Na voljo bo prva serija "digitalnih osebnih izkaznic" v vnaprejkirani hrani v naši provinci, skeniranje kode pa lahko zasledimo do informacij o proizvodnji in obtoku

Changjiang Daily Da Wuhan Client 19. aprila novice(Poročevalec Yang Juanjuan dopisnik Zhou Peng)Pred kratkim je bila sveže izpuščena prva serija vnaprejkiranih hrane „digitalne etikete“ v provinci Hubei.Jinpai je prvo podjetje v naši provinci, ki je predstavilo digitalno etiketo pred -pakirane hrane.
Digitalne nalepke, to je nalepke s hrano, prikazane prek informacijskih sredstev, kot je QR koda.Je kot elektronska osebna izkaznica za hrano.S temi informacijami bo pomagal okrepiti sledljivost in nadzor proizvodnje in obtoka hrane, da bi zagotovili varnost in kakovost hrane.
„Ko se informacije o označevanju hrane povečujejo, je tradicionalna nalepka papirja omejena na zmogljivost postavitve. Prilagoditi mora majhno pisavo in povzročiti informacije, da bodo informacije neprijetne.“ Nacionalno zdravje in zdravje je predstavil pilot digitalnih založb, Nacionalni center za ocenjevanje tveganja za varnost hrane in sorodne industrijske organizacije so opravile vrsto dela, kot so raziskave aplikacij za digitalne etikete, raziskave industrije, pilot izdelkov, standardna formulacija itd. Oblika zaslona nalepk zagotavlja udobje potrošnikom za branje etiket hrane, pomoč pri inovacijah in razvoju proizvajalcev hrane ter izboljšanju učinkovitosti nadzora na trgu.
Letos je bil 18. in 19. januarja simpozij o izvajanju in uporabi digitalnih oznak hrane Nacionalne komisije za zdravje in zdravje v mestu Luohe v provinci Henan, Hubei, Guangdong, Jiangxi, Shandong in Henan in Henan. Serija pilotskih provinc.V zvezi s tem je urad za prehrano provincialne komisije za zdravje in zdravje Hubei v povezavi s centrom za nadzor nad boleznimi in deželnim centrom za zdravstveno in zdravstveno razvoj aktivno povezuje ustrezne nacionalne institucije, aktivno spodbuja pilotno delo digitalnih oznak in Določi Pioneering Company Co., Ltd., ki sodeluje v zgodnjem pilotu, Hubei Tujia Ai Food Development Co., Ltd., Hubei Zhou Heiya Food Industry Park Co., Ltd., Angie Yeast Co., Ltd., Ltd., Angel Newt Co., Ltd., Selenium Holy Plant Technology Co., Ltd. in drugih 6 podjetij.
Pred kratkim se je pod vodstvom Nacionalnega centra za ocenjevanje tveganja za varnost hrane in Nacionalnega digitalnega centra prevzel z alkoholnimi proizvodi Jinpai Co., Ltd., Ltd.Poročevalec je videl, da je „Digital Label Pilot izdelek“ dve dimenzionalni kodi natisnjen pod rdečo oznako izdelka. Podjetje, kraj proizvodnje itd. Informacije o izdelku.
Po besedah ​​dr. Qu Min v primerjavi s tradicionalnimi nalepkami digitalne nalepke ne označujejo postavitve potrošnikov.Prva serija „digitalnih nalepk“ vnaprejkiranih živil ponuja tudi izkušnje, ki se jih lahko naučimo za promocijo digitalnih pilotov nalepk v naslednjem koraku.
[Uredi: yu lina]
Za bolj vznemirljive informacije naložite stranko „Da Wuhan“ na trgu aplikacij.24-urno poročilo o poročilu: 027-59222222.Pooblastilo tega članka pripada prvotnemu avtorju.E -poštni naslov: [email protected]
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author