"Osebno" potovanje z avtobusom!Naking avtobus lansira 2 prilagojene turistične linije

Estimated read time 2 min read
Yangtze Evening News, 25. aprila (poročevalec Zhang Qiang Ji Yue) Prihajajoči, udobni, priročni in hitrim potovanjem z avtobusom so tokrat začeli. In šli so na Scensko območje Niushan in Jinling Town.
Obe vozovnici sta en krog -glasovanje.Vozovnica T10 je 12 juanov, pot pa je: Nanjing Station • South Square East (avtobusna postaja) -Niushan Scenic Area West (avtobusna postaja) -Nanjing Station • South Square East (avtobusna postaja).
Cena T11 je 12 juanov, linija je: Nanjing postaja • South Square East (avtobusna postaja) -Chantin Town -Nanjing Station • South Square East (avtobusna postaja).
Vsakič, ko je linija kupljena za 20 ljudi, bo skupina uspešna.Če je število nakupov vozovnic manjše od 20, se skupina ne bo samodejno prijavila za vračilo, znesek plačila pa bo vrnjen na prvotni plačilni račun.
Treba je opomniti, da so turistične poti prilagojene za prilagojen način.Vnaprej se dogovorite za nakup vozovnic in dosežete določeno lokacijo 10 minut vnaprej v skladu s potovalnim načrtom.
Turistični avtobus po meri je začetek besede „t“, s čudovitimi vzorci in očesnimi logotipi v telesu.Appleti za nakup vozovnic lahko preverijo lokacijo v realnem času vozila.
Od leta 2019 je Nanjing Bus ustvaril „Nanjing model“ prilagojenega avtobusa.Osredotočeni na štiri glavne potrebe šolanja, potovanja, turizma in zdravstvenega zdravljenja so bili v provinci Jiangsu prvi modeli storitev, kot so „skupnosti skupnosti“, „množično financiranje“, „podpora“ in „prilagajanje podjetij“.V prihodnosti bo Nanjing Bus nenehno širil polmer storitve in zagotovil več turističnih poti, ki so po meri.
Šola -To -faye Wong
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author