Platforma za medijsko oblak Anhui Party Media Cloud je na spletu

Estimated read time 4 min read

Dahui News News 19. aprila je bila v Hefeju potekala razkrivanje medijskega oblaka v medijskem oblaku ANHUI Stranke in slovesnost razkritja zdravstvenega popularnice Anhui.Na sestanku je odbor za zdravstveno in zdravje v deželni zdravstveni in zdravstveni državi ANHUI podpisal sporazum o strateškem sodelovanju z dnevnim časopisnim časopisom Anhui, da bi ustvaril celovit odnos strateškega partnerstva in spodbudil visokokakovostno razvoj zdravstvenih in zdravstvenih podjetij ANHUI.

Uradno je bila predstavljena platforma „Zdravi rong“ Anhui Party Media Cloud.

[Medicinski mediji se pridružijo roke] Na poti, ki gre, skupaj za zdravje anhui

Popoldne 19. aprila je odbor za zdravstveno in zdravje v deželi Anhui podpisal sporazum o strateškem sodelovanju z dnevnim časopisnim časopisom Anhui.V prihodnosti se bosta obe strani izvajali v množičnem sodelovanju glede vidikov novic in javnosti, popularizacije zdravstvene znanosti itd. In skupaj delali za gradnjo zdravih anhui.

V zadnjih letih se je provincialna komisija za zdravje in zdravje v provinci Anhui držala ljudi, ki so se osredotočili na ljudi, od krepitve gradnje nacionalnega regionalnega medicinskega centra do pospeševanja ustvarjanja deželnega medicinskega centra, od razvoja visoko kakovosti od javnih bolnišnic do celovite izboljšave zmogljivosti okrožnih zdravstvenih storitev.

Kot glavna sila v provinci in propagandni položaji se dnevni časopisi Anhui drži poročanja o poročanju, ki se osredotoča na področje zdravja in zdravja, poroča o naprednih modelih, prenaša avtoritativne glasove, ki prikazujejo značilnosti in prakse Promotorji aktivno ustvarjajo dobro vzdušje spoštovanja do zdravljenja.

V skladu s sporazumom bosta obe strani v celoti dali v celotno igro za ugodne vire za izgradnjo platforme za platformo za izdaje glavnih medijev, platformo za popularizacijo zdravstvene znanosti in zdravstveni sistem „javni glasovni odmev“, vzpostavljajo redni poslovni mehanizem in mehanizem za izvajanje priklopa, Zgradite celovit odnos partnerja s strateškim partnerjem.

[„Zdravi rong“ je na spletu] opolnomočenje med seboj in ustvarjanje stolpca z zlato medaljo za zabavo v oblaku Anhui.

19. aprila sta platformo „Health Integration“ platformo za zdravstveno integracijo v Anhui uradno ustanovila Odbor za zdravje Anhui in časopisna skupina Anhui Daily.

Platforma Media Cloud „Health Integration“ ANHUI Stranka je platforma zdravstvene informacijske storitve, ki jo skupaj ustvarijo odbor za zdravstveno in zdravje Anhui in dnevni časopisi Anhui.Ta platforma, ki se zanaša na profesionalno vsebino kakovosti in verodostojne strokovne vire zdravstvenega in zdravstvenega sistema, daje vso predlogo prednosti komunikacijskega sistema All -Media Skupine Party Newspaper Group, združuje inovacije, večdimenzionalno, da predstavi živo prakso O reformi in razvoju zdravstvenih in zdravstvenih sistemov Anhui objavljajo znanje o popularizaciji zdravstvene znanosti, kažejo, da znani medicinski slog Jianghuai vzpostavlja merilo nadzora v medicinski in zdravstveni industriji.Trenutno je platforma odprla več kot ducat stolpcev, kot so „Jian Wen“, „Dober medicinski zvok“, „Sinic Medical Tide“, „Vprašanja in medicinski odgovori“, „Iskanje Xiaofei“, „Delta reke Yangtze, slavni zdravniki v Anhui „. Temperatura, globoka dela.

Liu Tongzhu, sekretarka stranke in direktor provincialne komisije za zdravje in zdravje Anhui, je dejal, da platforma za medije ANHUI „zdravstvena integracija“ odraža skrb in pozornost dnevne skupine Anhui za zdravstveno in zdravstveno delo in inovativne politike in inovativne ukrepe. Če želite poglobiti medicinsko reformo, globoko izkopati značilne znake zdravstvenega in zdravstvenega sistema, povečati javnost zdravstvene znanosti in ljudem omogočiti več zdravstvenega znanja. „

Liu Tongzhu je dejal, da bo provincialna komisija za zdravje in zdravje Anhui skupaj z dnevnim časopisnim časopisom Anhui skupaj zgradila platformo za medijsko oblak Anhui Stranke „Health Integration“.Zelo je prepričan v razvoj „zdrave integracije“, v upanju, da bo „zdrava“ uspešna in postala kolumna zlate medalje medijskega oblaka stranke Anhui.

[Uveljavljeno zavezništvo] Popularizacija komunikacijske znanosti, naj zdravstveno znanje leti v navadne domove

Na dan dogodka je bila uradno ustanovljena popularna znanost Anhui Health Science Science, ki jo je skupaj začela komisija za zdravstveno in zdravstveno varstvo in zdravstveno varstvo v ANHUI.Komunikacijska zveza za popularizacijo Anhui bo zgradila avtoritativno platformo za popularizacijo zdravstvene znanosti, širila koncept zdravja, zagovarjala zdrav življenjski slog in izboljšala pismenost javnega zdravja.

Predstavniki prve pridružene bolnišnice medicinske univerze Anhui, prve pridružene bolnišnice Univerze Anhui v tradicionalni kitajski medicini, bolnišnice druge ljudi Anhui, otroška bolnišnica Anhui in predstavniki bolnišnice Anhui Cheung so bili skupaj priča o slovesnosti.

Številne težke kave s področja zdravstvenega in zdravstvenega področja v provinci ter vodje številnih dobro znanih bolnišnic izvajajo izmenjave dialoga o krepitvi popularizacije zdravstvene znanosti, poglabljanju sodelovanja v medicinskih medijih in drugih vprašanjih ter predlagajo predloge za „zdravo integracijo“ Medijski oblak zabave Anhui.Vsi so rekli, da bo okrepil povezavo, zbližal, še naprej pripovedoval zgodbo o zdravju in zdravju, populariziral znanje o popularizaciji zdravstvene znanosti in skupaj prispeval k visokokakovostnemu razvoju zdravstvenih in zdravstvenih in zdravstvenih podjetij.

You May Also Like

More From Author