Poslovna industrija, ki je najbližje Bundu, je odprla novo zbirko trga.

  Pomoč Šanghaju „Pet pet pet nakupovalnih festivalov“, BFC Bund Financial Center (v nadaljevanju BFC) začne aktivnost „Trendi sezone Vitalnost“, ki se začne danes, in Bund Maple Trail „val za All Tide Fun Market“ se je odprl.Kot trend spletnega mesta „515 Fosun Family Day“, se bo val Bund Maple Trail „za All Tide Fun Market Collection“ nadaljeval tri vikende, da bi državljane in turiste prineslo živahno zabaven dogodek.

  BFC Bund Maple Trail „Wave for All Tide Fun Market Collection“ s temo igranja IP vodi trendovske igralce, da začnejo srečno.Magic Storm, Uhou, 150W Studio, Toy City, Tutupiupiu, Qilian, Ono Forest, Star Don’t Sping, Branje BUND itd. Na trgu se zbira več kot 70 blagovnih znamk modnih trendov, da bi pokazali najbolj individualna in ustvarjalna dela.Zapletena in zanimiva podoba plime je povabila državljane in turiste, da se pridružijo trendovskemu ritmu in govorijo o idealnem življenju.

  Omejena izdaja središča srca se spet vrača.Od 18. maja so velikanske roza ljubezenske naprave pristale na terasi BFC Jiangjing in romantično vzdušje vrnile nazaj v svež do konca svetega kraja.S čudovitim kuliso, uživanje v vetriču zgodnjega poletja, so bolj izvrstni ročno izdelani cvetni šopki presenečeni, ko čakajo, da se odklenejo.OtročjiNaprava IP Dimoo je spet dosegla tudi premer javorja BFC Bund, da je dušo ozdravila s toplim in simpatičnim podobo.

You May Also Like

More From Author