Majhni, značilni in stroškovno učinkoviti "okrožni ogledi" so preveč dišeči

Estimated read time 2 min read

01:19

„Okrožna turneja“ je postala nov trend turizma v tem „majskim“ praznikom.Podatki Meituana kažejo, da se je v zadnjem mesecu obseg iskanja, povezan z „okrožnimi turnejami“, povečal za 6 -krat letno.Med prvim dnevnim počitnicam se je število rezervacij za okrožne hotele povečalo za 47%letno -on -letno in število komercialnih naročil super naročila se je povečalo za 55%na leto.“Niša pokrajina, lokalne značilnosti in stroškovno učinkovitost“ so postale najbolj vroča ključna beseda okrožnega turizma.

Okrajna turistična destinacija

Kavna industrija se hitro razvija

Na mnogih okrožnih turističnih destinacijah se je kavna industrija hitro razvijala.Meituanski podatki kažejo, da se je od tega leta število trgovcev s kavo po vsej državi povečalo za skoraj dvakrat v istem obdobju lani, obseg naročila pa se je povečal za 1,2 -krat letno -na let.

Številne županije so začele inovativne izdelke, kot so „County Town Special“, kot so „Guizhou Strang Pear Bing American“, „Ningxia Beipper Latte“, „Tibetanska Clane Clack Camellia Latte“ .

Kavarna s čudovitimi pokrajinami

Chengchengovi edinstveni turistični viri

Kavarna v bližini čudovite kulise je postala tudi edinstvena turistična vira v okrožju.Xichang, ki se nahaja v avtonomni prefekturi Liangshan Yi v provinci Sichuan, se za pridobitev ljubezni mladih turistov opira na vijolične oblake kot žrtvovanje.Pitje skodelice kave na strani morja je postalo tudi potreben projekt za obisk Xichang v družbenih medijih. -Jeear.

You May Also Like

More From Author