"Moda" in "rustikalna" ženske "mode" in "rustikalne" sta sekundarna, predvsem odvisno od teh točk

Estimated read time 4 min read
Ženske težave se vedno soočajo z oblačili za garderobo, vendar trpijo, da danes ne vedo, kaj naj oblečem.Čeprav ne morejo sprejeti ljudi s svojim videzom, ženske, ki so oblečene in elegantne, pogosto na prvi pogled ujamejo srca ljudi.Če se ne oblečete, tudi če ste rojeni z dobrim videzom in figuro, bodo najdražja oblačila neizogibno pokazala „rustikalno“.
„Ali se lahko oblečete“, je v resnici povezano s tem, ali je videti dobro ali ne, ali če imate dobro figuro in ali imate denar. in poznavanje.Kostumi so le polfinirani izdelki.“Moda“ in „rustikalna“, ki razlikujeta med ženskami, videzom in figuro, sta druga, predvsem za ogled teh točk.
1. Popolnoma razumete sebe in ohranite svojo mladostno miselnost.
Najboljše stanje ženske ni, da nosite najdražja oblačila, ampak ohraniti mlado miselnost za vedno in sprejeti pozitiven odnos do življenja.Le globoko razumete sebe in razumete svoj najboljši slog oblačenja.Ženska z udobno obleko, svetel nasmeh in slavna ženska lahko nosi mlad in eleganten občutek mode.
Ženska, ki vzdržuje mlado miselnost, vedno daje svetlo sončno, svež in lep temperament.Faza tako imenovana je Mentaliteta mlada, videz pa bo seveda dober.Čeprav ne moremo dovoliti, da ostanemo, bomo pustili takšne sledi na telesu, toda dokler je miselnost mlada, čas teče, toda s padavino časa sprejemamo bolj edinstven čar in čar, žaremo z mlado vitalnostjo.
2. Spoznajte svoj tip telesa, izberite obleko, ki vam ustreza v skladu z različnimi številkami
Da bi se popolnoma razumeli, seveda najpomembnejši korak, da poznate svoje telo.Z vidika horizontalne figure so ženske figure na splošno razdeljene na pet vrst: H, jagode, jabolko, pero in hruško.Navpična oblika telesa je v osnovi razdeljena na: dolge noge/kratek pas, kratke noge/dolg pas in enak tip.Če želite določiti, v kakšno telo pripadate, lahko izmerite pas, doprsje, boke in ramena in lahko sodelujete na zgornji sliki.
Določitev telesa je ključni korak, lahko izberete pravo obleko glede na obliko telesa.In ko vidite obleko, lahko hitro veste, ali je primerna za vas.To lahko dobro izkoristi prednosti in se izogne ​​slabosti.
3. Rad nosim preproste in atmosferske, bodite pozorni na kombinacijo osnovnih modelov in barve
Kompleksni slogi in zapleteno barvno ujemanje so včasih kontraproduktivne in bodo videti zelo „rustikalne“.Enostavno vzdušje pogosto kaže modo, ki mora biti posebno pozoren na kombinacijo osnovnih modelov in barve.Posebnosti, kot so majice, obleke, plašči in drugi predmeti, so preprosti in niso enostavni za zlaganje in mešanje. .
Modra daje ljudem širok občutek za Auro kot nebo.Mirno nebo modro in belo sta najboljši partnerji in takoj bodo izžarevali elegantno in modno vzdušje.
Pozorni ste lahko na barvno ujemanje pri nošenju.Ne glede na to, ali gre za isti barvni sistem ali mešanico nevtralnih barv, je zelo posebno glede vizualnega sloja in mode.Na splošno oblačenje sledi mehkemu senzoričnemu učinku, zato poskusite čim bolj izbrati udoben in mehak ton, hkrati pa nabor pravil o oblačenju ne sme presegati treh barv.
4. Bodite pozorni na čevlje, ogrlice in okrasitev nekaterih dodatkov za vrečke
Poleg ujemanja oblačil morate biti pozorni tudi na osvetlitev dodatkov, kot so čevlji, ogrlice, ure, torbe itd.Številne modne ženske so zelo visoke na oblačenju, izvrstni uhani, ogrlice in drugi dodatki pa bodo podvojili njihov modni smisel in poudarili njihovo plemenitost.
Zato obstaja osebni slog in poudarjanje vašega lastnega sloga, ki zagotovo lahko doda točke v vaš preliv.Na poti do mode ne smete prezreti polepšanja dodatkov.
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author