| KONTIRACIJSKA IZBAVITEV | "BAMOJ DAN" PRATEK, GUIYANG GUI’AN bo začel več kot 500 dejavnosti tematskih kulturnih turizma

Estimated read time 3 min read
Med letošnjim praznikom „1. maja“ bo Guiyang Gui’an organiziral več kot 500 počitniških kulturnih in športnih potovalnih dejavnosti.25. aprila je tiskovni urad občinske vlade Guiyang organiziral tiskovno konferenco o počitniškem dogodku „1. maja“, da bi spodbudil pripravo prihajajočih „maja“ prazničnih kulturnih turiznih dejavnosti 1. maja.
„Med letošnjim“ majskim dnevom „Majhne počitnice bomo še naprej uporabljali Guiyangovo čudovito kulturo in naravne zaklade, odprte vire, razširili vire strank in storitve nadgradnje, tako da je turizem Guiyang gledal, igrivo in več igralcev, še več, več, še več, več, še več, še več, še več, še več, še več, še več, še več in še več.
Huang Jie, namestnik direktorja urada za kulturo in turizem v Guiyangu, je na tiskovni konferenci dejal, da je bil praznik „1. maja“ zlato obdobje centralizirane in turistične porabe kulturnega turizma v prvi polovici leta Začelo se bo od turistične verige „prehranjevanja, stanovanja, potovanj, potovanj in zabave“ in načrtoval več kot 500 dejavnosti tematskih turizma.
Poroča se, da ta dogodek zajema številne vidike, kot so uprizoritvene umetnosti, razstave, blok izkušnje, mestno gostovanje in gorska scenska mesta.Med njimi je več kot 50 dejavnosti uprizoritvenih umetnosti, ki jih načrtujejo Guiyangove skupine uprizoritvenih umetnosti, performans in umetniške bloke, vključno z različnimi plesnimi dramami, yue dramami, dramami, scenariji, znanstvenimi dramami, otroškimi dramami itd.Na novo nadgrajeni koncert Guiyang obcestni koncert bo od 30. aprila do 4. maja pel tudi 5 dni na trgu Zongcheng, ki bo turistom omogočil poslušanje naenkrat.
Poleg tega bo Guiyang predstavil tudi številne posebne razstave, kot so opombe Geopy Play o Geološkem muzeju province Guizhou, razstava Inslut Monet Painting Mednarodnega centra za modno izdajo Guiyang, Modern Paper -Cut Art and Golden otroštvo Oil Slikarska razstava umetniškega muzeja Tianhai itd. Cenite Guizhoujevo edinstveno geološko kulturo in umetniški čar.
Glede na izkušnje z okrožnimi izkušnjami in mestno gostovanje je izstrelitev City Walk+City Eat Stracting zbral posebna okrožja, kot so Taiping Road, Youyi Road, Minsheng Road, Caijia Street, Ulica Zhengxin, kot je Taiping Road, Snacks „+“ Zhengfu People „in druge gostovanja v tematskih linijah in domačih dneh+nabiranje, pohodništvo+kampiranje, veslanje+jama in drugi novi igralni igra Osnove strank v inovativnem izrazu.
Hkrati bo Guiyang temeljil tudi na sezonskih virih in izvajal potopno izkušnjo.V kombinaciji z viri sezonskega turizma bomo sprožili posebne dejavnosti, kot so kmetijska potovanja, čajanška brigada in Drift, kot so sveža potovanja v vrt Chunshan in Quda ter ogled nabiranja in žetve po Shangchun in Gardenu Funuo Garden .
„Iskreno vabimo turiste znotraj in zunaj province v mesta, ki so naravna in kulturna v Guiyangu. Zgodovina in sodobna mesta soobstajajo, uživajo v čudoviti kulisah, okusu, uživanju v hrani in občutku za slog. Guiyang s svojim edinstvenim šarmom, Pozdravlja prihod turistov.
Dnevni poročevalec Guizhou Hu Lihua Rodin
Uredi Luo Chang
Li Zhongdi v drugem sojenju
Hu Lihua
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author