Kakšno je poslovno ozadje "ličil" Guo Jingming?

Estimated read time 9 min read

Vir: Trgovina kitov-

Kako elegantno rezati „por“?

Originalni avtor podjetja Whale (ID: Bizwhale) |

V zadnjem času ima barvni test poleg MBTI testne osebnosti tudi nove trike, to je, da lahko potrošniki dobijo profesionalno personalizirano barvno ujemanje, posebne predloge za ličenje in nakup nasvetov za nakit oblačil z barvno analizo.

Nedavno je incident „Guo Jingming Cross -Matter Makeup trgovine in barvne teste, ki presegajo 1.000 juanov“, pritegnil pozornost potrošnikov.TV serijo „Yunzhiyu“ je letos režiral Guo Jingming, ta drama pa je pritegnila pozornost zaradi ličil igralcev.

Trgovina ličil Guo Jingming se imenuje „Shispace“.Trgovci s kiti so se s službo za stranke naučili, da so nedavno eksplodirana naročila resna, barvni test pa je bil uvrščen do sredine maja.

Tokrat lahko Cross Makeup Shop Guo Jingming uporabi svojo edinstveno estetiko v trgovinah z ličili, kar je odličen trik za potrošnike.Vendar pa se sprašujejo tudi, da je trgovina razmeroma visoka, če izdelki in storitve ne morejo nadaljevati, je enostavno „obrniti“.

Trgovine z barvnimi testi in ličil so zrele v Južni Koreji, kot so montažne linije, in so se pravkar začele na Kitajskem.Zato se bodo potrošniki, ki potujejo v Južno Korejo, vedno preverjali v različnih trgovinah z ličenjem.

Lu Jia je trgovcu s kitom povedala, da je letos odšla v trgovino, imenovano Colorize v Južni Koreji.Razlog, da je izbrala to trgovino, je bilo približno 600 juanov na prebivalca, ki se je nahajal v bližini postaje Jiangnan, ki je bila bolj priročna.Rekla je: „Najprej se dogovorimo za INS in opravimo barvni test približno eno uro po trgovini, druga zabava pa mi bo dala barvno analizo, vključno z priporočeno barvo kože in las. Kateri okus parfuma je še vedno Koristno za Xiaobai.

Po barvnem testiranju so Han Jia in njegovi prijatelji še naprej preverjali v ličilni trgovini z imenom „Mallang“.“Ličilni umetnik te trgovine je zelo profesionalen. Trepanske trepalnice so s svetlejšo in nato odrezane. Lažne trepalnice so nalepke ena za drugo. Na internetu smo doživeli tudi leseno palico. Šestkrat, zelo naraven dnevno.

Če pogledamo prodajalne ličil, ki so bile v zadnjih letih odprte na Kitajskem, je razlika v ceni velika, približno 200 juanov in približno 2000 juanov.

„Shispace House“, ki jo Guo Jingming tokrat šteje za „izven kroga“ domačih trgovin z ličenjem.Trgovino upravlja podružnica Jing’an of Shanghai Shino Culture Media Co., Ltd .. Tianyancha kaže, da je bilo podjetje ustanovljeno novembra 2023. Oseba je zadolžena po podatkih o lastniškem kapitalu. ima tri delničarje.

Guo Jing je videl v številnih računih v družbenih medijih o „House“, posnel video blagoslova za trgovino in pohvalil sporočilo, v katerem je pisalo „režiser Guo Jingming“ kot „šef“.In kot javnost uporabite „Guo -jevo estetiko“ in druge etikete.Poleg Guo Jingminga so delničarji sedeža kot ena glavnih oseb v trgovini tudi splošna smernica stajliranja „Yunzhiyu“ in „Qing Ya Ji“, ki jo je režiral Guo Jingming.

Naslov Shispacea se nahaja v okrožju Jing’an v Šanghaju, z porabo na prebivalca 1509 juanov. Ocenjevanje, celotna zasnova sloga slike, vsakodnevna ličila(Preizkusne poslovne koristi)„Čas storitve je 120 minut. Cena tega izdelka je 1388 juanov, izdelek pa je od časa tiska prodal več kot 800 naročil.

Nekateri samo -medijski blogerji in amaterski blogerji, ki so že uživali v trgovini, so delili na platformah, kot sta Xiaohongshu in Douyin.Barvno testiranje je, da pisar uporablja barvno kartico za presojo toplote in topline kože. za.Službenec bo uporabil tudi na desetine vrst ovratnikov in vzorce tkanin, da presodi slog, primeren za potrošnike, in potrošnikom zagotovil mnenja.

Za „barvni test“, ki je cena pri 1388 juanu za širje, se potrošniki mešajo.Nekateri potrošniki verjamejo, da „učinek ne ustreza pričakovanjem po izkušnji. Mogoče poznam nekaj barv. Zaradi ličil se naučim nekaj točk znanja.“

Nekateri potrošniki so rekli: „Običajno se rad oblečem, toda tisti, ki ne najdejo sloga, lahko poskusijo, ker to ni isti barvni test. Prvotno sem si želel iti v Korejo in zdaj me je mogoče preizkusiti na Kitajskem.

Poleg barvnega testiranja ima trgovina tudi moški in ženski lepotni frizerski projekt, kot je prilagoditev ličil, ki je cena od 200 do 1580 juanov, projekt obrvi pa je od 2280 do 9880 juanov.Službenec bo za potrošnike priporočil ustrezno barvo las, slog trepalnic in barvo zenice.

Vendar pa z ognjem še vedno obstajajo dvomi.Številni potrošniki o testiranju barv vedo zelo malo in celo skrbijo, da je kakovost storitve po odhodu slaba in so „razrezani drobnjaki“.

Trenutno se večino domačih barvnih preizkuševalcev naučijo iz Japonske in Južne Koreje.

V državah, kot je visoka stopnja „notranjih zvitkov“ v Južni Koreji, je pogosto nekaj poceni projektov.Pred tem so se potrošniki različnih držav odpravili v Južno Korejo zaradi medicinskih lepotnih projektov, kot so plastična kirurgija, injekcije.V zadnjih letih imajo priljubljeni barvni testi v Južni Koreji ostro trženje, ki privablja veliko število potrošnikov in podjetnikov, da doživijo učenje.

Glede na poročila Interface News je Južna Koreja Style Makeup Style nahaja v Šanghaju Xintiandi in v Šanghaju deluje že 13 let.Poslovna vsebina trgovine vključuje barvno testiranje, skeletno diagnozo, lepotne storitve itd.Oseba, ki je bila zadolžena za Bini, je dejala, da je bila osebna barva razvita v major leta 2020. Priložnost je bila, da jo je po izkušnji številnih korejskih zvezdnikov javnost postopoma razumela po prehodu skozi medije.Toda v resnici je diagnoza barv v Evropi postala priljubljena že v 20. stoletju.

Trenutno je Bini odgovoren za diagnozo barv pri korejskih stilistih z 2 mesti, število dnevnih sprejemov na dan pa od 4 do 5.Glede na oceno potrošnikov trgovina porabi med 1.000 in 3.000 juanov.

Ustanovitelj Hangzhou’s Store „Image Home“ je tudi 12 -letni trener slik.Cena barvnih testnih izdelkov v trgovini je 791 juanov, cena preobrazbe amaterja pa 2972 ​​juanov.

Poleg trgovin, ki se že vrsto let globoko gojijo, se je v zadnjih letih dvignil barvni trening, začel se je val ličil in trgovin.Vendar pa ni enotnega standarda za „barvno oceno“.Potrošnik, ki je opravil veliko barvnih testov, je avtorju povedal: „Od 200 do 3.000 juanov za testiranje barv sem bil tam v trgovinah z ličenjem. Rezultati več testov so različni, ne vem, v komu verjame.“

Hkrati na družbenih platformah obstaja veliko zavodov za usposabljanje z barvnim testiranjem, učni stroški pa segajo od 8000 juanov do več deset tisoč juanov.Avtor je pozoren na vsebino tečaja, ki jo je poslala služba za stranke. je 9.800 juanov/ ljudi po usposabljanju institucija podelila „barvno diagnostično potrdilo“ združenja pripravnikov, vendar so potrdila o barvnem usposabljanju različna, zato verodostojnost ne more biti izpopolnjena.

Bloger za samo -media, ki se je vrnil iz študija v Južni Koreji, je za trgovca Whale povedal: „Ni poceni preučevati znanja pri preučevanju Koreje. Kot kratkoročni tečaj usposabljanja Zheng Yimo College je 3000 ameriških dolarjev, 5 -dnevni tečaj Xujianga je 3000 dolarjev Približno 11.800 juanov, Li Mu Mu Mu, Li -dnevni tečaj učitelja je približno 6.500 juanov, en lepotni 3 -dnevni tečaj 8800 juan paketa.

Hkrati so mnogi netizeni dejali, da morajo izbrati redne šole.

Yu Jia, netizen, ki je sodeloval pri tovrstnem barvnem treningu, je trgovcu kitov dejal: „Če veste, za katero barvo in slog ste primerni, ni treba porabiti veliko denarja za nakup barvnih testov, ker so merili merjeni Barva morda ni primerna za vas.

Skratka, trenutna polemika o tem, ali je barvno testiranje davek IQ, je konstanten.Delo Shispace Guo Jingming ni uspelo izogniti dvomom potrošnikov.Kvalifikacije, sposobnosti, strokovnost in odnos storitve stilista v trgovini potrebujejo časovne padavine in pregled.Navsezadnje so odločitve potrošnikov vse bolj racionalne, brez učinkov ali njihove enotne estetike, ki javnosti ne morejo zadovoljiti.

Guo Jingming ima veliko identitet.

V srednji šoli je Guo Jingming kot psevdonim objavil članek pod drevesom Banyan pod „četrto dimenzijo“.Guo Jingming se je v mojem mlajšem letu odločil opustiti šolo in ustanoviti „otoški“ studio, ki ga je uredil „Island“ serija revij.

Po nizu uspešnega preverjanja je junija 2006 Guo Jingming ustanovil Shanghai Ke Ai Culture Communication Co., Ltd., ki je literaturo uradno spremenil v poslovanje in se spremenil iz osebnega ustvarjanja v timsko delo.Oktobra istega leta je bila knjiga „Island“ suspendirana, začela je bila nova revija „Minimalna fikcija“, da bi objavila literarna dela, kot so najboljši romani, proza ​​in si prizadevajo ustvariti najljubše revije za branje mladih bralcev .

Z uvedbo „Žalost in pretok v reko“, „Little Times“ in „Jue Trail“ je bilo ime Guo Jingming priljubljeno po vsej državi.

Leta 2013 je bil letni dobiček podjetja Guo Jingming več kot 20 milijonov, prodajo knjig njegovih pisateljev je bilo vsako leto blizu 200 milijonov.

Tianyancha kaže, da je v samem Guo Jingming 11 povezanih podjetij in so služile kot zakonijski predstavnik 7 podjetij.Kasneje se je spremenil v režiserja in remake „Small Times“ in „Jue Trail“ ga je prisilil, da je zaslužil in izgubil denar.

Kariera Guo Jingming ni ves čas.31. decembra 2020 se je Guo Jingming opravičil o Weiboju o Weibu na Weibo na Weiboju na Weibo.

Leta 2023, ko se je Guo Jingming vrnil v filmsko in televizijsko industrijo, čeprav je bil psevdonim uporabljen v nizkem ključu, lahko to kaže na drugo polovico režiserjeve kariere.

Čeprav so literatura in filmska in televizijska dela Guo Jingming vedno kritizirala Netizens, so v vlogi filma in televizijskih del prepoznali netizeni.V tej situaciji postavitev Guo Jingming -a v trgovinah brez ličil brez povezave ni presenetljiva.

You May Also Like

More From Author