Kulturno pomlajevanje sprošča novo kinetično energijo podeželskega turizma na Kitajskem

Estimated read time 3 min read

& EMSP; Naslov: Kulturna revitalizacija sprošča novo kinetično energijo podeželskega turizma na Kitajskem

& EMSP;

& EMSP;Z nenehnim napredkom strategij za oživitev podeželja je vse več podeželske kulture „aktivirano“, izpostavljenost neopredmetene kulturne dediščine se je še naprej izboljševala, rdeča viri pa so se bolje izkoristili … kulturno dedovanje in inovacije omogočajo zgodovinsko dolgi kitajščini Kmetijska civilizacija za cvetenje v novi dobi.

& emsp;Lahko vidi nostalgijo

& EMSP; stran.

& EMSP;

& emsp & emsp; -Postrel okna in dvigala.“Sodobne elemente vključim v oblikovanje tradicionalnih hiš. Spominjam se nostalgije in bolj udobnega življenja.“

& EMSP;“Oglejte si starca, spoštujte ga; glej mlade, ljubezen ljubezen“, „učitelj je drag in prijatelj je tudi drag.“Čudovita ekologija lokalne reke okoli vasi, skupaj s temi podeželskimi kulturnimi elementi, privablja neskončne turiste, ki se prijavijo.

& EMSP; Organizacija.V tej starodavni vasi z zgodovino skoraj 600 let so bili tradicionalni ljudski običaji „prerojeni“.

& EMSP;Osebje Scenic Area Cheng Hong je dejal, da to poletje načrtuje povečanje kulturnih dejavnosti, kot je Wuyuan Lantern Patrol.

& EMSP;Študijska skupina iz Šanghaja želi poskusiti kamnito malto okoli vhoda vaščanov Zuo Xiangyun’s House. sladko življenje.“

& emsp;& EMSP 17. aprila so rdeče študije iz Shenzhena obiskale Maoping Town, Jinggangshan, provinca Jiangxi.Novinar tiskovne agencije Xinhua Ren 新 Fotografija

& EMSP;Pred nekaj leti je imela Shenshan Village le več kot 20 ljudi, zdaj pa je bilo prebivalstvo približno 170.Peng Zhanyang, sekretar podružnice stranke v vasi Shenshan, je dejal: „Leta 2023 je dohodek vasi na prebivalca presegel 30.000 juanov, kar je bilo v letu 2015 skoraj 11 -krat.“

& emsp;Non -herritage „preživi“

& EMSP;Od vaškega vhoda po Riverside Trail je prišla bogata dišava zelenega čaja.Proizvajalec čaja je iz bambusovega krožnika pobral zeleni zeleni list in ga dal v železni lonec. .

& EMSP;Kot reprezentativni dedek Huizhou bambusa, ki se je v projektu Neenaterijske kulturne dediščine, Li Shuwen, začela učiti bambusovega rezbarjenja v najstniških letih.

& EMSP;

& EMSP in EMSP;

& EMSP in EMSP; .Povedala je, da lahko trgovina proda več kot 100 naftnih papirnatih senčnikov na dan, dohodek pa je večkrat pri delu v Wenzhouu.

& emsp;16. aprila je Cao Wenjuan pokazal nerelične dežniške trgovine v papirni trgovini Pingjiajiajia Road v okrožju Wuyuan, mesto Shangrao, provinca Jiangxi.Novinar tiskovne agencije Xinhua Wang Xiaopeng Photo

& EMSP;Nadgradil je inovacijo vinarskih veščin, ki niso heminate, absorbirali so različne tehnologije za pivovarstvo, turisti pa so ljubili različne nove vinske izdelke.

& EMSP;

& EMSP;Od januarja do marca letos je okrožje Wuyuana prejelo 7,97 milijona turistov, kar je za 2,8%v istem obdobju leta 2023.

& emsp;Rdeča raziskava „vroče“

& EMSP;Kitajski komunisti so pred več kot 90 leti v Jinggangshanu odprli revolucionarno pot „podeželskih okoliških mest in oboroženih režimov“.

& EMSP;“Ko pridete do te dežele in se sprehodite po Rdeči vojski, lahko resnično spoznate težave časa in negujete trenutnega življenja.“

& EMSP; Vodilna ekipa Xiao Xuemei je uvedla tako velike rdeče raziskovalne skupine, kot je ta, prejeti mora več kot deset let.

& EMSP;

& EMSP;Potem ko so rdeči viri oživljeni, je vas v podeželskem turizmu postala „neto rdeča vas“.

& EMSP;

& EMSP;Na starem mestu revolucionarne revolucije Ruijin Yepinga so turisti doživeli prizor, ki ga je držala „ena Sovjetska zveza“ s pomočjo 3D tehnologije Gole Eye.

You May Also Like

More From Author