New Nuowei se je presegel na "Internet+Big Health", da bi ustvaril nov drog za rast spletne prodaje

Osrednji produkt Shin Nuowei Pharmaceutical Co., Ltd. (podjetje, imenovano „NOVO NUOWEI“, 300765), so aditivi za kofein.Izdelki podjetja se prodajajo predvsem v ZDA, Nemčijo, Irsko, Brazilijo, Indijo in drugim krajem.Hkrati podjetje proizvaja tudi tablete vitamina C, ki lahko izboljšuje protivirusno sterilizacijo belih krvnih celic, povečuje odpornost na človeško telo, antioksidanta, odpravlja proste radikale v telesu in s tem zmanjša krvne lipide in holesterol v krvi in ​​v krvi in ​​in v krvi zmanjšuje krvne in holesterol, in v krvi zmanjšuje krvne in holesterol, in v krv preprečevanje srčno -žilnih in cerebrovaskularnih bolezni.

Marca 2019 je New Nuowei pristal na dragulju Shenzhenove borze.Po ustreznih podatkih je bila v treh rednih finančnih poročilih po seznamu novih Nuoweijevih rasti uspešnosti dobro objavljena.Od tega leta v tretjem četrtletju se je čisti dobiček New Nuoweija, ki ga je mogoče pripisati delničarjem matične družbe polletnih poročil.

Glede na razkritje javnih informacij ima New Nuowei močne razvojne zmogljivosti za razvojne kanale in zmogljivosti upravljanja in nenehno povečuje širino in v množici gradnje tradicionalnih prodajnih kanalov podjetja. Domača farmacevtska podjetja na Kitajskem, ki zajemajo skoraj 30 pokrajinskih upravnih okrožij, ki so sprva ustanovila nacionalno prodajno mrežo.

To je glavna prednost prodajnih kanalov brez povezave podjetja.

Prebojna točka „Internet+veliko zdravje“

Novi Nuowei je 16. novembra izdal „Napoved o predlogu za sodelovanje v Pekingu Guoxinhui Gold Co., Ltd., da je našteval povečanje kapitala in povezane transakcije“, da bi razkril, da bi družba predlagala lastna sredstva, ki ne znašajo več kot 160 milijonov juanov Huijin Co., Ltd. je naveden na povečanju kapitala.Po zaključku povečanja kapitala bo imela Nova Norveška 20,3%zlata Guoxinhui.

Po javnih informacijah je Peijing Guoxinhui Gold Co., Ltd., je omrežni mediji Cross -platform, ki jih ima China Internet News Center (China Net).Guoxinhui Gold Company se je zanašal na nacionalno moči China.com, ki je dosegla večkratno interakcijo s financami in ekonomijo Chine.com, odjemalcem za mobilne informacije „China Finance App“ in „China New Tretji odbor“ ter China Finance Dual Micro As As As Osnovna poslovna platforma zagotavlja pravočasnost, profesionalne, obsežne velike finančne informacije, delniške trge in druge celovite storitve in so postali prednostni kanal za vlagatelje za pridobivanje finančnih informacij.Podjetje Guoxin Huijin je s svojimi globokimi viri in edinstvenimi prednosti razširilo svoje poslovno področje na poslovnem področju širitve v podatkih, mobilnih igrah, podjetniških poslovnih šolah in drugih navodilih za izgradnjo vodilne mobilne finančne celovite storitvene platforme.

Xinnuoweijeva naložba v Guoxinhui Tokrat bo tudi globoke internetne vire Guoxinhui Jin uporabila tudi za tesno integracijo z lastnim podjetjem Health Food, da bi ustvarila prodajno točko „Internet+Big Health“, zgradila novo razširitev podjetja Nova prodaje Nova rasti palica.

Vidne priložnosti, ki se jih je mogoče dotakniti

Kako velik je obseg „Internet+Big Health“?Celoten postopek od življenja do smrti pripada kategoriji velikega zdravstvenega upravljanja in pokritosti.

V 19. nacionalnem kongresu Komunistične partije Kitajske v letu 2017 je bila „izvajanje zdrave kitajske strategije“ uporabljena kot pomemben del nacionalne razvojne strategije. je v veliki zdravstveni industriji izkoristil deset let zlata.Uporaba inovativnega modela „Internet+“ in izboljšanje učinkovitosti storitev je pomemben ukrep za izvajanje zdrave strategije Kitajske. Hkrati je povezana industrija navzgor in navzdol, ki je postala pomemben naložbeni katalizator.

Z vidika številnih institucionalnih vlagateljev ima tudi „Internet+Great Health“ izjemno rast in rast, pričakuje pa se, da bo izstopal iz številnih „internetnih“ teme.Glavni razlog je, da se „Internet+Great Health“ v veliki meri razlikuje od drugih internetnih infiltracijskih tradicionalnih industrij: najprej so bile preverjene potrebe, povezane z zdravjem, in „Internet+Big Health“ lahko opravljajo povezane storitve glede na omejitve časa in prostora Za dosego izjemne konfiguracije je „Internet+Big Health“ še vedno v povojih. Kot vodilni poslovni model na čezmorskih trgih je mogoče „internet+veliko zdravje“ vidno in dotakniti.

Je pritegnil močno kapitalsko pozornost

Glede na dejanske primere industrijskih naložb „Internet+Big Health“ privablja tudi močan kapital, ki temelji na različnih perspektivah. Industrija „Internet+Big Health“ z dr. Diacang Garden Doctor Resources in Smart Hospital.

Hkrati tudi v postavitvi „Internet+Big Health“ ni manjkalo nobenih podjetij.Tipični ljudje, kot je Sannuo Biological v letu 2014, so vložili 1,2 milijona juanov, da bi investirali v 6,64%tehnologije za zaščito sladkorja, da bi vstopili v poslovanje, povezano z internetom, in nato še naprej vlagali v tehnologijo zaščite sladkorja v letu 2018 30,02%.Z vidika uspešnosti tehnologije za zaščito sladkorja je tudi v letu 2018. stopnja je bila zelo hitra.

Guoxinhui Jin, ki je nameraval vlagati v to novo Novo, je v zadnjih dveh letih pokazal visoko rast. juan. Trba dobička je bila kar 20%.

You May Also Like

More From Author