Pattaya, Tajska do razstave Chengdu Road, da okrepi turistično sodelovanje

Chinanews.com, Chengdu, 24. aprila (Shan Peng) „Nimam veliko časa, da bi šel v vsak tajski hotel“ stopil na črto „. Popoldne je Yang Chun, generalni direktor določene mednarodne potovalne agencije v Chengdu je izvedel obrazovalne izmenjave s številnimi predstavniki tajskih hotelov v Chengduju in se med seboj rešil za prihodnje sodelovanje.
Dejavnost Yang Chuna je sodelovala na dogodku „2024 Thai Pattaya China Road Show -Cengdu Station“, ki jo je 23. priredil tajska nacionalna uprava za turizem in tajska vlada Chunwu Life v Chengduju.Istega dne je vlada Chunwu Lifeja vodila 30 turističnih podjetij, kot so lokalni hoteli in letovišča, turistične znamenitosti, družbe za najem križarjenja in center Kangyang za izvajanje poslovnih pogajanj z več kot 60 potovalnih agencijah iz zahodne Kitajske.
Po najnovejših podatkih Tajske nacionalne turistične uprave od 1. januarja do 14. aprila je Tajska prejela skupno 10,72 milijona mednarodnih turistov. Tajska.
„Od konca lanskega leta do danes se je število turistov iz Chengduja še naprej povečevalo, zlasti za brezplačna potovanja in skupinsko gradnjo turizma.“ Away „Potovanje“, le tri ali štiri ure je letenje iz Chengduja na Tajsko, in sečuanske turiste, kot je morje. „
Trenutno so leti iz Chengduja na Tajsko pogosti.Kot primer se uvrstite po poti Sichuan Airlines Co., Ltd. Dva premika iz Chengduja do Bangkoka, en premik iz Chengduja do Phuketa in en razred iz Chengduja do Chiang Mai vsako sredo, petek in 7. mesto.
Jin Zhiming, direktor urada Chengduja tajske nacionalne uprave za turizem, je v intervjuju dejal, da se vedno več turistov na Tajskem na zahodni Kitajski na zahodni Kitajski, hkrati pa se število ekipnih turistov vztrajno povečuje, zlasti „“ srebrna skupina „.Napoveduje, da so turisti iz Chengduja iz Chengduja med prihodnjim majskim praznikom v povprečju znašali od 1800 do 2000.
Razume se, da je „Gen Z“ ena glavnih ciljnih skupin China Roadshow Pattaya na Tajskem.Po besedah ​​Wu Dongsa Chalongwu, namestnika direktorja vladnega urada Chunwu Lifeja na Tajskem, je dejal, da so bogati vodni športi in „mehka pustolovščina“, kot je Pattaya na Tajskem, zelo primerni za mlade turiste.Pattaya vsako leto organizira tudi festivale, kot so Songgan Festival, mednarodni glasbeni festival, festival sadja, festival vodnih luči in drugi festivali, da bi razširili „oljčne podružnice“ na turiste po vsem svetu.(čez)
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author