Počitniški USU "1. maja" je dosegel obsežen turistični dohodek v višini 77,25 milijona juanov

China News Service, Xinjiang News, 7. maja (Liu Jianping Wang Jing) Kulturna in turistična dejavnost so barvite, iskane so samostojne oglede in jih takrat cenijo … Počitnice „1. maja“ še naprej naraščajo WUSU City, ki je prejel 103.000 turistov, se je leto -on -let povečalo za 17,31%, kar je uresničilo celovit turistični dohodek 77,25 milijona juanov, kar je 27,99%leto -oon.
Tian Yugong Taoyuan se nahaja v vasi Saitamu, 40 kilometrov zahodno od HATU BUHHO, 40 kilometrov zahodno od mesta Usui.
Državljan Wu su Zhao Ting je dejal: „Breskev cvetovi so še posebej dobri, roza in nežni, odmevajo z zelenimi drevesi, da se počutijo bolje.“
Tian Yuping Tao nabiranje vrta pokriva površino 50 hektarjev.
Yang Xiaoxiang, državljan Wusuja, je dejal: „Breskev cvetovi v mestu Hatuho Hoho cvetijo. Pridite sem, da se fotografirate, da se počutite tako redko in udobno.“
V zadnjih letih je pod vodstvom strankarskega odbora v mestu Hatuho Town Saiker odločno razvil „breskev ekonomijo“ in raziskal novo pot revitalizacije revitalizacije podeželja za vključevanje kmetijske in turistične industrije.
Zhang Gongtian, vaščan v Hutch, Saik, Hatuki Town, Hatuhah Town, je dejal: „50 hektarjev dreves breskev je zdaj cvetoče obdobje. Dobrodošli prijatelji, da obiščejo Tianyu Taayuan, da bi uživali v rožah.“
V zadnjih letih je WUSU aktivno igrala prednost pri gradnji strank, vztrajala pri tem, da je gozdna in sadna industrija pomemben ukrep za spodbujanje realizacije revitalizacije na podeželju in spodbujal „zeleni razvoj“ z „rdečo stranko“ razumno „, glede na edinstveno podnebje, zemljo in svetlobne in toplotne vire vztrajno spodbuja razvoj značilne gozdne in sadne industrije.Od zdaj je mestno značilno območje za sajenje gozdov doseglo več kot 20.000 hektarjev, od tega je več kot 300 hektarjev breskev več kot 20.000.
Wang Chunyan, namestnik župana Hatuho Ho Towna, je dejal: „Hatuho Ho Town močno razvija podeželski turizem. Organiziramo festival Peach Blossom, ko breskev cveti. Prav tako je spodbujal razvoj visoko kakovosti podeželskega turizma gospodarstvo v mestu.
Razume se, da je bila med prvim dnevnim počitnicam priljubljenost Wusujevih scenskih točk priljubljena in je bila vpet v vrhunec turizma.Za pretvorbo „prometa“ v „zadrževanje“ je Wusu City prevzel vodjo v stavbi stranke kot glavno linijo, turistično atrakcijo kot povezavo in podprla kulturne dejavnosti kot podporo. Ljudje in otvoritvena slovesnost Nacionalnega gozdnega parka Foshan so pritegnili aktivno sodelovanje lokalnih državljanov in tujih turistov, izboljšali občutek za turizem in nenehno spodbujali razvoj visoko kakovosti turistične industrije.
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author