Jinchang City je izvedel posebno popravljanje nalepk logotipa hrane v razsutem stanju

Jinchang City je izvedel posebno popravljanje nalepk logotipa hrane v razsutem stanju
Daily gansu.com, 25. aprilaPo poročanju Jinchang Daily je nalepka logotipa za razsuto hrano urejena za učinkovito zagotavljanje kakovosti in varnosti prodaje velike hrane. Zavestno prikazujte „osebno izkaznico“, da učinkovito preprečijo množico na trgu.
Nadzirajte enote za proizvodnjo in operacijo v velikem obsegu, da strogo izvajajo glavno odgovornost varnosti hrane, aktivno izvajajo samo -preiskavo in samoporedbo Logotip je resničen, standardiziran, enostaven za prepoznavanje in branje.Hkrati, glede na značilnosti prodaje hrane v razsutem stanju, ki temeljijo na promociji standardiziranih nalepk gole hrane kot prelomne, enakomerno oznake logotipa za prehrano in oblikujejo tri sloge etiket „Prodaja hrane“, „skladiščenje hrane za razsuto hrano „,“ Obstoječe obstoječe hrane „Navodite enote za proizvodnjo in operacijo v razsutem stanju, da objavijo etikete v skladu s predpisi in preverite, ali je vsebnost nalepk v razsutem stanju standardizirana tako, da ustreza hrani.
S poudarkom na središču pozornosti Shang Chao in Farmerjevega trga, z centraliziranim usposabljanjem in metodami storitev na spletnem mestu, javnost „Ukrepi za nadzor in upravljanje prodaje hrane in prodaje hrane“ in „Zakon o varstvu pravic potrošnikov“ „Mobili se v množici in široki javnosti, izboljšajte ozaveščenost o varnosti hrane in ozaveščenosti o samostojnosti potrošnikov o operaterjih ter tvorijo močno vzdušje“ Vsi skrbijo za varnost hrane in vsi nadzirajo varnost hrane „.
Do zdaj je urad odposlal 106 organov pregona in preveril 277 različnih vrst enot za proizvodnjo in operacijo v veliki meri.(Zuo Peng)
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author