjiga navaja Zhou Xiaofeng, namestnik direktorja bolnišnice Xuanwu na Capital Medical University, in direktor Zhou verjame, da starostna skupina 6-18 let zajema celotno mladostništvo otrokove rasti in razvoja, kar je za telo kritično obdobje raste višje.V tem obdobju je razumno dopolnilo za spodbujanje aminokislin, ki lahko spodbujajo izločanje rastnega hormona, pa tudi hranila, kot so kalcij, magnezijev cink, vitamin D3, vitamin K2 itd., Ki je ključnega pomena za otrokovo rast in razvoj.Direktor Zhou je tudi opozoril, da obstoječi otroški prehranski izdelki na trgu niso ločeni, izdelki pa ne morejo zadovoljiti potreb po rasti in razvoju vseh starosti, prehranski zdravstveni izdelki pa ne morejo v celoti nadomestiti klinične zdravstvene oskrbe.

 

 Soočena z javnim povpraševanjem po prehrani otrok je bela knjiga globoko analizirala trenutno stanje porabe vitamina in kalcijevih izdelkov. leta.

 

 Ko postanejo -90 in 95. generacije postanejo novi starši, koncept starševstva in prehranske dopolnjevanja postopoma nadgrajujejo.Koncept „ločene rasti“ bo postal nov trend v tej starostni skupini.Na podlagi tega vpogleda in analiz bo Inne sodeloval z JD.com, da bi skupaj ustvaril koncept starševstva na področju prehranskih izdelkov in zagotovil visoko kakovostno, varno in učinkovito znanstveno in učinkovito znanstveno ločevanje kalcija in visokih izdelkov, da se še naprej srečuje raznolike potrebe potrošnikov.

You May Also Like

More From Author