Poletno preprečevanje opomnikov za zdravje črevesne nalezljive bolezni

Poletje je velika pojavnost črevesnih nalezljivih bolezni.Kako preprečiti črevesne nalezljive bolezni, so Pekinški centri za nadzor in preprečevanje bolezni pred kratkim izdali opomnik za preprečevanje črevesnih nalezljivih bolezni.
Liu Baiwei, namestnik glavnega zdravnika Inštituta za preprečevanje in kontrolno bolezni v Pekingu, je uvedel, da bakterije, ki povzročajo črevesne nalezljive bolezni, vključujejo drisko, brusovo, Elway Candacter, hemolitna hemolirija, antibakterije itd Črevesne nalezljive bolezni vključujejo viruse, viruse rotorja, viruse, kot so virusi, zvezdniški virusi in črevesni virus gonade.
Liu Baiwei je dejal, da so črevesne nalezljive bolezni predvsem driska, slabost, bruhanje, bolečine v trebuhu, izguba apetita itd., Ki so pogosti simptomi v življenju lahko povzroči dehidracijo.
Strokovnjaki vas opominjajo, da ste pozorni na higieno pitne vode.Visoka temperatura lahko ubije patogene mikroorganizme in pije vodo po pitni vodi pred pitjem;Preostala živila je treba pravočasno shraniti v hladilniku, čas za shranjevanje pa ne bi smel biti predolg. Vodni izdelki v patogenu.
Hkrati za gojenje dobrih prehranskih higienskih navad bodite pozorni na higieno rok, običajno umijte roke, si umijte roke pred in po njem; Družinske družine morajo narediti higieno hišnih ljubljenčkov in hkrati opozoriti otroke in druge družinske člane, naj med prehranjevanjem ne hranijo hišnih ljubljenčkov.
Kaj naj storim, če imam simptome driske?Liu Baiwei je dejal, da se ne zavzema, da je treba post, vodo ali prebavljivo tekočino ali poltok pojesti.Če driska ni resna, lahko na splošno izboljša simptome v 2-3 dneh s prilagajanjem prehrane, počitka in simptomatskega zdravljenja. Črevesna ambulanta pravočasno poiskati zdravljenje.
Od: tiskovna agencija Xinhua
Vir: Shijiazhuang Daily
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author