Nov koncept higienskega zdravja, zdravja in nove porabe

Estimated read time 2 min read
23. aprila Red Net Moment (dopisnik Xu Xiangli) Za nadaljnjo spodbujanje domoljubnega zdravstvenega gibanja ustvarite zdravo in živahno varnost in harmonično okolje ter še izboljšajo ozaveščenost o civilizirani proizvodnji zdravja in varnosti. Raziskovalni inštitut v skupnosti Wenmiao Ping na ulicah, ki organizirajo zaposlene v podjetjih, predstavniki prebivalcev in novi predstavniki družbenih razredov v mreži Banxiang Net, so s temo „zdravega zdravja mesta“ izvedli predavanje o zdravem in varnostnem znanju.
Spletno mesto predavanja o zdravstvenem znanju.
„Vzemite pobudo za sodelovanje v tematskih praktičnih dejavnostih, kot je“ zdrava vožnja „CD -ROM ACTIONS“ „odpadki“, vztrajajte pri potovanju z majhnimi ogljiki, dajte prednost izbiri hoje, kolesarjenja ali potovanja v javni prevoz, skupaj Ustvarite čisto in varno živahno okolje, znanstveno in racionalno zdravstveno okolje ter harmonično okolje za nacionalno enotnost.
V zadnjih letih so mladi začeli biti pozorni na fizično zdravje, hkrati pa se je pritisk dela in življenja še povečal. v tem trenutku nove porabe zdravja.Prostovoljci na enote na prizorišču, popularna znanost in razumna prehrana, ustrezna vadba, opustitev kajenja in psihološko ravnovesje, kot so prebivalci vseh starosti, kot so znanost in znanost in znanost vseh starostiSpomnimo, da je prva odgovorna oseba svojega lastnega zdravja, poleg tega pa je tudi zdravnik in odgovorna oseba zdravja in varnosti mesta.
Stanovalci, ki so sodelovali na prireditvi, so aktivno komunicirali s prostovoljci in izrazili podporo takšnim dejavnostim.Vsi verjamejo, da so nove dejavnosti popularizacije zdravstvenih potrošnikov pravočasne, ne le popularizirajo več znanja o zdravju in varnosti, ampak tudi potrošnike vodijo k uživanju zdravih in varnih izdelkov znanstveno in racionalno ter sprejemajo civilizirane, zdrave, zelene in okolju prijazne življenjske sloge.
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author