LeBron James iz Lakersov podpira D’Angela Russella ob govoricah o menjavi

Estimated read time 2 min read

LeBron James podpira svojega soigralca iz ekipe Lakers D’Angela Russella, ki ga po govoricah o menjavi povezujejo z več moštvi, med drugim z Atlanta Hawks. V nedavni objavi na Instagramu je James pohvalil Russellovo igro in njegovo pozitivno naravnanost ter tako poslal sporočilo igralcu in vodstvu Lakersov.

LeBron James iz Lakersov podpira D’Angela Russella ob govoricah o menjavi

Russell, ki se je pred kratkim vrnil po lažji poškodbi, je pri Lakersih blestel, saj je januarja v povprečju dosegal 22,4 točke in 6,1 asistence na tekmo. Njegova najboljša predstava je bila 39 točk proti ekipi Utah Jazz. Vendar so se pojavila poročila, da bi lahko Lakersi Russella zamenjali z Hawksi za Dejounteja Murrayja.

Vendar bi lahko Jamesova javna podpora Russellu in njegova nedavna forma zapletla morebitni posel. Jezerniki so se tako znašli v zapletenem položaju, saj morajo uskladiti neposredne potrebe ekipe z Russellovim vzponom in LeBronovo očitno podporo.

Medtem se bodo Jezerniki pomerili s tekmecem Los Angeles Clippers brez Jamesa, ki je odsoten zaradi peronealne tendinopatije v levem gležnju. Tako je v središču pozornosti Anthony Davis, ki bo moral voditi napad proti zagnani ekipi Clippersov. Zaradi bližajočega se roka za izmenjavo in odsotnosti ključnih igralcev bodo imeli Jezerniki v naslednjih nekaj tednih zagotovo veliko dela.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours