Obvestilo urada za nadzor in upravo pokrajinskega trga Jiangsu o 16 serijah inšpekcijskih pregledov vzorčenja hrane (št. 10, 2024)

Estimated read time 4 min read

Obvestilo o pokrajinskem tržnem nadzoru in upravnem uradu o 16 serijah inšpekcijskih pregledov vzorčenja hrane (št. 10, 2024)

Pred kratkim je Urad za nadzor in upravo pokrajinskega trga Jiangsu organiziral inšpekcijske preglede vzorčenja varnosti hrane ter izvlekel torte, čaj in sorodne izdelke, izdelke za predelavo žita, hčerinske izdelke in oreščke, užitne kmetijske izdelke, gostinske hrane, sojine izdelke, pijače, pijače, pijače, pijače, pijače, pijače, pijače, pijače, pijače, pijače, pijače, pijače Mesni izdelki, mlečni izdelki, jedilno olje, olje in njegovi izdelki, začimbe in posebne formule za medicinsko uporabo, vključno s 733 serijami vzorčnih vzorcev, vključno s 13 glavnimi živila in oreščki, peciva, mesni proizvodi, užitni kmetijski proizvodi in pijače 16 serij vzorcev je nekvalificiranih.Posebno obvestilo o situaciji je naslednje:

I. Changzhou Puyang City, Zhejiang in Anhui Border Market, Zhou aiyi sadni veleprodajni oddelek, ki ga prodajajo sušanska hruška, klorofluorin in visoko učinkoviti kloridni ester sušanske hruške, ne ustrezajo nacionalnim standardom varnosti hrane.

2. Bode z juho, ki se uporablja v območju industrijske razvojne cone Xuzhou High -Tech Jiao Sester Host Food, anionski sintetični detergent (z natrijevim fenilsulfonatom) ne ustreza nacionalnim standardom varnosti hrane.

3. Suzhou Wujiang Ekonomsko in tehnološko razvojno območje Jiahao’s, ki jih prodajajo Jiahao, ki ga prodajajo Jiahao, ki ga nestaple hrane na debelo, vrednost peroksida (z maščobo) ne ustreza nacionalnim standardom varnosti hrane.

4. Wuxi Changshen Trading Co., Ltd., ima svežo lilijo, ki jo prodajajo trgovine z visoko -tech Wanda, Cadmium (CD) ne ustreza nacionalnim standardom varnosti hrane.

5. Velike sklede, ki jih je uporabljal g. Zhuanggang City Dining Management Co., Ltd., Flora Colonc ne ustreza nacionalnim standardom varnosti hrane.

6. Nominalni nominalni nominalni Jiangsu Qifu Food Co., Ltd., ki ga je proizvajal Jiangsu Qifu Food Co., Ltd., Huai’an, Huai’an City.

VII.

8. Bela posoda, ki se uporablja v Dujuan Ifo, Shuangzhuang Townu, okrožju Sureng, Suqian City.

Devet, nominalni Zhenjiang Tianzhiyuan Mineral Spring Water Beverage Co., Ltd. Pijana ljubezen Me Naravna spomladanska voda.

10. Kralj fižola (cvetalo), ki ga je prodajal guverner Chang Hong RT -Mart Commercial Co., Ltd., ne ustreza nacionalnim standardom varnosti hrane.

11. Sklede, ki jih uporablja okrožje Binhu v mestu Wuxi, in nostalgična volna (z natrijevim fenil -pasovim natrijevim sulfonatom) v okrožju Binhu v mestu Wuxi (z natrijevim fenilom -pasijevim fenilfonatom) ne ustrezajo nacionalnim standardom hrane.

Dvanajst, piščančja krila, ki jih prodajajo Zhiyuan Frozen Products v mestu Xinghua, Taizhou City, in presnovki Xiexin ne ustrezajo nacionalnim standardom varnosti hrane.

13. Nominalno ime Nanjing Shanggao Food Co., Ltd., ki ga je prodal nekdanji supermarket veleblagovnice Liu, okrožje Nanjing Jianye, je zaupalo slano raco, ki jo je pridelala tovarna hrane, ki jo je proizvajal Yu Gongfang, Jiangning District, Nanjing Skupno število kolonij ni ustrezalo nacionalnim standardom varnosti hrane.

14. Travna jajca, ki jih proda oddelek za distribucijo hrane in hrane v okrožju Quanshan v mestu Xuzhou, Enshosto ne izpolnjuje nacionalnih standardov varnosti hrane.

15. Mesto Lianyungang, okrožje Guanyun, mesto Yangji, mesto Yangji, okrožje Guanyun, supermarket Jianbaisheng, ki ga je prodajal Huai’an Music Beverage Co., Ltd. Produciral Huai’an Music Beverage Co., Ltd. (limonski okus) Zmogljivost plina z dioksidom ne ustreza nacionalnim standardom varnosti hrane.

16. Yam, ki ga je prodajala Li Chaoming, ki se prodaja na trgu kmetov Dongxu v novem okrožju Yanghe, Suqian City ter Mimonamine in Mimonamine Mangan Salt, ne ustreza nacionalnim standardom varnosti hrane.

Kot odgovor na nekvalificirano hrano, ki so jo našli med vzorčenjem, je Urad za nadzor in upravo pokrajinskega trga naročil ustreznim okrožnim in občinskim oddelkom za nadzor na trgu, naj takoj organizirajo odlagališče, ugotovijo pretok izdelkov, pozivajo podjetja, naj sprejmejo ukrepe za odstranjevanje nekvalificiranih izdelkov nezakonite in nezakonite izdelke in nezakonite izdelke in nelegalno. Nezakoniti dejanja bodo družbi razkriti pravočasno, ukrepe za preprečevanje in nadzor tveganja in nadzor.

napovedati.

Uprava za nadzor na trgu province Jiangsu

You May Also Like

More From Author