Povabljeni nacionalni turisti "Prišli v Qingdao Shanhai" leta 2024 "19. maja" Kitajska turistični dan ", je bila začela tematska dogodka Qingdao

Estimated read time 4 min read

slikaQingdao vsak dan, 20. maja 2024

■ 19. maja so v okrožju Taiqing Tour v Scenic Area Laoshan igralci peli in plesali, da so povabili turiste po vsej državi, da „pridite v Qingdao na obisk gora in morja.“Fotografija xing zhifeng
Zjutraj 19. ure je bila v parku Licang District Gardening Expo v okrožnem parku Licang District Gardening, ki je potekala podružnica „Potovanja na Kitajskem in Happy Life“, ki je potekala v tematičnem dogodku „Kitajski turistični dan“ Qingdao „Potovanja na Kitajskem.Dogodek je režiral oddelek za kulturo in turizem Shandong, občinska vlada Qingdao, ki jo sponzorirajo urad za kulturo in turizem Qingdao, okrožna vlada in okrožni urad in turizem Licang, Qingdao Shiyuan (Group) Co. Ltd.Han Shouxin, namestnik direktorja stalnega odbora občinskega ljudskega kongresa, in Zhao Yan, namestnik župana, se je udeležil dogodka.
Na mestu prireditve je občinski urad za kulturo in turizem letos objavil prednostne ukrepe in tematske dejavnosti „China China Turizem Day“.Da bi spodbudili globoko vključevanje kulture in turizma ter v celoti sprostili novo vitalnost porabe kulturnega turizma, je urad za kulturo in turizem Qingdao skupaj z okrožnim (mestnim) kulturnim in turističnim uradom sprožil vrsto novih vsebin, raznolike oblike , značilni, interaktivni ukrepi in interaktivni ukrepi tematska dejavnost.Z aktivnim sodelovanjem kulturnih turističnih podjetij v mestu je bilo v vstopnicah za slikovito mesto, muzejskih obiskov, nastanitve in gostinstva itd. , tematske razstave in dejavnosti javnega varstva za nadaljnje obogatitev obogatitve v obdobju „Kitajskega dneva turizma“, ponudba izdelkov zagotavlja edinstveno turistično izkušnjo za turiste in močno okrepijo potrošniški trg kulturnega turizma.
Na slovesnosti je v kombinaciji s kulturno konotacijo tradicionalne kitajske „dvanajstkrat“ izkopala globalne vire kulturnega turizma Qingdao Cityja.Linija, ki povezuje mestno glasbo, umetnost, kulturo, hrano, razstave, gore in morje ter številne druge posebne točke za prebijanje temat, v celoti izpolnjujejo večkratne potrebe potovanj turistov in delijo bogate vire kulturnega turizma s širšo javnostjo in turisti.Okrožni urad za kulturo in turizem Li Cang je Huayang Li Cang Xiangxiang pripeljal temo svetovnega vrta.
Dogodek je prejel tri provincialne civilizirane turistične demonstracijske enote olimpijskega oceanskega kulturnega turističnega območja, Laoshan Scenic Area in Huanghai Hotel.Na kraju dogodka je bila izdana tudi „Qingdao civilizirana turistična pobuda“, da bi izdal toplo povabilo, da „obišče Qingdao, da obišče gore in morje“ turistom po vsej državi.Da bi zagotovili, da so turisti in prijatelji prišli v Qing, je Qingdao organiziral vrsto javnih dejavnosti za civilizirani turizem.Na spletnem mestu prireditve obstajajo razdelki, kot so civilizirana turistična javnost, zakoni in predpisi ter celovita javnost kazenskega pregona ter aktivno izvajajo tematske javnosti in prakse „civiliziranega turizma Beautiful Qingdao“, vodijo obsežno udeležbo civiliziranih turizma Enote, turistične atrakcije na ravni, turistične restavracije z zvezdami itd. „Civilizirana jedilna miza“ in „zeleni turizem“ spominja na varnostno civilizacijo odhodnega turizma in ustvarja močno vzdušje civiliziranega turizma.Trg kulturnega turizma na spletnem mestu prireditve ima tematsko razstavno področje, kot so nereliki, kulturni in ustvarjalni izdelki, posebna hrana in civilizirana turistična javnost.Na stotine kulturnih in turističnih podjetij iz mesta je aktivno sodelovalo, da bi v celoti pokazale svoje posebne izdelke.Na prizorišču je bilo postavljeno tudi območje za udarce kamer, da bi pomagalo pri širjenju dogodka „China Turizem dan 19. maja“.
Od 13. maja do 18. maja se je Qingdao v scenskih mestih, kot so Svetovni razstavni trg, Olimpijski centralni trg, Taitung za pešce, železniška postaja Qingdao in Laoshan Scening Areat. nakup, zabava „.Okrog 19. maja je Urad za kulturo in turizem vsakega okrožja (City) organiziral okrožno prizorišče „Kitajski turistični dan“ (City Dan „(City), da bi skupaj ustvaril močno vzdušje z“ Dan turizma 19. maja „.
Letos se bo Qingdao še naprej držal „kiparskih potovanj, potovanja na besedilo s potovanji“, poglobila reformo in inovacije na področju kulture in turizma, zagotavljala storitve višje kakovosti za večino državljanov in turistov, začela bolj raznoliko kulturo Turistični izdelki in nenehno izboljšujejo mehko mehkobo urbane kulture.

You May Also Like

More From Author