"Popularizacija henana" je zdravstveni problem, ki ga 45 v srednjih letih ne more podcenjevati

Estimated read time 2 min read

Zdaj je veliko mest v moji državi vse bolj preobremenjeni prevoz.

Če smo natančni, zaprtje ni nekakšna bolezen, ampak znatno zmanjšanje defekacije.

Zakaj je zaprtje?

Zaprtje so tri vrste: šibko zaprtje, zaprtje krčenja in ovira.

V vsakdanjem življenju pogosto vidimo takšno situacijo: na cesti je avtomobil, da se avtomobil zasidra, in kmalu bo velika vrsta strun.Če je peristaltična funkcija debelega črevesa oslabljena ali izgubljena, bo to povzročilo tudi nabiranje blata v črevesju in privedlo do zaprtje.

Rešitev šibke zaprtja je povečanje črevesne peristalze in temelji predvsem na prilagajanju prehrane.

Najprej pojejte več živil, ki vsebujejo živilske vlaknine.Različna živila, ki vsebujejo živilske vlaknine, kot so groba zrna, kožna sadje, sveža zelenjava itd.

Drugič, pijte več vode.Pijte veliko vode, da črevesje ohranite z zadostno vodo, kar je prineslo izločanje blata.

Tretjič, zagotovite vitamine B.Uživanje več živil, ki vsebujejo vitamine B, kot so groba zrna, kvasovke, fižol in njegovi izdelki, lahko spodbudi izločanje prebavnega soka, vzdržuje in spodbuja gibanje črevesja in pomaga defekacijo.

Četrtič, pojejte več hrane, ki proizvaja plin.Večkratna izbira živil, ki jih je enostavno proizvajati, lahko spodbuja črevesno peristalzo, ki je ugodna za defekacijo.

Petič, primerno povečajte hrano z veliko maščobo.Rastlinsko olje lahko neposredno navlaži črevesje, razgradnjo maščobnih kislin izdelka pa lahko spodbudi gibanje črevesja.Izberete lahko arašide, sezam, orehe, arašidovo olje, sezamovo olje, sojino olje itd., S skupno količino maščobe 100 gramov na dan.

Šesti, Life Tabuos.Izogibajte se tobaku in alkoholu, izogibajte se začinjeni hrani, ker ta živila niso dobra za odvajalo.

Znanje v članku se nanaša na „jesen sef pri zdravljenju bolezni in varnosti“ v vodstvom nediseaznega vodenja tradicionalne kitajske medicine. Objavljena knjižica Wang Yongxia in Henan Science and Technology Publishing House.

Vir: Garancijski center Henan Health Central Plains Service

Avtor: knjiga Xiaoyan

You May Also Like

More From Author