Kitajski turistični dan je lansiral bogate turistične izdelke od vsepovsod

  19. maja je kitajski dan turizma.V različnih krajih poteka vrsta dejavnosti, s katerimi lahko sprožimo različne vrste kulturnega turizma in koristijo ljudem, prinašajo bogato turistično izkušnjo državljanom in turistom.

  Začela se je „Čudovita pekinga Peking“. na treh mestih.287 Kulturnih turiznih dejavnosti je potekalo v mestih iz vsega Guangdonga, da bi začeli 602 kulturnih potovanj in ljudi, vključno z izdajo kuponov za potrošniške kupone kulturnega turizma, in prednostnimi vstopnicami za zmanjšanje vozovnic za scenske točke, da bi še bolj obogatili ponudbo kulturnih turizma.

  Glavno prizorišče turizma Heilongjiang je potekalo v Yichunu.Hebei Baoding kolesarski navdušenci raziskujejo podeželske industrije, okusijo posebno hrano, gledajo na naravne lepote in cenijo tradicionalno kulturo.

  Več kot sto scenskih točk v Xinjiangu je začelo dejavnosti, kot so brezplačne vstopnice in vstopnice.V Jiangsuju, v temi „Potovanja v vodi in rime v Jiangsuju, uživanje v srečnem življenju“, sprošča poletne turistične poti, da turistom omogoči, da izvedejo več o zgodovinski kulturi in lokalnih običajih Jiangsuja.Anhui je v mnogih mestih predstavil butične turistične poti, hkrati pa je dodal tudi mikro -scene in mikro aktivnosti, da bi turiste in državljane predstavil bogat kulturni turizem „velike obroke“.

  Danes so Tibet Nami zamahnili jezera.Guizhou Guiyang City je organiziral nacionalno turnejo po enotah, razstave, ki niso v njej, kot so Lu Sheng Dance, Leseni bobni ples in Dancing Dance, so se pojavile po vrsti.Hangzhou je izdal 100 živih mikro zemljišč, kar je turistom omogočilo, da doživljajo naravno krajino in kulturno dediščino.Sichuan Chengdu je zanašal na svetovni vrtni klub, ki je predstavil prizorišče nočnih izkušenj svetovnega vrtnega kluba.

  Prenos iz: CCTV

  [Avtorske pravice in odgovornost] Vse avtorske pravice, ki pripadajo tej spletni strani, morajo biti pooblaščene in navedene pri ponatisu in označevanju vira „Kitajska industrijska ekonomska informacijska mreža“.Vsak, ki reproducira članke in korporativne promocijske informacije, predstavlja samo osebno stališče avtorja, ne predstavlja stališč in stališč te spletne strani.Obrnite se na avtorske pravice: 010-65363056.

You May Also Like

More From Author