Izdelki "pojav -ravni" cvetijo na mnogih mestih.

 Urban prilagojeno komercialno dopolnilno zdravstveno zavarovanje (imenovano „Huimin Insurance“) bo naredil še eno eksplozijo.Pred nekaj dnevi je bilo uradno odprto različico Shanghai 2024 različice Huimin Insurance „Shanghai Hui“.

 Poročevalec iz kitajske revije za vrednostne papirje je opazil, da je Huiminbao v državi nastopil.Po dolgoletnih delovanju predikatne in vključujoče ugodnosti niso utrpele velikega območja izgub in so bile deležne več pozornosti farmacevtskih podjetij in medicinskih ustanov, posebni imenik zdravil pa se še naprej širi.Od leta 2023 več kot 90%izdelkov Huiminbao vključuje posebne odgovornosti za zdravila.

 V času razvoja se je „internetne zvezdnice“ Huiming Bao še naprej soočalo tudi s testom „smrtne spirale“.V okviru izzivov, kot so neizrekljivo trajanje in se v večji meri zanašajo na državno podporo, je trajnostni razvoj dosegel v odgovor.Trenutno je, kako upoštevati tako vključenost kot komercialnost, največji test, ki se sooča z koristjo zavarovanja ljudi. Stopnja odškodnine, zavarovana oseba, zavarovana oseba.

 Naš novinar Huang Yiling

 Spodbujanje nadgradnje odgovornosti na mnogih krajih

 23. aprila je bila predstavljena različica Šanghaja, Xiamen in Dongguan 2024.Med njimi je Shanghai 2024 izdaja Huimin Insurance „Shanghai Huibu“ vroče nastopila prvi dan izstrelitve. leto.

 V različici Šanghaj Huibao 2024 je na eni strani izvirala iz „širitve in povečanja“ garancijskih odgovornosti.Poroča se, da količina zavarovanih v Šanghaju leta 2024 ostaja nespremenjena, vendar se je osnovni odbitni znesek zmanjšala s 16.000 juanov na leto v letu 2023 na 12.000 juanov/leto leta 2024. Kupci, ki so bili zavarovani že dve leti ali več Še bolj nerazumno.Obenem se povečujejo vrste posebnih zdravil doma in v tujini, dodajajo se zdravstvene pravice, da bi zadovoljile potrebe dnevne blage zdravstvene oskrbe zavarovancev.

 Te spremembe pritegnejo nekatere potrošnike.Gospa Li, ki je delala v internetnem podjetju v Šanghaju, je dejala: „Ker sem dodelila milijone zdravstvenega zavarovanja, še nikoli nisem kupila zavarovanja Šanghajskega Huija. Odločila sem se, da bom zagotovila, samo da zaprosi za zdravnika in kupita nekaj zdravil na internetu.

 “Po lanskem poravnavi zdravstvenega zavarovanja sem porabil nekaj lastnih stroškov in ni bilo dovolj odškodninske linije za 16.000. Letos nisem nameraval podaljšati zavarovanja. Vseeno, gospod Luo, še eno zavarovanje Potrošnik v Šanghaju.

 Po drugi strani pa so številne zavarovalnice skupaj povečale promocijo Šanghajskega Huibaoja.Šanghajska Huibao leta 2024 še vedno sprejme obliko skupnega zavarovanja, ki jo podpiše China Tai Bao Life Insurance.Na splošno lahko lastne prometne in prodajne zmogljivosti zavarovalnic prispevajo več zavarovanih ljudi k izdelkom Huimin Bao.Prvi dan zavarovanja v Šanghaju Hui je novinar ugotovil, da je bilo ustrezno osebje zavarovalnic v krogu prijateljev „srkanje“.“Vsi naši zaposleni imajo kazalnike, ki jih je treba dokončati, kazalniki različnih osebja pa so različni. Tako kot moj splošni kazalnik je tri -digit, če ne bo dokončan, bo manjkajo se bo podvojil.

 Kot največji proizvod Huimina zavarovanja v državi, „igra“ Huhui Insurance v zadnjih letih predstavlja trend industrije do neke mere.Glede na nepopolne statistike je bila nova različica leta 2024 različice Huimin Insurance 2024 nadgrajena na številnih mestih v državi, vključno z zmanjšanjem zneska nadomestila, vrstami razširitve posebne medicine, povečanjem kvote za garancijo, povečanje vrednosti -Dodložene storitve itd. Hkrati zagotavlja nenehno zavarovanje v zavarovanju zavarovanja.Kar zadeva delovanje, večino večfaktorskih izdelkov sprejme model sklepanja skupnih zavarovanj, torej več zavarovalnic, ki oblikujejo sopotni organ. Po drugi strani pa lahko diverzificira tveganja.

 Izboljšanje stopnje zavarovanja je postalo glavna težava

 Če se ozremo na pot razvoja Hui Minzhonga, je šel skozi štiri stopnje: brsti, raziskovanje, izbruh in standardiziran razvoj.Glede na podatke o industriji, ki jih je leta 2023 pridobil China Securities Journal Reporter, je moja država predstavila skupno 243 izdelkov Hui Minfu, pri čemer je v zavarovanju sodelovalo 168 milijonov ljudi, s premijo približno 19 milijard juanov.

 Z vidika splošnega delovanja, čeprav večina izdelkov Hui Minzhong še vedno deluje zdravo, od leta 2023 so številni koristi civilnimi izdelki postopoma prilagajali, optimizirali in celo umaknili.To pomeni tudi, da je trg, ko je vstopil v stabilno obdobje napredovanja, Huimin Baozheng stal na „križišču“ preobrazbe in nadgradnje, izziv „smrtne spirale“ pa se vse bolj pojavlja.Tako imenovana „smrtna spirala“ je cikel, ki vodi v končni neuspeh zavarovalnih produktov.

 Razlog za dejstvo, da bazen zavarovalnih skladov ni dovolj, stopnja udeležbe zavarovanja pa ni dovolj visoka.Insajderji verjamejo, da mora Huimin Bao razviti trajnostno, število udeležencev, obseg kapitalskega bazena pa mora biti dovolj velik.

 Povezani podatki kažejo, da je stopnja udeležbe v korist civilnih zavarovanj na različnih krajih zelo različna. .Poleg razvitih mest je večina stopnje udeležbe v izdelkih Huiming omejena.“V procesu prakse imamo v svoji praksi nenapisano soglasje. Če stopnja udeležbe zavarovanja ni višja od 30%, je težko reči, da je to vključujoč projekt.“ koristi ljudem v mnogih krajih, ko nekoč povedo novinarjem.

 Longge, namestnik direktorja raziskovalnega centra za inovacije in tveganja, ima podobna stališča. , še vedno je veliko prostora za izboljšave.

 Zaradi tega vzdolžna širitev obstoječih prednosti izdelkov Huimin Bao nadomešča vodoravno širitev novih izdelkov Hui -zasebnih izdelkov in se redko lansira v novih mestih v novih mestih.Lahko bi rekli, da temeljna vprašanja, ki se soočajo z koristjo Minzhongu, niso več, kako ga promovirati v več regij, ampak kako resnično koristijo več ljudem.Glede na „konotacijo, status in trajnostni razvoj“, ki ga je lani objavila zavarovanje China Shishou, „po našem opazovanju več projektov, čeprav je skupno število udeležencev na splošno stabilno, je še vedno 20%-30%vsako leto Množica se umakne, kar zahteva, da si telesa plačajo več stroškov, da se nadoknadijo novih strank. „

 Kako dobiti nove stranke?Slojne operacije so postale ključne besede.Sun Jie, namestnik dekana za zavarovanje univerze za tujo ekonomijo in trgovino, je dejal, da podpira nadgradnjo Huiminbao.Na osnovnem modelu, kot odgovor na razvoj izdelkov za nadgradnjo z visoko zajelo za različne vrste ljudi, ki poudarjajo „tujo kritje zdravstvenega zavarovanja“, da bi zadovoljili potrebe udeležencev zavarovanja na več nivojih in razširili imenik posebne medicine.Poleg tega je glavna prednostna naloga pritegniti zdravstvene skupine, kot so mladi.Ljudje iz zavarovalnice One -Life verjamejo, da je treba v prihodnosti za izboljšanje udeležbe in dejavnosti mladih potrebno nadaljevati digitalno opolnomočenje ter znanstveno in tehnološko podporo.

 Ohraniti razumno stopnjo kompenzacije

 Poleg stopnje udeležbe je tudi stopnja nadomestila glavno vprašanje v panogi.

 Poroča se, da večina odškodninskih stopenj za korist civilnih proizvodov ni visoka, kar je manj kot 50%.Longge je analizirala, da „je večina projektov prenizka, da bi lahko objavila podatke o zahtevkih, ker je stopnja kompenzacije prenizka, projekt z visoko stopnjo nadomestila pa je bolj pripravljen objaviti ustrezno situacijo. 70%.Kitajski reviji Securities Journal je izvedel, da imajo nekatere regije zahteve za izplačilo Huimina, če je plačilna stopnja nizka, bo na izdelku zasledila prilagoditev odgovornosti in zgodovinske zahtevke, ki bodo sledila „visoki“ odškodninski stopnji.

 Toda hkrati stopnja nadomestila posameznih projektov presega 100%.Če stopnja nadomestila že vrsto let presega 100%, se morajo zavarovalnice soočiti z izgubami.Kaj je razlog za visoko stopnjo nadomestila?Glede na Longge, če prejšnji simptomi in visoke skupine (stare 50 let ali 60 let) predstavljajo previsoki delež, delež preteklih simptomov in povračila pa ni primeren, je verjetno, da je stopnja izplača tudi preveč Visok, celo več kot 100%, neposredno neposredno, neposredno neposredno, neposredno vpliva na navdušenje športne družbe.

 Ustrezna oseba, ki je zadolžena za zavarovalnico na vzhodni Kitajski, je nejasno dejala: „Nezadostna stopnja odškodnin, občutek zavarovanja bo močno zmanjšala, kar bo vplivalo , kako uravnotežiti to razmerje je ključno. ) zagotoviti trajnostni razvoj vključujočega zavarovanja. „

 Da bi ohranili razumno stopnjo nadomestila, ustrezna oseba, ki je zadolžena za celovito storitev Huimin Bao, Magnesium Health Health cena) in kako plačati (nadzorna cena) in kako plačati plačilo (vedenje plačila za nadzor): na primer za zdravstvene storitve in potrošni material za zdravilo za zdravstveno zavarovanje za tuje zdravstveno zavarovanje je treba vzpostaviti mehanizem upravljanja komercialnega zavarovalnega kataloga Za plačilo skladov Huimin zavarovanja za plačilo več klinične vrednosti, odlične učinkovitosti, cena, cena razumna zdravila in zdravstvene storitve.

 Ravnotežje večstranskih interesov

 Ne glede na odgovornost za nadgradnjo garancije ali ohranjanje razumne stopnje nadomestila je izhodišče izboljšati občutek dobička zavarovalnice in nato uresničiti trajnostni razvoj koristi zasebnega zasebnega zavarovanja.Hkrati je treba zagotoviti tudi interese in povpraševanje pomembnih udeležencev na trgu zasebnih zaščitnih podjetij.

 Na splošno obstaja veliko pomislekov, da zavarovalnice vstopijo na področje zavarovanja Huimin: najprej je Huimin Bao nov tip zavarovanja. Drugič, v okviru vlade in močnega nadzora lahko udeležba zavarovalnic nosijo družbeno odgovornost in povečajo premijske prihodke; „Dva -odprti“ (drugi razvojni) izdelki.

 “Za majhne in srednje velike zavarovalnice, zlasti majhne in srednje velike nepremičnine in zavarovalnice, je Huimin Insurance dober poslovni tip. Postavitev Huimin Insurance obstoječi premijski dohodek lahko ohrani tudi obstoječe stranke in lahko doseže tudi mikroprofitno. „Grand Blunt.Ker pa je Huiminbao model vladne in poslovne integracije, imajo nekateri izdelki mikrokomercialni atribut.V zvezi s tem sta državna uprava za finance in upravo ter državni urad za zdravstveno varnost zahtevala mnenja o „obvestilu o trdnem in vrstnem redu mestnega prilagojenega komercialnega zdravstvenega zavarovanja (osnutek za mnenja)“ (v nadaljevanju „Obvestilo „) različnim zavarovalnicam. Pojasnite funkcionalno pozicioniranje Hui PICC, poudarite, da bi moralo zavarovanje Hui Minzi spoštovati tržne operacije, vladne smernice in upoštevati neodvisno delovanje zavarovalnic ter negativno dobiček in izgubo.

 Z vidika trga ta novi predpisi pojasnjujejo, da ima Huiminbao močne poslovne lastnosti in bodo izboljšali navdušenje in motivacijo zavarovalnic, da še naprej sodelujejo.Hkrati „Obvestilo“ predlaga tudi rešitve za več bolečinskih točk dolgoročnega zdravega razvoja Huiminbaa. in načela.

 Na splošno je v stanju razjasnitve funkcije in pozicioniranja Hui PICC idealno stanje, ki koristi civilnemu zavarovanju, to, da lahko končno doseže dinamično ravnovesje in uravnoteži interese vseh strank.Oseba, ki je zadolžena za Magnezium Health, je dejala: „Trajnostni razvoj zavarovanja Huimin zahteva skupna prizadevanja in sodelovanje vlad, zavarovalnic, tretje strani, farmacevtskih družb in pozavarovalnih podjetij.“ Da bi se soočil s prihodnostjo.

You May Also Like

More From Author