Komentar naslovnice 丨 "1. maj" počitniška okrožna okrožna rezervacija je vroča, Charm pa spet odkrije smer prevladujoče porabe

Estimated read time 3 min read
□ Jiang Yanzheng
Trenutno je turistični trg sprožil vrhunec „majski dan“.Podatki s turistične platforme kažejo, da letošnji „1. maj“ Holiday Domali dolgoletni turistični naročili predstavljajo več kot polovico, trg potopljenega turizma pa se je dobro odrezal.Poročevalec je izvedel, da je počitniški turizem „1. maja“ postal glavni junak, domači potniki pa predstavljajo 56%.Tianshui, Xuzhou, Zibo, Hefei, Nanchang, Diqing, Jingdezhen, Shijiazhuang, Yantai, Huangshan in druga mesta so postala najhitrejša mesta v rezervaciji Holiday Hotel „1. maja“.Obenem je okrožni turizem prinesel tudi novo povečanje na turističnem trgu.(CCTV)
Če opazimo trend dolgih počitnic vsako leto, bodo našli nove funkcije.Prej je nišni turizem in povratna tura nekaj časa postala razcvet.Sodeč po rezervaciji letošnjega dneva v letošnjem dnevu, se zdi, da je okrožni turizem postal nova prodajalna.Na podlagi statistike ustreznih rezervacijskih platform se je število naročil za hotele na okrožnem trgu povečalo za 68%letno -na let, naročila za vozovnice pa so se na slikovnih mestih povečala za 151%na leto.Ta podatki, ki gledajo naprej, razkrivajo močno rast „okrožnega turizma“, ki presega povprečno stopnjo rasti industrije.Ko „okrožni turizem“ pospeši, da postane vrsta potovanja, že dolgo presega kategorijo „niše“ in „obratno“.
Pravzaprav turizem z „okrožjem“, kot je cilj, že dolgo obstaja.Vendar je vredno opozoriti, da so jo v preteklosti bolj imenovali „primestna okrožna turneja“ in „okoliška turneja“. mesto.V nasprotju s tem je nedavno priljubljen „okrožni turizem“ sestavljen predvsem iz dolgoletnega potovanja.Nedaleč stran, čoln in avto ne gresta v „veliko mesto“, ampak gremo neposredno v „okrožje“ ali celo „vas in mesto“.
Omeniti velja, da ta okrožje „1. maja“ z velikim številom hotelov v tradicionalnem smislu nima tradicionalnih „dobro znanih znamenitosti“.V zvezi s tem se zdi, da je novo priljubljen „okrožni turizem“ dve vzporedni vrstici z „Scenic Area Tour“. je bolj presenečenje nad lepoto okrožja, potem ko so jo odkrili.Številne okrožja in vasi pod njihovimi jurisdikcijami imajo dejansko značilne pokrajine in vetrove.V preteklosti so tuji turisti verjeli, da „posebno potovanje“ ni vredno, toda v iskanju globine, razlik in prilagojenih izkušenj je to postalo prednost.
Po eni strani so čar okrožnega sedeža ponovno odkrili turisti, po drugi strani pa so okrožne komercialne storitve in ponudba porabe vse pogosteje prilagojene glavnemu modelu.V zadnjih letih je bila razlika med „okrožnim poslovanjem“ in „prvim poslovanjem“ močno zmanjšana na „Jet zaostanek“.V tem kontekstu je izkušnja turistov očitno optimizirana in tudi če potujete v okrožja in mesta v drugih provincah, se lahko brezhibno prilagodite.Modernizacija okrožnega podjetja, prvotna ekologija okrožne pokrajine in ta konkurenčna kombinacija bistveno opredeljujejo priljubljenost okrožja med počitnicami.
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author