Kreditna kartica China Merchants Bank FinTech se je pospešila in mesečna življenjska aplikacija živi skoraj 40 milijonov

V preteklosti 2018 je za finančno industrijo usojeno izjemno leto: finančni močan nadzor nadrejenosti, odpravljanje denarnih posojil, koncentracija platforme P2P … V kompleksnih zunanjih razmerah, kako uporabiti finančno tehnologijo za uporabo finančne tehnologije Redhape poslovni model, razširite mejo storitve in prikazujete svojo krivuljo rasti?

Pred kratkim je Bank China Merchants objavila poročilo 2018, o katerem so bili podatki o kreditnih karticah svetlo: število cirkulacijskih kartic in število cirkulacijskih gospodinjstev se je hitro povečalo; Aplikacija za industrijo kreditnih kartic, pa tudi zato, ker je postavljena kot celovita aplikacija za življenjske storitve, ima moč prvih linijskih internetnih platform, kot so Tmall, Meituan Takeaway, Xiaohongshu in javni komentar.

Število cirkulacijskih kartic in število cirkulacijskih gospodinjstev narašča, spletni gostje pa postanejo mainstream

Po poročilu China Merchants Bank 2018 je bilo število kreditnih kartic Kitajske banke na Kitajskem 84,304.400, kar je 34,98%v primerjavi s koncem prejšnjega leta; %v času konca preteklega leta.

1.jpg

Zakaj lahko kreditne kartice China Merchants Bank postanejo več ljudi?Industrijski notranji izvajalci so analizirali, da je bila to najprej neločljivo od izdelkov, funkcij, ki temeljijo na scenarijih, raznolikega trženja, inteligentnega nadzora tveganja in inteligentnih storitev s kreditno kartico China Merchants Bank.Tako kot „zasaditev dreves Sycamore in lastništvo feniksov“ so se tudi notranje spretnosti podjetja gojile in seveda pritegnile naklonjenost uporabnikov.

Drugič, to je nerazdružljivo od strategije „Prva aplikacija in nato kreditno kartico“ kreditne kartice China Merchants Bank.Razume se, da je današnja kreditna kartica China Merchants Bank poskočila z bančnega računa kot osnovnega sistema storitev. Uporabniki kreditnih kartic.To je pretvorba iz „razmišljanja o strankah“ v „uporabniško razmišljanje“.

„Trenutno na spletu China Merchants Bank na spletu predstavlja 61,21%, kar je postalo glavni kanal za pridobivanje strank.“

Nakup strank spredaj je le prvi korak za razširitev uporabnikov.Kreditna kartica China Merchants Bank se osredotoča na potrebe strank in globoko integrira tehnologijo in poslovanje, da ustvari „najboljšo kreditno kartico s strankami.“Na primer, v srednjih izdelkih, poleg izdelkov z bogatimi karticami se zanašajo na življenjsko aplikacijo za zagon vozovnic za riže, filmske vstopnice, točke, trgovske centre in vrsto razdeljenih kreditnih izdelkov; Kreditna kartica Merchants Bank je predstavila „Majhni trik Meow Meow Smart Assistant“ uporablja tehnologije AI, kot sta pretvorba glasu in semantično prepoznavanje za analizo inteligence v naravnem jeziku, tako da je storitev „vidna“ tudi „vidna“.

Poleg tega je kreditna kartica China Merchants Bank lani ustanovila laboratorij za izkušnje s strankami V laboratorija za preučevanje potreb in občutkov kupcev, ki zagotavljajo navdih za inovacije izdelkov, bistveno izboljšana uporabniška izkušnja in pridobila naklonjenost širše uporabnikov interneta.

Vrednost transakcije je 3,79 bilijona juana, več kot 80 % nacionalnega BDP

V letu 2018 je nacionalno gospodarstvo moje države delovalo v razumnem območju, ohranilo je celoten stabilen, stabilen in progresiven razvojni trend, vloga porabe na gospodarski rasti moje države pa se je še povečala.Kot potrošniško orodje s plačilnimi in kreditnimi funkcijami ima kreditna kartica China Merchants Bank pomembno vlogo pri porabi prebivalcev.

V letu 2018 je vrednost transakcijske kartice China Merchants Bank dosegla 3,79 trilijona juana, kar je 27,74%leto -na leto;S hitro rastjo transakcijske lestvice je kreditna kartica China Merchants Bank v letu 2018 dosegla 575,365 milijarde juanov, kar je za 17,13%v primerjavi s koncem prejšnjega leta.

Ustrezni viri so razkrili, da je vrednost transakcijske kreditne kartice banke China Merchants Bank dosegla novo višino, kar je povezano z več dejavniki.Prvič, veliko je cirkulacijskih gospodinjstev in stranka je visoka kakovost.Zlasti je baza strank visoko kakovosti, gospodinjstva s kreditnimi karticami pa imajo visoko porabo.Drugič, kreditna kartica kitajske banke je v celoti vključena v življenjsko dobo. Lastne značilnosti finančnih storitev je enostavno biti v oblikovanju izdelkov in kanalih.

„Lani je bila kreditna kartica China Merchants Bank revidirana na App Life App 7.0, raziskovanje prizorov z visoko frekvenčno življenjsko dobo in preoblikovanje finančnih storitev v lastne potrebe v različnih življenjskih scenarijih, da bi pritegnili kupce s prizori, tiho zagotavljajo inteligentne finančne storitve na sceni in ustvarijo širok prostor za razvoj poslov.

Vrednost transakcije je dosegla novo visoko in je povezana z aktivno izvajanjem raziskovanja finančne tehnologije kreditne kartice China Merchants Bank in ni povezana z nenehno gradnjo diferenciranih prednosti.Dejansko so številne banke v letnih poročilih izrazile poudarek na finančni tehnologiji.Z vidika dejanskih rezultatov je obseg transakcijskih kreditnih kartic China Merchants Bank močno odražal svoj pred polovico položaja v postavitvi finančne tehnologije.

Neželena stopnja je ravna, splošno tveganje je gladko in nadzorovano

Tveganje za eksplozijo in obveznice P2P v letu 2018 vpliva na tveganje za kreditne kartice.Kreditna kartica China Merchants Bank se je vedno držala stabilne in preudarne strategije tveganja in poslovne filozofije za skladnost. Skupno tveganje je stabilno in nadzorovano.

V zadnjih letih je „pametni nadzor tveganja“, ki se zanaša na umetno inteligenco, postal v središču razvoja nadzora tveganja s kreditnimi karticami.Kreditna kartica Merchants Bank aktivno uvaja fintech rezanje, kot so veliki podatki, računalništvo v oblaku, umetna inteligenca in drugi rezalni fintech, da ustvari „pametni nadzor tveganja“, kot sta sistem „Skynet“ in biometrična tehnologija.

„Glede na nadzor tveganja ni dovolj, da bi se začeli iz same tehnologije. Inovacija organizacijske strukture in oblikovanje znanstvene in tehnološke kulture sta ključnega pomena. Predlagali smo“ tehnološko okretnost za spodbujanje poslovne agile “ je ključnega pomena za spodbujanje hitre rasti fintecha v podjetju s kreditnimi karticami.

Aplikacija Applied Life mesečno živi skoraj 40 milijonov, v primerjavi internetno platformo spredaj spredaj spredaj

Pod trendom pridobivanja finančnih storitev iz današnjih digitalnih kanalov so uporabniki postali glavni položaj za banke, ki lahko komunicirajo z uporabniki, „tiste, ki dobijo aplikacije za pridobitev sveta.“

V obdobju poročanja je mesečna življenjska aplikacija preživela 39,54 milijona, kar je 45%letno -na let.Tretja uvrstitev mobilnih aplikacij za avtoritativne podatkovne agencije, ki jih je objavila Observatorij, kaže, da mesečna aplikacija Life of the Life ni le uvrščena na prvo mesto v industriji kreditnih kartic, ampak tudi prvi internet s Tmall, Meituan Takeaway, Xiaohongshu in in Javni komentar Moč aplikacije tekmuje na istem odru.

Zakaj obstaja tako visoko mesečno delo?V letnem poročilu je bilo prvo razkritje poslovne številke, ki je vredna pozornosti: 44%prometa nefinančnega scenarija prometa ročne aplikacije -in -hand Life, vključno z riževimi vstopnicami, filmskimi vstopnicami, trgovskimi sredstvi, strojnimi vini, turističnimi nakupi morja , Living Plačilo, šport in fitnes ter drugi življenjski prizori.Z drugimi besedami, kot aplikacija se je življenje dlani znebil nizko -frekvenčne omejitve finančnega scenarija in vključil v visoko frekvenčno prizorišče vsakdanjega življenja, ki je postal neločljiv del življenja uporabnika.

Poročalo se je, da je lani aplikacija Life poskušala skočiti iz finančnih lastnosti v reviziji 7,0 in se osredotočala na raziskovanje prizorov z visoko frekvenco, ki se nanaša na osrednji položaj „življenja“ in predvajanje vrednosti „kakovostnega življenja“ , ne tako zapleteno „, se je spremenil v celovito aplikacijo razreda življenjskih storitev.

„Življenjska aplikacija ima štiri prednosti samozaposlitve, skrbnega izbora, ne zaslužka razlik in bančnih storitev. Namen je ustvariti enkraten, raznolik scenarij življenjske dobe in inteligentne izkušnje s finančnimi storitvami, tako da kakovost kakovost Življenje uporabnikov ni več „zapleteno“.

Z vidika industrijskih notranjih oseb, čeprav so institucije s kreditnimi karticami v zadnjih letih v zadnjih letih zgradile mobilne raznolike marketinške platforme o potrebah imetnikov kartic „Prehranjevanje, igranje in igranje“, je aplikacija Life še vedno prva, ki se je popolnoma prebil skozi finančne lastnosti.Prav ta drzen poskus omogoča, da življenjska aplikacija Palm prevzame finance kot jedro in življenjsko sceno kot podaljšek ter poganja mesečno živo vodo.

S premikom App Living na orodje transakcije na operativno platformo je bil strateški položaj še dodatno vzpostavljen in odprti uporabniški sistem je še naprej dozoril in osvojil zaupanje nove generacije mladih.Po letnem poročilu je bilo na koncu obdobja poročanja kumulativno število uporabnikov aplikacije za življenje 70,273 milijona, od katerih je uporabniki ne -creditskih kartic predstavljala 24,38%; Več kot 70%, lestvica strank in dejavnost pa sta še naprej vodila aplikacije za kreditne kartice iste panoge.Preko kanala Life App kanal uspešne finančne transakcije potrošnikov predstavljajo 49,47%celotnih finančnih transakcij potrošnikov.

Poroča se, da so dosežki kreditne kartice China Merchants Bank tudi neločljivi od „zlatih tablo“ „dobre storitve“.Osredotočenost na potrebe strank, s pomočjo moči FinTech, je China Merchants Bank Credit Chart Service Credit Service doživela tri poskočne prehode tradicionalne storitve za stranke, pametne storitve za stranke in pametnih pomočnikov.

V dobi tradicionalne storitve za stranke je industrija kreditnih kartic China Merchants Bank zgradila sistem „7×24 ur“ 365 -dnevno pet zvezdnikov, prvo zagovorništvo „Opomnik potrošniškega besedilnega sporočila“ in ustvaril nov standard za storitve storitev za stranke na Kitajskem.

Leta 2013 je kreditna kartica China Merchants Bank prevzela vodilno vlogo pri odprtju javnega računa podjetij WeChat, da bi ustvarila pametno platformo storitev Micro -Customer.Uporaba storitev Inteligent Micro -Customer je postopoma preoblikovala model China Merchants Bank Service Service iz tradicionalnih posameznih kanalov v raznovrstne kanale.

V zadnjih letih, ko se je tehnologija AI široko uporabljala za različna področja, je kreditna kartica China Merchants Bank znova prevzela vodstvo pri uporabi tehnologije AI za vstop v obdobje pametnih pomočnikov.V primerjavi z umetno lahko pametni pomočniki zagotovijo odziv na drugo mesto in dosežejo re -Leap v uporabniški izkušnji.Trenutno je kreditna kartica China Merchants Bank ustanovila pametno storitev za stranke na lastni platformi za življenje in zgradila ekosistem „1+N“.“1″ je aplikacija za življenje.

„Smer potenciala, njegova fronta je kralj. Vidimo, da se kreditna kartica China Merchants Bank vrti okoli kupčeve izkušnje in ima celovito menjavo za finančno tehnologijo. Vse se je šele začela.“ Kreditna kartica Bank China Merchants Bank.

You May Also Like

More From Author