Okrožje Xinzhou: "China Star Valley" je najprej realiziral verigo komercialne vesoljske industrije

Estimated read time 16 min read
Zvezde, puščice, oblaki, zbrani materiali
„China Star Valley“ je najprej uresničila verigo komercialne vesoljske industrije
Štirje glavni industrijski parki raket, satelitov, magnetic in Xingyun, ki jih je zgradil Wuhan National Space Industry Base, omogoča zvezdnikom, puščicam, oblakom in vesoljskim materialom, da se zberejo „Street Xinggu Street“.
Xinzhou Shuangliu, zdaj je glasno ime- „China Star Valley“, ki postaja Hubei pomembna platforma za gradnjo komercialne vesoljske industrije.Na začetku spomladanskega festivala so Kuaizhou rakete tukaj uresničile prvo otvoritev kitajskega predstavitev leta 2024; OKRED Vlada je podpisala pogodbo z Wuhanom „Chutian“ Ultra -Low -Tow Constellation Project.“China Star Valley“ se pospešuje na „tretji polar Kitajske“.
Cesta „Tongtian“ pluje tukaj
Nahaja se na aveniji Xinggu, Shuangliu Street, okrožje Xinzhou, na strani ceste je satelitski industrijski park.Ta „tovarna, ki ustvarja zvezda“, ki je združljiva z različnimi sateliti, je uspešno opravljala številne naloge satelitske množične proizvodnje in ima letno proizvodno zmogljivost več kot 200 satelitov za majhne satelite z letno proizvodnjo več kot 200 satelitov.
Kuaizhou raketni industrijski park nasproti ceste lahko vsako leto ustvari do 50 raket.Raketa „Kuaizhou št. 1“, ki jo je proizvajal industrijski park, je trdna nosilca z največjim številom aktivnega izstrelitve v moji državi. Rakete, ki so vstopile v isto serijo, so v 18 dneh dosegle „štiri kroge. Štiri odstotke“.
Xingyun Satelit Science and Technology Park, Wuhan National Aerospace Industry Base, ki je dva industrijska parka, ponuja satelitske podatke in satelitske izdelke za uporabo za Wuhan in celo državo.
S temi parki kot jedro je znanstvena postavitev poslovnih podjetij, kot so komercialni vesoljski vesolj, visoko -epd oprema, novi materiali in druge panoge obkrožene v okolici. , območje osrednjega poslovnega centra, zahodno industrijsko območje in severno ekološko inovacijsko območje štiri so razdeljene.Trenutno je glavna veriga industrijske verige zvezd, puščic, oblakov in vesoljskih materialov. in turist.
Wuhan četrta „dolina“, nov pol rasti
Na videz skrivnostni in zunaj dosega „vesoljske kariere“ je pravzaprav blizu našega življenja.Iz satelitske industrijske parke Wuhan Nacionalne vesoljske industrije je trajalo le 20-30 minut, da se vozite od okrožja Jiang’an, okrožja Jianghan, okrožja Wuchang in okrožja Hongshan.
V satelitskem industrijskem parku je prva majhna satelitska inteligentna proizvodna linija v državi kot linija montaže avtomobilov.Majhen satelit je izračunan z največjo zmogljivostjo vsak dan in pol.
V industrijskem parku Kuaizhou raketni park so v parku ležajo močne in veličastne raketne puščice.
24. aprila je bila platforma javne storitve Wuhan Satellit Data Uradno predstavljena za zagotavljanje storitev Wuhana National Aerospace Base Aerospace Xingyun Technology Company.Se lahko uporablja za urbano upravljanje, naravne vire, pametno kmetijstvo, pametni prevoz, pametno varstvo vode itd.
Na voljo je več kot 30 vrst aplikacijskih terminalov, več kot 10 aplikacijskih programske opreme in več kot 10 sklopov rešitev za industrijske aplikacije, ki tvorijo „satelitski center“, da lahko uporabniki prosto izbirajo in močno zmanjšajo prag aplikacije satelita.
Danes je ime „China Star Valley“, ena od „štirih dolin“ v Wuhanu, vedno bolj glasno in vplivno.
Komentar
Ye Qing, nekdanji namestnik direktorja pokrajinskega urada Hubei in profesor Univerze za ekonomijo in pravo Zhongnan:
Leta 2023 je Kitajska v vesolje poslala skupno 270 satelitov, od tega 137 komercialnih satelitov.Trinajst od teh 270 satelitov za lansiranje misij izpolnjujejo komercialne rakete.Od naslednjih petih do desetih let bo kitajska komercialna vesoljska vesolje v obdobju hitrega razvoja.Pričakuje se, da bo Kitajska v petih letih imela več kot 1200 komercialnih satelitov.Nacionalna baza vesoljske industrije Wuhan, ki se nahaja v okrožju Xinzhou, ima v Wuhanu geografsko prednost in znanost in izobraževanje, kar Wuhanu omogoča, da tvori popolno dedimenzionalno pomembno središče „železnega in vodnega javnega neba“.Na področju komercialnega vesolja bo Wuhan spodbudil večji razvojni prostor.Danes ne samo povezane družbe, ampak celo lokalne oblasti potrebujejo satelit za gradnjo pametnih mest.
Sestavljajo verigo in zgradite več tipični prometni center
Logistika Novo območje Gradnja zemljišča -Sea Silk Road Interchange Hub
Na območju Longkou v bazi nacionalne vesoljske industrije Wuhan osrednje območje približno 10,75 kvadratnih kilometrov trenutno pospešuje gradnjo baze nacionalne žito sodobne logistike (Wuhan).Okrožje Xinzhou se zanaša na prednosti multimodalne logistike prevoza v skupino Golden Control, da bi še naprej izvajali nacionalno celovito središče tovora, da bi napolnili verigo.Tu bo gradnja vozlišča spodbudila industrijski razvoj, zgradila sto milijard juanov industrijskih grozdov hrane in hladne verige, zgradila multimodalni transportni center z žitnim pretokom in vodnim zračnim zračnim zračnim zračnim zračnim zračnim zračnim prometom, tako da se bodo krogi logističnih servisov Longkou zrn in hladne verige pospešili Sevanje gospodarskega pasu reke Yangtze.Longkou postaja nov motor z visoko kakovostjo v okrožju Xinzhou.
Konstrukcija baze razbije tišino območja
Kakšen je koncept 400.000 ton vrta pretoka zrn in 500.000 ton mednarodnega logističnega parka hladne verige?Z vidika peščene mize je to baza za shranjevanje in prevoz, ki pokriva površino 2000 hektarjev. Wuhan 50 dni.
Baza National Grain Modern Logistics (Wuhan) je razvila in zgradila Wuhan Financial Holdings (Group) Co., Ltd., s skupno naložbo v višini več kot 6 milijard juanov.Park ima 1000 -metrsko reko Yangtze Deep -Water Shore, z največjo zaustavitvijo 13.000 ton rek in morskih neposrednih ladij.Gradnja ima 400.000 ton vrta Grant Flow Garden, 500.000 ton logističnega parka Golden Control International Cold Chain, pristanišča, železniške proge, celovite logistike in podporne storitve sektorji.
Prometni koridor, ki je načrtovan in zgrajen v parku, je kot Voldemort.Ko je ta zmaj poln moči, lahko 800 ton hrane „vdihava“ iz pristaniških ladij na uro, posebna linija 5,4 -palimetra pa lahko pošlje tovorni vlak na železnico Jiangbei.
Wuhan Financial Holdings (Group) Co., Ltd., ki se zanaša na prednosti glavnega finančnega podjetja, da bi ustanovili tri demonstracijske operacije nacionalnega prevoza v več tipih „North Grain Southern Transport“, „Tuje žitno notranje rover“ in „Hubei Tuja napev „v obliki integracije in trgovine uporaba“ Nastavite ohranjanje „,“ financiranje računov „in“ digitalna pametna platforma „in druge finančne storitve, v neposredni in na nižji podjetji v industrijski verigi hrane in hladne verige .Trenutno je podjetje Sichuanu omogočilo, da se naseli v zamrznjenih izdelkih, kot so zamrznjeni izdelki.
Novo mesto se dviga, da doda vitalnost gospodarskemu pasu reke Yangtze
Če pogledate osnovno območje baze, si lahko ogledate skladišča Linli.V bližnji prihodnosti bo to naraščajoče novo mesto.
Z močno podporo nacionalne celovite politike za dopolnjevanje tovora, gradnjo logističnega parka Golden Control Changchang International Chain Chain, posebna železniška proga z žito in logistično železnico. Začela se je 3 hladilno shranjevanje.Glede na načrt, potem ko bodo vse baze dokončane in uvedene, lahko dodate 12.000 delovnih mest, tukaj pa bo živelo 120.000 populacije pretoka.
Trenutno krog za logistiko hladne verige izžareva tri province v Henanu, Hunanu in Hubeju ter koristi predelavi hladne verige in zrnja in olja, pridelavi in ​​predelavi zelene zdrave hrane, predelavi proizvodnje hrane, montažnim posodam, osrednji kuhinji in kuhinji in druge panoge.
V prihodnosti bo okrožje Longkou Port v celoti predstavilo prednosti lokacije, s ciljem, da „vgradi Wuhan v osnovnem vozlišču in trgovinski distribucijski center osrednjega pretoka zrnja“, zgradil grozd pametne proizvodne industrije, ustvaril a “ Cloud „High -Tech Business District in uvaja platformo za finančne storitve za platformo za finančne storitve kot platformo za finančne storitve. Industrija žita in logistike ustvarja nove produktivne sile.
Komentar
Ye Qing, nekdanji namestnik direktorja pokrajinskega urada Hubei in profesor Univerze za ekonomijo in pravo Zhongnan:
Gradnja nacionalne baze sodobne logistike (Wuhan) v okrožju Longkou Port je združila razvoj in gradnjo pomorske svilene ceste in zemeljske svilene ceste v okrožju Xinzhou.Gradnja obstoječih baz je spodbudila dobro znana podjetja za vlaganje, zagotavljanje nacionalne preskrbe s hrano, poleg tega pa vodi razvoj povezanih panog v Wuhanu in gospodarskem pasu reke Yangtze ter celo širših regijah.Longkou Port, kot ključno vozlišče za pretvorbo vodnih poti in kopenskega prevoza, lahko močno izboljša učinkovitost skladiščenja in prevoza hrane ter zmanjša stroške skladiščenja in prevoza.Transakcije za shranjevanje žita bodo postale nova točka rasti za Wuhanov gospodarski razvoj.
Cestno omrežno sevanje, ki pokriva Wu Ewhuang
Wuhan New Town Friends Circle Point tukaj en -klik
Glavni projekt Jiangbei Express Road Dongyan Line je zaključen in je temno.Dopisnik Yuan Xiaoxi
Z zemljevida prometa okrožja Xinzhou je zelo intuitivno, da je več kot 1000 kvadratnih kilometrov razdeljenih na tri odseke vzdolžne smeri.Na južnem koncu okrožja Xinzhou si ogledamo razvojno območje Optics Valley, Ezhou in Huangshi.Najbolj vidno na celotnem zemljevidu je, da je Jiangbei Express East Extension, ki je vodil visoko hitrost, Daguang High Speed, National Highway 106 in National Highway 318 ter več vodoravnih in navpičnih cestnih omrežnih linij.Predstavljajo bazalno tvorbo mreže prometnih cest v okrožju Xinzhou. U Huanghuang Tongcheng, razvoj reke Yangtze za gradnjo hitrega kanala.
Luqiao Flying Relief Connect v Wuhanovem „Circle Friends Circle“
Zunanja prometna mreža okrožja Xinzhou se odraža predvsem v hitri povezavi s centrom Wuhan in drugimi regijami.
Pred kratkim so nekateri netizenci vprašali, kdaj se lahko Jiangbei Express Road East Extension line odpre za promet?Okrožni prometni urad Xinzhou je odgovoril: Prizadevajte si, da bi ga do 1. julija odprli za promet.
Ta cesta s skupno dolžino 17 kilometrov in skupno naložbo v višini 2,83 milijarde juanov je hiter kanal, ki povezuje osrednje mestno območje Wuhana v okrožju Xinzhou.Podaljšek Jiangbei Express Road East je dokončan.
Rečni most Shuangliu Yangtze na hitri cesti Xingang je projekt tujega prometa, ki se gradi v Xinzhouu. ekonomski in družbeni razvoj na poti.
Načrtovani most za Optics Yangtze je še en pomemben kanal za Kitajsko Unicom Wu’e Huanghuang, ki ima skupno dolžino približno 15 kilometrov. V dolini Optics je visoka tech.
Cestno omrežje se odpira po cesti prebivalcev
Zhang Jianzhong, prebivalec Huanghe Villagea, ulice Liji, okrožje Xinzhou, se je leta 2023 ukvarjal z gradbeno industrijo, zdaj pa je „podeželski partner“, ki ga poznajo vsi v vasi.“Naša Yellow River Village je bila že prej izjemno neprijetna in smo povsod. Z gradnjo projekta“ Five Road in Eight Bridge „so se lokalni prometni pogoji močno izboljšali in prepričan sem posel. „
Zhang Jianzhong „Pet cest in osem mostu“ je načrt z vzdolžno ločitvijo vodnih rek in vodnih rek okrožja Xinzhou.
Razume se, da je vseh „pet cest in osem mostov“ zgrajenih v skladu s standardi štirih dobrih cest na podeželju.Do zdaj je bila „pet cest“ odprta za promet, „Osem most“ pa je v izdelavi.Gradnja „pet cest in osem mostu“ je privedla do razvoja industrije po progi in spodbudila oživitev podeželja.
Potem ko je bila končana linija Cangli in nova osma linija „Five Road Eight Bridge“, je mogoče bolj priročno prevažati izdelka za zaščito geografskih indikacij Li Ji Street.“V preteklosti so vaščani za prevoz kmetijskih proizvodov uporabljali kolesa in tricikle. Zdaj se lahko veliki tovornjaki vozijo neposredno na tla.“
Komentar
Pomočnik dekana Šole za javno upravljanje Huazhong Normal University, Leng Xiangming, namestnik dekana Inštituta za vladno upravljanje in javno politiko:
Če želite biti bogat, najprej zgradite cesto.Okrožje Xinzhou je v gradnji prevoza pokazalo naprej in trden duh.Hkrati to zagotavlja tudi koristno referenco in razodetje za prometno konstrukcijo drugih regij, kar kaže na pomembno vlogo gradnje prometa pri spodbujanju regionalnega usklajenega razvoja.
Ekološka nominalna vrednost za preobrazbo ekonomske vrednosti
Naj pridobljen zeleni razvoj visokokakovosti
Leta 2022 je bilo okrožje Wuhan Xinzhou imenovano Ministrstvo za ekološko okolje kot demonstracijsko območje gradnje ekološke civilizacije.To je prvo nacionalno demonstracijsko območje gradnje ekološke civilizacije v Wuhanu.V imenu okrožja Xinzhou je v imenu okrožja Xinzhou aktivno izvajal koncept „zelene vode in zelene gore je Zlata gore in srebrne gore“, ki je usklajena za spodbujanje razvoja kakovosti in visoko na hitro zaščito, raziskala model ekološke civilizacije z Lokalne značilnosti in nabrane dragocene praktične izkušnje.
„Ekološke roke prekletstvo“ izpopolni nacionalno zlato napis
Kakšno je območje demonstracijskega območja Nacionalne ekološke civilizacije?Na primer: Leta 2023 je število kakovosti zraka v okrožju Xinzhou doseglo odlično število dni, največ v mestu Wuhan; Okolje tukaj je bilo najbolj varno in stabilno.
Nacionalna demonstracijska cona gradnje civilizacije je najvišja čast na področju gradnje ekološke civilizacije v moji državi.Leta 2016 sta okrožna strankarska odbora Xinzhou in okrožna vlada izdala „načrt izvajanja za ustvarjanje čudovitega Xinzhouja za ustvarjanje deželnega demonstracijskega območja gradnje civilizacije“, v okrožju je organiziral konferenco o mobilizaciji in uradno sprožil oblikovanje pokrajinske ekološke konference Demonstracijska cona civilizacijske konstrukcije.
Okrožje Xinzhou je postavilo „ekološko zaostritev prekletstva“ predčasno, „ukrepi za ekološko okoljsko kakovost kakovosti kakovosti kakovosti kakovosti kakovosti okrožja Xinzhou“ in prevzelo vodstvo pri preizkušanju „ekološkega okolja pomembne ocene indeksa“ v državi in okrožja.
Julija 2015 so kadri na ravni štirih, ki so nameravali prvič napredovati v okrožju Xinzhou, pisali na oddelek za varstvo okolja, da bi poizvedovali, ali so „zeleni“.V zadnjih letih je okrožje vzpostavilo tudi dober sistem ocenjevanja ekoloških izdelkov za inovacijo ocene BDP ekosistemov (GEP) in opravilo prvo računovodsko delo GEP v državi v državi.
„Zelena in visokokakovostna razvoj“, tukaj je cena
Ekologija je dragocena in čudovito okolje je tudi dragoceno.Leta 2020 je okrožje Xinzhou organiziralo vrednotenje ekosistema BDP (GEP) scenske površine DAO Guanhe.Leta 2021 je bila na mokrišču okrožja Xinzhou izvedena računovodska raziskava GEP.GEP naravnega rezervata Rising Lake je 2,3 milijarde juanov, enota GEP pa približno 30 milijonov juanskih/kvadratnih kilometrov.
Ekološko okolje visoko kakovosti izvira iz visoke ekološke zaščite.Kot primer je vzel DAO Guanhe, to je rezervoar, ki prečka okrožje Xinzhou, mesto Wuhan in okrožje Tuanfeng, okrožje Huanggang. Ekološko okolje province je prvo.
Preteklazija je označevanje ikoničnih vrst reke Yangtze in je znak zdravstvenega okolja porečja reke Yangtze.Odsek reke Yangtze Shuangliu, ki se nahaja v Xinzhouu, so prostovoljci za varstvo okolja imenovali „Poly Prap“.Podatki o podatkih iz opreme za akustično spremljanje Inštituta za vodno biologijo Kitajske akademije znanosti kažejo, da se je tu naselilo več kot deset hlač, in voda Shuangliu v okrožju Xinzhou, reka Yangtze, je postala stabilna skupina veranda zaščita.
Okrožje Xinzhou je brezhibno uvedlo zahteve centralne vlade za „ogljikovo -to -vrhovo, nevtralnost ogljika“ in uspešno ustvarilo provinci za industrijski park Green Mei Skoraj nič ogljika.
Komentar
Profesor Chen Bo, profesor na ekonomski šoli Univerze za znanost in tehnologijo Huazhong:
Razvoj zelene in visoko kakovosti se sliši lepo, a za to, da ga izvajamo, je potrebno trdo delo.Okrožje Xinzhou se nahaja v oddelku Wuhan v reki Yangtze.Upamo, da se lahko okrožje Xinzhou še naprej drži koncepta zelenega in harmoničnega razvoja in zgradi vzorec razvoja zelene in visoko kakovosti za naš Da Wuhan na širokem območju reke Yangtze.
Vodilna stavba, ki vodi vodilno mesto, čaj ye xingxiang
Ena industrija z ognjem, eno vročo zemljo
8. maja je bila 8. maja lani porušena vrsta bungalovov na pobočju tal, v samo pol leta pa je bila porušena vrsta bungalovov na pobočju. Končana je integracija prikazovalne baze edinstvenih kmetijskih proizvodov+rdeči kulturni turizem.Originalni bungalov je stari vaški oddelek Shizui Village. za rdeči kulturni turizem.
Ulica 60.000 prebivalcev, 30.000 ljudi jedo „čajni riž“
V devetdesetih letih prejšnjega stoletja je Wang Quanming, sekretar strankarske veje templja Temple, vodil vaščane, da so začeli saditi čajna drevesa in postali prva serija ljudi v Old Street Street, ki so razvijali čajno industrijo.Danes njegovi štirje otroci še vedno uporabljajo čaj kot delo, odprte tovarne čaja in odprto prodajo.
„Old Street White Tea“ je zdaj postala čudovita vizitka za značilno kmetijstvo Xinzhou.Od leta 2004 je delovni odbor za zabavo Old Street pozoren na razvoj in ustvarjanje blagovne znamke. in „Village Tea“ CHENGLOU „. Ocenjeno kot provincialna „visoko -tech Enterprises“.
Med 60 vasi in skupnosti na ulicah je 27 vasi zasajenih s čajnimi vrtovi.
V zadnjih letih je ulica vodila podjetja in kmetje, da skupaj razvijejo Old Street, ki jih je v demonstracijskem območju za čaj Jinjin. 10.000 juanov.
Skupina ljudi lahko spodbudi razvoj rdečega požara industrije
„Pred več kot 10 leti, ko je bila posamezna rastlina navadnih sadik čajevca po ceni 0,18 juana
Uvedel sem sadike „Zlati čaj“, enotna rastlina pa je bila v tistem času cena 1,8 juana.Zdaj je dokazalo, da lahko „zlati čaj“ resnično prinese večje gospodarske koristi.Hu Quanbo, generalni direktor Wuhan Dayu Mountain Tea Industry Co., Ltd.
Leta 2010 se je Hu Quanbo vrnil v rodni kraj starih ulic.“Vaščani so s tehnično promocijo obvladali ključne tehnologije sajenja čaja in zdaj hitijo v sajenje čaja.“
Številni ljudje lahko vodijo številne kmete, da sodelujejo v podeželskih industrijah na starih ulicah.
Wuhan Mountain Tea Industry Co., Ltd., ki ga je ustanovil Hu Pingbo, se nahaja v vasi Yaohe, Old Street Street.Poleg čajnih baz, oddelka za proizvodnjo, oddelka za trženje, oddelek za pregledovanje kakovosti, oddelek za preprečevanje varnosti, urada in druga prizorišča, je bilo odprto tudi 900 kvadratnih metrov v zaprtih prostorih kot „trg svežega čaja“ Brezplačno se vaščani.
„Čeprav v tovarni čajev brezplačno zagotavlja nekaj prizorišč, jim je navdušenje vaščanov prineslo boljše koristi, kar je večjega pomena za dolgoročno stabilen razvoj industrije.“
S podporo enot na vseh ravneh je Enterprise ustvarilo skupno stranko v verigi Green Health Food. juan.
Komentar
Pomočnik dekana Šole za javno upravljanje Huazhong Normal University, Leng Xiangming, namestnik dekana Inštituta za vladno upravljanje in javno politiko:
Praksa okrožja Xinzhou v celoti prikazuje osnovno vlogo partijskih stavb, ki vodijo v pomlajevanju podeželja.V tem procesu se niso razvijale samo značilne panoge, ampak se je tudi življenjski standard kmetov bistveno izboljšal.Ta uspešen primer v celoti dokazuje, da se lahko le z držanjem vodstva stavbe strank, igranjem vloge sposobnih ljudi in navdihujočimi navdušenjem kmetov lahko spoznamo celovito oživitev podeželja.
(Ustvarjalno načrtovanje: Deng Hui Cheng Shuxiong je napisal: Cai Shuang Wang Linjun Yuan Xiaoxi fotografija: Shen leiping ye donghui wu yi)
[Uredi: Deng la Xiu]
Za bolj vznemirljive informacije naložite stranko „Da Wuhan“ na trgu aplikacij.24-urno poročilo o poročilu: 027-59222222.Pooblastilo tega članka pripada prvotnemu avtorju.E -poštni naslov: [email protected]
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author