Odprla se je odprta konferenca Zhangzhou Changtai 4. globalni turizem

Estimated read time 3 min read

23. aprila se je v okrožju Changtai odprl četrta globalna konferenca o razvoju turizma v okrožju župana Zhangzhou Thai District in „Starodavna rima Changtai · Self -Travel“, ki je bil neaknozijski kulturni festival.Namen konference je deliti razvojne rezultate turizma Changtai in odlično kulturo, ki ni v razvoju.

Na otvoritveni slovesnosti konference je potekala licenčna slovesnost, slovesnost zaključka projekta kulturnega turizma, slovesnost podpisovanja in slovesnost zaposlovanja strokovnjakov za kulturni turizem so pokazali razvojne rezultate razvoja tajskega jezikovnega turizma.Pregled projekta kulturnega turizma Wenxi Town, razstave folklore, ki ni bila herka, dejavnost „Love Me Changtai Fumanyanxi“, 100 -metrska dejavnost zvitkov, „Quanjian Music Nakup“, ki jih je nanesel potrošniške dejavnosti in mesto Yanxi na nočnem trgu. Slovesnost otvoritve, koncert „Singing Longjin · Ledongyanxi“ in druge podporne dejavnosti.Poleg tega bo okrožje Changtai leta 2024 predstavilo sezono Longren Guqin, festival „Ban Ruotao Li“, odprto ploščo Kitajske Qi in „Cook“ Outdoor leži in Dragon Boat Festival in drugi. niz dejavnosti.

Začetno mesto slovesnosti (slika, ki se daje v organizatorju)

Spodbujati visokokakovostno razvoj turizma v celotni regiji

V preteklem letu se je okrožje Changtai tesno osredotočilo na visokokakovostno razvoj kulturnega turističnega gospodarstva in si prizadevalo za izgradnjo enotnega trga za turistični poenoten turizem. Spletna mesta za varstvo vode, rekreacijske baze pokrajinskih gozdov, provincialni gozdovi, domačini na nacionalni ravni itd. So nenehno izboljševali podobo „Otroški Changtai“.

14 Kulturni turistični projekti, kot so gradbeni projekt SPONGE Sports Park, Jiu Niu Night Night Night Economic Demonstrastion cona, Projekt kmetijskega turizma CHANGTAI XIANTU in projekt Changtai District Center Center so bili osredotočeni na 23. mesto. 1,42 milijarde juanov.10 Glavni kulturni turistični projekti, kot so Projekt kmetijskega potovanja v dolini Jiulong, projekt Chenxiang Town Makino, Voda in neba, projekt Yantong Valley Kulturno turizem industrijski park in 5 glavnih gozdov v otvoritveni slovesnosti na otvoritveni slovesnosti Podpis Od pogodbe je bila dosežena, namera pa je pristala v okrožju Changtai, s skupno naložbo v višini 1,26 milijarde juanov.

Slovesnost podpisovanja na slovesnosti podpisovanja projekta Kulturni turizem (fotografija, ki se podeljuje v organizatorju)

Poleg tega je okrožje Changtai ustanovilo strokovno raziskovanje kulturnega turizma, da najamejo 31 strokovnih svetovalcev z univerz, raziskovalnih institucij in dobro znanih podjetij za kulturni turizem.

Izdate vrsto prednostnih ukrepov za kulturni turizem

Changtai je že dolgo postal turistična destinacija za turiste v Xiamen in Zhangquan s svojimi visokokakovostnimi kulturnimi turističnimi izdelki in brezplačnimi počitnicami.

Od zdaj do 31. avgusta bo okrožje Changtai sprožilo kupon za kulturni turizem, ki bo turistom zagotovil milijone popustov.

Poleg tega je okrožje Changtai izvajalo tudi kampanjo „Sto Tour Tour Changtai“, predvsem za turistično industrijo in platforme OTA v različnih krajih, tudi v množičnem sodelovanju z Jianfa International Travel Group, je v provinci in zunaj province izvajalo skupne skupine, zunaj in predstavil „Changtai Tour Early Bird Plan“, nagrajevanje subvencije in tako naprej.

„Sto Tour Tour“ izdajo strank potnikov (načrt za organizator)

You May Also Like

More From Author