"Nova Gansu Yun · Rong Media Collection" Golden Pagoda: Držite se spodnje vrstice varnosti hrane

【Nova Gansu Yun · Rong Media Collection】
Zlati stolp se drži spodnje vrstice varnosti hrane
Medijski center okrožja Jinda Rong
Zgodaj zjutraj je trg Huatai v okrožju Jinda živahno.
„Pozdravljeni, smo osebje okrožne postaje za kakovost in varnostno testiranje v okrožju. Kje je kanal za nakup mesa, ki ga prodajate?“
Osebje kmetijskih proizvodov okrožja Jinsha Kmetijski izdelki za kakovost in varnostno inšpekcijsko pregledovanje je odšlo na trg kmetov, supermarketov in trgovine z živalskimi izdelki za normalizirane inšpekcijske preglede.
Povsod je osebje na mestu za varnostno testiranje vzelo vzorce, kot so meso, jajca in drugi vzorci, in podrobno pregledalo evidence proizvodnih datotek podjetja in veterinarsko zdravilo.In pozivajo operaterje, naj strogo izvajajo potrdila o zahtevkih in kupijo evidence za nakup čekov, da se zagotovi, da so viri vseh vrst izdelkov jasni in kakovostni in varnosti.
„Z nadzorom kazenskega pregona, odkrivanjem in zgodnjim opozorilom, popularnim znanstvenim javnostim in zavezanostjo izpolnjevanja standardov lahko kmetijsko in živinoreji pustimo, da dosežejo strog nadzor od“ Področja „do jedilnic, tako da lahko navadni ljudje jedo mir in udobje. „Kmetijski proizvodi v okrožju Jinda. Ge Yonggang, spletni skrbnik postaje za kakovost in varnost.
To je mikrokozmos okrožja Jinta, ki se drži spodnjega dela varnosti hrane in celovito izboljša zmogljivosti in ravni upravljanja varnosti hrane.
Lahko ste prepričani.Okrožje Jinda izkoristi priložnost, da ustvari nacionalno mesto za demonstracijo varnosti hrane, v podrobnejših preiskavah skritih nevarnosti tveganj varnosti hrane na različnih področjih, okrepi nadzor nad kakovostjo kmetijskih proizvodov, kroženja proizvodnje do porabe terminala, učinkovito reševanje skritih tveganj , zagotoviti „proizvodnjo“ proizvodnje hrane „v okrožju.
Obenem je okrožje Jinta močno izvedlo gojenje kmetijskih blagovnih znamk in pozorno posvečalo „trem proizvodom in enim standardnim“ certifikatom kmetijskih proizvodov visoko kakovosti.Od zdaj je okrožje nabralo 52 kmetijskih proizvodov v „treh izdelkih in enem standardu“, končana pa je bila 1 provincialna zelena hrana Wolfberry Standardizirana proizvodna baza.Trinajst izdelkov, kot so „Yasheng Red“, lubenica „Nian Gong“, „Shenzhou populus populus populus“, so odobrili provincialni proizvodi „sladkega okusa“ in stalno osvojili 14 zlatih nagrad Kitajske zelene hrane.(Wang Ping)
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author