Mednarodni olimpijski odbor je objavil "Olimpijski AI AD": Kako uporabiti potencial umetne inteligence za podporo športnikom

Estimated read time 2 min read

Mednarodni olimpijski odbor je 19. mesto objavil olimpijski program AI.

Predsednik Mednarodnega olimpijskega odbora Bach in veliko ljudi v športu, tehnologiji in podjetjih se je udeležil te slovesnosti v Londonu.Bach je v svojem govoru dejal, da je s hitrim razvojem digitalne tehnologije, zlasti umetne inteligence, olimpijsko gibanje znova doseglo križišče, ki se bodisi aktivno spreminja bodisi pasivno spreminja.“Čeprav so bili nekateri neodvisni programi umetne inteligence izvedeni na nekaterih specifičnih področjih športa, ni celotne strategije za umetno inteligenco in šport. Zato bomo danes začeli prvi skupni načrt -najini“ naš „naših“ naših “ Olimpijski dnevni red.

Bach je poudaril, da se za razliko od drugih področij družbe ni treba soočiti, ali bo umetna inteligenca nadomestila človeka. podpirajte športnike. „

„Umetna inteligenca nam lahko pomaga najti športnike in talente v vsakem kotičku sveta. Umetna inteligenca lahko več športnikom zagotovi personalizirane metode treninga, boljšo športno opremo in bolj prilagojenimi načrti za fitnes in zdravstveno varstvo. V smislu športne uspešnosti, umetna inteligenca lahko umetna inteligenca Popolnoma spremenite način presojanja in vlade, s čimer se izboljšajo poštenost športnih tekmovanj.

Ker je Bach opravljal funkcijo predsednika Mednarodnega olimpijskega odbora, je Mednarodni olimpijski komite prvič izdal olimpijski Alex 2020 leta 2014 in se osredotočil na trajnostne, verodostojnosti in najstnike ter inovativnost olimpijskih postopkov, olimpijskih omejitev itd. Leta 2021, itd. Olimpijski dnevni red 2020+5 je bil izpuščen, dodali so 15 novih reform, da bi se spopadli z izzivi post -epidemične dobe.

Mednarodni olimpijski odbor olimpijskega AI AD upa, da bo na odgovoren način uporabil velik potencial umetne inteligence.

You May Also Like

More From Author